zeynepçim canımm tamam pozitif olalım ama seni gaza getirmek gibi de olmasın ama sadece yuhh diyorum(
neyse canım boşver düşünemedi demek ki bir anlık şaşkınlıktan öyle söylemiştir saçmalama öyle sey olmaz deseydin sende
ağlayanları arayıp çatlak sesimle papatya baharını söyleyebilirim.
benimki uyanmayınca bunu yapıyodum 2 dakikada giyinmiş ayakta oluyodu. çok etkili bi yöntem.
susayım diye sıcak yataktan kalkıyodu düşün sesin kötülüğünü
Bende aa süper olur ortamıza hakem diye koyarız ben senin aile durumlarını anlatırım bir bir son olanları fln konuşuruz nasıl olsa yabancı diil arkadaşın o da fikir verir bize dedim dalga geçer gibi askerimde hmm biz seninle önce buluşuruz zaten o geç gelir ben seni herşeyden herkesten çok özledim dedi.. Pufff adam ol canımı ye dicektim de zor tuttum kendimii :))
ağlayanları arayıp çatlak sesimle papatya baharını söyleyebilirim.
benimki uyanmayınca bunu yapıyodum 2 dakikada giyinmiş ayakta oluyodu. çok etkili bi yöntem.
susayım diye sıcak yataktan kalkıyodu düşün sesin kötülüğünü
ya eşim gideceği gün herkes seven sevmeyen tüm akrabalar vardı benime vimde bana destek olmak için gelmişti
bitek eltim yoktu bu durum benim moralimi çok bozdu kaynım geldi oda taa gece 10,30 da zaten eşimde 12 de gitti
ondan sonra bunlar beni hiç arayıp sormadılar nasılsın nasıl oldun bi ihtiyacın varmı diye
cumartesi günüde kaynanamları davet etmişler yemeğe tuğbayıda getirin demişler yani beni arama tenezzülünde bulunmuyorlar
bende gitmeyecem dedim ama kaynanam ısrar etti diye gittim
ordada içimdeki herşeyi söyledim eltime arayıp sormadınız ben sana bu şekilde mi davranıyorum dedim
ya benim ona yaptıklarımı bilmesem aman banane aramazsa aramasın derim ama ben ona o kadar fedakarlık yaptımki insan bi yerdede karşılığını bekliyo
eltimde iştem kem küm kontorü yokmuşta falan tabii inanmadım ama
eşimede anlattım böyle böyle dedim diye iyi yapmışsın keşke gitmeseydin dedi
bende olsun içimdekiler döktüm en azından falan dedim bu konuşmamız pazartesi günü oldu
bugünde bana diyorki abimi aradım işte konuştum
bende dedimki niye arıyorsunki onlar beni bi kere araduılarmı sein emanetinim diye bi kere gelip halimi hatrımı merak ettilermi dedim
demez olaydım bana nasıl bağırıyo ordan o benim abim tabiki arayacağım
yani kızlar zoruma giden eşim abisinin umrunda bile değil adam arayıp sormuyo bile
ama ben eşim için burda neler çekiyorum siz şahitsiniz ama yine abisi kıymetli oldu
çok zoruma gitti ya çokkk
Gülçincim artık yanlış anlama konusunda usta birliği yapıyo benimkii başka açıklaması yok yani en güzel yaptığı şey buaralar :) birdee ben pazar başbaşa olucaz konuşuruz diye düşünüyorum sizin söylediklerinizi not alıyorum unutmiyim böyle konuşiyim diye bana diyo ki aşkım benim acemilikte mehmet diye bi arkadaşım vardı ya antalyada oturan hani asker dönüşü antalyaya gideriz hem tatil yaparız hem mehmeti ziyaret ederiz demiştim sana dedi ee dedim bugün konuştuk çok özlemişim oda beni özlemiş senin cep numaranı verdim pazar oda çarşıya çıkıcak senin cepten ulaşıcak bize yanımıza gelir tanışmış olursunuz.. Şimdi ben bu askerimi napiim ya napiim ne konuşucam ben başkasının yanında!
Gitmesin zoruna. Eşinde anlayacaktır seni pişman olur özür diler. Çünkü ne abi ne ana ne baba artık evlince sadece tek dayanığın eşi oluyor insanın,oda kırdığı için seni üzülecektir. Çünkü zor anlarında hep sen yanındasın, kimsenin ruhu bile duymaz neler çektiğiinizi neler yaşadığınızı.
Birde Allah'dan başka kimseye emanet değiliz asker yarenleri. Allah büyük korusun hepimizi inş.
hahahaha :))) Bende anaokulunda öğrendiğim bir küçücük aslancık varmışş babası onu çok severmiş şarkısını söylerdim nolur yeter uyandımmm walla derdi kalkardı hemen
aynen öyle biz sadece ikimiz zorluklara gögüs gerdik neler yaşadık yanımızda kimse yoktu tek başımıza geldik onca şeyin üstünden
offff inşallah ararda hallederiz sorunumuzu özür dilemsi falan umrumda değil
o orda öyle ben burda hiç sevmiyorum bu durumu akşam olmaz artık aramazsa
amaan tutmasaydın keske:))) şaka şaka tabi ki sonradan nasıl çark etmiş iyi söylemişsin ama:))
yok bu askerler kafayı yedi bence iyice bende yuh diyorum desene başbaşa olmak istiyorum filan
aynen öyle biz sadece ikimiz zorluklara gögüs gerdik neler yaşadık yanımızda kimse yoktu tek başımıza geldik onca şeyin üstünden
Ödü koptu tabiii arkadaşının yanında ailesi ortaya çıkıcak diyee ohhh canıma değsin oturup biraz düşünmüştür sonra belki ben ne dedim diye :)))
Öyle demedim fatmacım "aa süper olur ortamıza hakem diye koyarız ben senin aile durumlarını anlatırım bir bir son olanları fln konuşuruz nasıl olsa yabancı diil arkadaşın o da fikir verir bize dedim dalga geçer gibi askerimde hmm biz seninle önce buluşuruz zaten o geç gelir ben seni herşeyden herkesten çok özledim dedi" Gülçinin dediği gibi hemen çark etme durumu oldu :)))
Ben en çok senin gülüşünü özledim.
Ekmeği aramaz oldum gülüşün kadar.
Sen güldüğün zaman gül reçeli damlar dudaklarından.
Ben en çok adımı senden duymayı özledim.
Öyle bir şeydin işte sen, akıllara zarar gönlüme YARardın..!Şafak 123
kızlar benimki aradı. bi enerji geldi bana.
dün komutanı çağırmış. bugün de 6-9 nöbet tutmuş.
nöbet tuttuğu yerin önünden bi işyeri servisi geçerken kadının biri gülmüş benimkine.
biraz suratı kocamandır ama sevimlidir benim sevgilim! o kadını bulayım saçını başını yolcam! :))))
kızlar benimki aradı. bi enerji geldi bana.
dün komutanı çağırmış. bugün de 6-9 nöbet tutmuş.
nöbet tuttuğu yerin önünden bi işyeri servisi geçerken kadının biri gülmüş benimkine.
biraz suratı kocamandır ama sevimlidir benim sevgilim! o kadını bulayım saçını başını yolcam! :))))
aynen fatma benimde günüm çok kötü geçiyo inan buraya yazmayı bile canım istemiyo o kadar yani oturup ağlamak istiyorum zırlaya zırlaya
offf Allahım inşallah arar ya inşallah seninkide benimkide inşallah arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?