343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aminnn allah korusun hepsini...

Fatmaa buarada yazdığın yazı mahvetti benii yaa ben bugün polyanna polyanna takılıyodum naptın sen beniii :)

ya bende burda buldum bizim sitenin forumunda çok kötü oldum bende okurken keşke sizinle paylaşmasaydım

hoşgeldin kuzu ya aklına öyle şeyler getirme arar mutlaka kendini böyle şartlama

hoşbulduk canım, inşallah arar.. hatta inşallah şöyle biraz uzun uzun konuşuruz. çok özledim.. geceleri telefondan fotoğrafını açıp onla konuşmaya başladım artık yatarken.. kapalı olduğunu, ulaşmayacağını bildiğim halde msj yazıp gönderiyorum. 5 ayın sonunda toptan tırlatıcam heralde ( ulaşılmaz olmaları deli ediyo, çok çaresiz bırakıyo insanı..

zaten benim hırçınlığımda o yüzden ulaşamamak ancak o istediğinde konuşabiliyoruz o da iş yerinde olunca en uzun 10 dakika oluyor ama evde yarım saat konuşuyoruz o zaman daha bi mutlu oluorum

ya bende burda buldum bizim sitenin forumunda çok kötü oldum bende okurken keşke sizinle paylaşmasaydım

Bence iyiki yazdın canım herkesin yaşanmışlıkları farklı olsada duyguları aynı.. Bak herkes aynı özlemle bekliyo dedirtiyo insana.

Ama yazıda bir cümle var tam beni anlatıyo "Mümkün olduğu surece "dayanamayıp sevgilinin peşinden askerlik yaptığı şehrin yollarına düşmektir bilinmedik bir şehre giden virajları ezberlemektir..." Pazar otobüse binip hiç bilmediğim bir şehre gidicem bende..

zaten benim hırçınlığımda o yüzden ulaşamamak ancak o istediğinde konuşabiliyoruz o da iş yerinde olunca en uzun 10 dakika oluyor ama evde yarım saat konuşuyoruz o zaman daha bi mutlu oluorum

offf bunlar da.. walla ben olsam 10 saat de sıra beklesem, riskli de olsa arardım her bulduğum fırsatta.. mutlu olmayacak mı benim sesimi duyunca? biraz uğraşıversin yaa! acemilikte gece uyanıp arıyodu 2-3te falan.. şimdi çok yoruluyomuş. belki de özlemeye alışmaya başlamıştır ne biliyim (

Aynen kızlar benim sıkıntı da o bende numara var ama komutan hep odada konuşamıyorum zor durumda da bırakmak istemiyorum.. Bu aralar arayabildiği saat 7 - 8 arası o kadar kötü ki ben işten 7de çıkıyorum o trafikte 8e doğru anca eve gidiyorum babamla tam yoldayken yakalıyo hep hatta geçen gün yine arabada aradı eve varmamıza 5dk vardı ama konuşamıyoruz ki o kadar uzun çoğu zaman en sonunda ben burda inicem yürümek istiyorum biraz dedim indim arabadan o yağmurda yürüye yürüye konuştum rahat konuşabiliyim diye.. Onlar aramadan ulaşamamak askerliğin en kötü yanlarından biri bence..

beni de çok etkiledi ve çok doğru biliyormusun ben onsuz dışarı çıkmak istemiyorum sürekli evdeyim

beni de çok etkiledi ve çok doğru biliyormusun ben onsuz dışarı çıkmak istemiyorum sürekli evdeyim

Bende öyleyim canım ama asker yolu beklediğimi kimse bilmediği için çakmasınlar diye kuzenlerle yada arkadaşlarla çıkmak zorunda kalıyorum bazen bu hafta hasta gibiyim dedim de ordan yırttım 1haftadır işten çıkıp direk eve gidiyorum

benimki hiç biz zaman o kadar ince ve duygusal olmadı her zaman mantık ve kurallar önce gelir sonra ben bu kadar duygusal bir kadına bu kadar mantıklı bir adam gelince böyle çatışmalar oluyor. Bana diyorki çok uzun konuşmayalım ücretsiz dakikaların bitmesin faturan kabarmasın ben dedimki 1000 tlde ödesem senin sesinden önemli değil ama adam hala bana böyle yapıyor

erkekler gerçekten çok farklılar.. onlar bizi anlayamadığından şikayet ediyolar ama onların da anlaşılır bi tarafları yok bence. bu kadar mantıklı olmayıversinler aşık oluyolarsa :)

valla pek anlamam ama sende bendensin ağlak zırlak zeynebimde yengeç :)

Fatmacım benimkide koç burcu... Koç burçlarına karşı duygusal yengeç ve balık .. Hahaha uyuma bak

tam bulmuşuz walla birbirimizi.. teraziyle yengeç de pek uyumlu değil maalesef.. ehh olan oldu artık napalım :)

Yengeç ile Terazi
Teraziye asik olmaniza sasirmamali! Terazi insani, hos, çekici ve dayanilmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü oksar, kaba saba hiç bir yönü yoktur. Aranizdaki sorun ise Terazi'nin sürekli dis dünya ile iliski içinde olmasidir. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine baglidir. Terazi sizi hafta ortasi disari davet ettigi zaman, akliniza evde yapmaniz gereken isler yada varsa çocuklariniz gelir onlari bakiciya birakip gidemezsiniz. Terazi'nin ise eglenceye ve insanlara ihtiyaci vardir. Disarida yemek yemek yada hazir yemek almak Terazi'nin hosuna gider. Siz ise bunu hem pahali bulursunuz hem de daha iyisini pisirdiginiz için begenmezsiniz. Sizin kafanizdaki mutlu aile tablosunu mutfaginda yemek pisen bir ev tamamlamaktadir. Terazi ise mutfaga girmekten hoslanmaz ve bunu vakit kaybi olarak görür. Mutfakta daha az zaman geçirirseniz birlikte daha çok zaman geçireceginizi düsünür. Terazi gelecegini pek düsünmez ya da düsündügü kadari size yeterli gelmez. Sik sik tatile gitmesine itiraz etmemeye çalisin. Kolay olmamakla birlikte çok isterseniz bu iliski yürüyebilir. Terazi'ye asiksaniz elinizden geleni yapmalisiniz.

Balık ile Koç
Koç sevgiliniz lider olmak isteyecektir bu da sizin için problem değildir. Siz onun cesur ve güvenli tutumunu beğenirsiniz. Koç insanı sizin hassasiyetinizi ve hayal gücünüzü beğenmektedir. Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu değilsiniz. Bu Balık burcunun su, Koç burcunun ise ateş elementi taşımasından kaynaklanıyor. Kural olarak su ateşi söndürür. Koç burcunun kendine dönük, aceleci, dikkatsiz ve cüretkar olduğunu fark edeceksiniz. Koç hayatın derin anlamını düşünmek ya da düşünerek hareket etmek için yaratılmamıştır, bu da sizi sinirlendirebilir. Siz Koç insanının planlı hareket etmesini, o ise sizin endişelenmemenizi isteyecektir. Sizden daha gerçekçi olduğu için de sizi gerçeklerle yüzleştirecektir. Koç'un düşüncesiz konuşmaları, duygularınızı incitecektir. Koç burcunun sizin duygularınızı anlamaya ve diplomasiye zamanı yoktur bu da hassas Balık için sorun olacaktır. Yatakta Koç burcu heyecanlı ve hünerli bir sevgilidir. Seks sizin için aşkınızın kutsal bir ifadesidir, Koç içinse bir eğlencedir. Bu fark sizi mutsuz yapacaktır. Koç burcu maymun iştahlıdır, daldan dala konmaya başlarsa ilişkiniz bitecektir. Yeni duygular ve deneyler maceracı Koç'u cezbeder. Siz hayal gücünüz ve oyunculuğunuzla onu büyüleyebilirsiniz. Bütün bu zorlukları aşabilirseniz beraberliğiniz mutlu olacaktır. Onun yeni fikirlerini ve hevesli oluşunu beğenirsiniz, O da sizin ilgili, sempatik oluşunuza bayılacaktır.

Yengeç ile Koç
Yürümesi oldukça zor bir iliski. Yengeç Zodyak'taki ilk su burcu dolayisi ile su burçlarinin en hassasidir. Sefkat, ilgi, sicaklik, özen ve güven duygusu arar. En ufak bir elestiride bile incinebilir. Yengeç için önce evi, ailesi gelir, Koç için ise önce yeni is tesebbüsleri gelir. Koç ateş burçlarinin birincisidir, hayat dolu, gürültücü, küstah, saldirgan ve düsüncesiz olabilir. Onunla tartistiginiz zaman kazanmak için her seyi yapabilir, sizin duygulariniz ve egonuzu incitebilir. Koç acimasizdir, asiriya kaçabilir, Yengeç ise zaten alingandir ortada bir sey yokken bile üstüne alinma huyu vardir. Zorluklar burada bitmiyor. Yengeç olaylara daha geç tepki gösterirken, Koç aninda tepki gösterir. Tartisma sirasinda Koç sözleri ile sizi yerden yere vururken agzinizdan hiç laf çikmayabilir. Koç dogrucu ve açik sözlüdür, Yengeç ise adimlarini önceden hesaplayarak zigzaglar yapar. Koç bunu aldatici ve içten pazarlik olarak, Yengeç ise incelik olarak degerlendirir. Yengeç evliliginde, ev hayatinda ve çocuklari ile dengeli bir hayat isterken Koç adrenalinle dolu yasamayi sever. Koç insani askta heyecanini kaybetmis ise bunu hemen baska yerde aramaya baslar. Koç ile seks basta çok heyecanli olsa da bu size yetmeyecektir. Sizi siz oldugunuz için derinden seven, içten bir beraberlik istersiniz. Koç ise aranizda bu bag olusana kadar bile yerinde duramayacaktir. Onun ates oldugunu ama ayni zamanda sicakliktan yoksun oldugunu fark edeceksiniz. Koç'tan fazla ilgi beklemeyin onun yapacak çok isi vardir. Herkesle yakindan ilginenen ve karsiligini bekleyen Yengeç, Koç'tan ilgi göremeyince mutsuz olacaktir. Bir ihtimal bu iliski yürüyebilir ama çok ugrasmaniz gerekecektir. Koç'tan vazgeçmek istemiyorsaniz dogum haritanizi çikartip detayli olarak inceletin, belki uyumlu baska gezegenler vardir

Yanmışız kızlar biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…