343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende aa süper olur ortamıza hakem diye koyarız ben senin aile durumlarını anlatırım bir bir son olanları fln konuşuruz nasıl olsa yabancı diil arkadaşın o da fikir verir bize dedim dalga geçer gibi askerimde hmm biz seninle önce buluşuruz zaten o geç gelir ben seni herşeyden herkesten çok özledim dedi.. Pufff adam ol canımı ye dicektim de zor tuttum kendimii :))

:))) ilahi çook güldüm süpersin canımm

amaan tutmasaydın keske:))) şaka şaka tabi ki sonradan nasıl çark etmiş iyi söylemişsin ama:))

hahahaha :))) Bende anaokulunda öğrendiğim bir küçücük aslancık varmışş babası onu çok severmiş şarkısını söylerdim nolur yeter uyandımmm walla derdi kalkardı hemen

Gitmesin zoruna. Eşinde anlayacaktır seni pişman olur özür diler. Çünkü ne abi ne ana ne baba artık evlince sadece tek dayanığın eşi oluyor insanın,oda kırdığı için seni üzülecektir. Çünkü zor anlarında hep sen yanındasın, kimsenin ruhu bile duymaz neler çektiğiinizi neler yaşadığınızı.

Birde Allah'dan başka kimseye emanet değiliz asker yarenleri. Allah büyük korusun hepimizi inş.

yok bu askerler kafayı yedi bence iyice bende yuh diyorum desene başbaşa olmak istiyorum filan

aynen öyle biz sadece ikimiz zorluklara gögüs gerdik neler yaşadık yanımızda kimse yoktu tek başımıza geldik onca şeyin üstünden
offff inşallah ararda hallederiz sorunumuzu özür dilemsi falan umrumda değil
o orda öyle ben burda hiç sevmiyorum bu durumu akşam olmaz artık aramazsa

hahahaha :))) Bende anaokulunda öğrendiğim bir küçücük aslancık varmışş babası onu çok severmiş şarkısını söylerdim nolur yeter uyandımmm walla derdi kalkardı hemen

süpermiş bende bundan sonra şarkı söylücemmmm :)

bende sevmiyorum bu durumu ya

amaan tutmasaydın keske:))) şaka şaka tabi ki sonradan nasıl çark etmiş iyi söylemişsin ama:))

Ödü koptu tabiii arkadaşının yanında ailesi ortaya çıkıcak diyee ohhh canıma değsin oturup biraz düşünmüştür sonra belki ben ne dedim diye :)))

yok bu askerler kafayı yedi bence iyice bende yuh diyorum desene başbaşa olmak istiyorum filan

Öyle demedim fatmacım "aa süper olur ortamıza hakem diye koyarız ben senin aile durumlarını anlatırım bir bir son olanları fln konuşuruz nasıl olsa yabancı diil arkadaşın o da fikir verir bize dedim dalga geçer gibi askerimde hmm biz seninle önce buluşuruz zaten o geç gelir ben seni herşeyden herkesten çok özledim dedi" Gülçinin dediği gibi hemen çark etme durumu oldu :)))

Ben en çok senin gülüşünü özledim.
Ekmeği aramaz oldum gülüşün kadar.

Sen güldüğün zaman gül reçeli damlar dudaklarından.

Ben en çok adımı senden duymayı özledim.
Öyle bir şeydin işte sen, akıllara zarar gönlüme YAR’ardın..!Şafak 123

arar canım benm sıkma canını herkes kalır ikinci planda siz kalırsınız başbaşa yıpranmayın ikinizde arar sabır birazcık:)

ohh ii olmuş darısı benimkinin başına

Arar arar neden aramasın. Bunlar küçük kavgalar gelip geçer. Sen üzülme ağlama da. Onunda içi içini yiyordur evli olunca daha farklı oluyor asker ve asker yolu beklemek.

Sabır ve dua.

Hayırlı Cumalar.... dua et bugün bolbol bugün yapılan dualar kabul oluyor.

kızlar benimki aradı. bi enerji geldi bana.
dün komutanı çağırmış. bugün de 6-9 nöbet tutmuş.
nöbet tuttuğu yerin önünden bi işyeri servisi geçerken kadının biri gülmüş benimkine.
biraz suratı kocamandır ama sevimlidir benim sevgilim! o kadını bulayım saçını başını yolcam! :))))

tubiş ya böyle olunca günüm hiç iyi geçmiyor şimdi aramazda beni uyuyor diye

kızlar ben diyorum ne oluyo bunlara elin kadınlarıda gülmeye başladılar :)

aynen fatma benimde günüm çok kötü geçiyo inan buraya yazmayı bile canım istemiyo o kadar yani oturup ağlamak istiyorum zırlaya zırlaya
offf Allahım inşallah arar ya inşallah seninkide benimkide inşallah arar

Birileri kıskanmışş mııı ay kıyamaaaam :) Bulursan beni de çağır seve seve yardımcı olurumm gösteririm ben onaa bizim yarenimizin sevgilisine nasıl gülermişş, antreman yapmam lazım zaten :)))

kalbini ferah tut canım dua et bebeğim düzelcek inş yaz buraya kafan dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…