343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya kızım beni ağlatacaksın şimdi valla gitmekten vazgeçicem alışmışken tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...
sen bunları anlatırken 25 aralık geldi gözümün önüne otobüsün yan camından beni göremiodu bagaj açıktı ben onu ararken bi baktım ön tarafa geçmiş gözlerimin içine bakıyo zeynep ağlıcam şimdi ya hatta ağlıyorum

Çok teşekkür ederim canım benimm sizinle konuşunca açıldım walla yüzüm gülmeye başladı yine ama sesimi bi duysanız borazan gibi :)) İnşallah bu kararlılık hep devam eder, ben askerime güveniyorum tatlım ama hep içimde acaba sorusu var.. Buda yengeç burcu özelliği galiba karamsar biraz askerimde o yüzden hep olumlu düşün olumlu düşün 6senede öğretemedim sana diyoo :) Kızlar ben hemen yazıyim diye bu sabah yazılanları okuyamadım siz nasılsınız? İnşallah benim iyi haberim hepinizin iyi haberlerinin başlangıcıdır? Sorun yok dimi? Fatmayla dün konuştuk gayet iyiydi sesi nette konuşuyodu askeriyle :)

içim fena oldu canım yazdıklarını okuyunca ben ağlamamak için çook tutmuştum kendimi askerim sarılınca dayanamamıştım baktım o da ağlıyo daha kötü olmuştum off o gün geldi aklıma başıma bir ağrı girdi yine
acaba sorusu hep var canım benm içimdede hep oluyo ama şimdi bunu düşünme dünkü geçen güzel günün tadını çıkar gelecek güzel günleri düşün
iyi düşünelim iyi olsun diyerek olumlu şeyler hayal et canım benm inşallah herşey çook daha güzel olacak
artık anı yaşayıp tadını çıkarma vakti bırakmalı geleceğide geçmişide sadece bugünün getirdiği mutluluğu doyasıya yaşamalı nasıl olsa su akar yolunu bulur:))

offfff bende ağlıyorum fatma bende 25 aralıkta ayrıldım ondan o kadar zorduki
bir daha gitmemeye yemin ettim
biliyorsun kendime gelemedim bi süre ordan geldikten sonra ben çok zor atlattım
bir daha yaşayamam o durumu 4 ay sabredeceğim
sen gitmek istiyorsan git ama aklında kalmasın kendini şimdiden alıştır ama ayrılmaya hoş ne kadar alıştırsanda sonuç aynı

Öncelikle bişey söylemeyi unuttum kızlar hepinize yanımda olduğunuz destek olduğunuz dua ettiğiniz bu sabah herşeyi bi kenara bırakıp beni merak ettiğiniz heyecanımı paylaştığınız fikir verdiğiniz tekrar yüzümü güldürdüğünüz benim mutluluğumu kendi mutluluğunuz gibi yaşadığınız için sonsuz teşekkür ederim hepinize tek tek allah size gönlünüzden geçen ne varsa hepsini versin allah sizin dualarınızı kabul etsin hepiniz sevdiklerinizle mutlu bir hayat sürün inşallah...

Fatmacım ağlama nolur yalan söylemicem evet çok zor biraz alışmışken en başa dönüyo daha da kötü oluyo insan ama görmekte bi farklı güzel için rahatlıyo özlem gideriyosun rahat rahat hayallerini konuşuyosun evet kötü olucaksın ama git bence birbirinizin elini tutmanız destek olmak en başta onlara çok iyi moral oluyo.. Sizin beni neşelendirdiğiniz gibi bizde seni neşelendiririz sonra yine hedef koyarız sayarız onun heyecanına başlarız ben 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum birlikte sayarız bu sefer merak etme git sarıl askerine :))

bilmiyorum kafam çok karışık askerim gelme diyor zaten ben 3 kere gitmeyi planlıyodum askerim gelmek istiyorsan 1 kere gel dedi fazlası bizi yıpratır dedi bilmiyorum tubişş. bide biz evli değiliz gidince evcide çıkaramıyorum sadec 5-6 saat yetmicek daha kötü olucaz ikimizde

doğru diyosun canım ben onu 1 dakika da olsa görmeye razıyım ve onu görebilme umudu için kilometrelerce yol giderim bu arada benim ocak sonu iptal oldu canım askerim gelme diyor martta gel diyor ama marta kadar durabilirmiyim bilmiyorum

Bende ağlamıcam diye tuttum hep kendimi ama kapının önünde sarılınca birde ağlamaya başlayınca dayanamadım birde dün sabah giderken yanıma bir kız oturdu baktım ağlıyo peçete verdim iyimisin dedim asker ziyaretine gidiyorum dedi ağlama bende gidiyorum dedim yol boyu muhabbet ettik o da 12aralıkta gitmiş kısa dönemmiş kırklarelideymiş lüleburgazdan 30km sonra nasıl geçicek dedi teselli veriyim diye bak yakınız en azından 2 saate gidebiliyoruz bu büyük şans dedim meğer kız izmirde oturuyomuş izmirden istanbula uçakla gelmiş istanbuldan da otobüse biniyomuş facete ekledik birbirimizi başak diye bir kız telefon numaralarımızı aldık bu siteyi söyledim rahatlarsın belki dedim öyle konuştuk ben dönerken otobüste baktım arıyo otobüsteyim çok kötüyüm dedi ağlamaktan konuşamıyodu başladım ağlamaya yanımdaki teyzenin bana bi bakışı vardı anlatamam :) Senin askerin nasıl cnm durumlar nasıl?

Marta kadar durabilirsen daha iyi canım aslında çünkü dönmelerine daha az bi zaman kalmış olucak daha kolay geçer belki ama çok görmek istiyosan dayanamıcak gibiysen daha erken git.. Ocak sonu askerin gelme dediği için mi iptal oldu başka bişey mi var tatlım?

valla duramam galiba askerim gelme dedi hem soğuk oluyo hemde sık sık gelip bütçeni sarsma onun yerine çeyizini tamamla dedi ama sanırım ben dayanamayıp şubat maaşımı alınca yollara düşücem :)

başak'ın yerinde ben olsam benim yerimde o ben izmire o istanbula :)

valla duramam galiba askerim gelme dedi hem soğuk oluyo hemde sık sık gelip bütçeni sarsma onun yerine çeyizini tamamla dedi ama sanırım ben dayanamayıp şubat maaşımı alınca yollara düşücem :)

başak'ın yerinde ben olsam benim yerimde o ben izmire o istanbula :)

Hazırlayarak git kendini dicem ama nerdee yok öyle bişey hani nasıl bişey biliyomusun böyle 1 hafta tatile gidersin sevgilinle sonra dönüşte bi tuhaf olursun bikaç gün kendine gelemezsin ilk gece ayrı uyumak çok zor gelir ama o tatilin mutluluğu da vardır aynen öyle oluyo canım tek farkı tatilden döndüğünde istediğin zaman görebilceğini biliyosun bunda öyle bişey yok :).. ben aynı şeyi yaşayacağımı da bilsem yine giderim gelme diyolar benimkide diyodu ama ayrılırken kötü olsada gidince yüzlerindeki ifadeyi görmek çok güzel :) bende aynı şeyi söyledim fatma diye bir arkadaşım var o senin yerinde olsa sen onun yerinde keşke dedim :))

oyy kuzu doğru diyosun kavuşmanın mutluluğu ayrılığın acısından güzel sanırım :) başak gelsin buraya ya konuşalım dertleşelim

oyy kuzu doğru diyosun kavuşmanın mutluluğu ayrılığın acısından güzel sanırım :) başak gelsin buraya ya konuşalım dertleşelim

Faceten yazıcam tekrar canım ona gelsin walla yarenler artıyo :) Şu an nasılım fatmacım biliyomusun askerime telefon açıp seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum diye yüzlerce kez söylemek istiyorum... Şubat başında allah kısmet ederse yolcu ediyoruz seni tamamdır :)

oyy kuzu senin ayakların yere basmıyodur şimdi :) canım ben şimdi napıyorum biliyomusun telefonun ses kaydetme özelliğinden askerin sesini kaydettim dinliyorum arada sırada :) arama bence bide komutan çıkarsa seni seviyorum dersen ne oluo der :):)

tamam şubat başı ben gider...

ya benimki bugün hiç aramadı eşek kafalı uyuyodur kesin

Son düzenleme:
Kızlaar yarın gece bitiriyoruz askerliği biz:) Sırayı size devrediyoruz artık sıra size geldi inşallah siz de en kısa zamanda bugünleri görürsünüz Şu anda çoook heyecanlı ve mutluyum Allah bütün asker yolu bekleyenlere yaşatsın bu mutluluğuuuu

ooyyy canım ne mutlu size dualarınız artık bizimle olsun askerleriniz gelince aklınıza geldikçe bize dua edin arada sayfamıza uğrayın

ooyyy canım ne mutlu size dualarınız artık bizimle olsun askerleriniz gelince aklınıza geldikçe bize dua edin arada sayfamıza uğrayın

Her zaman dualarımız asker yarenleriyle canım merak etme. Bunu en iyi çeken anlar, o yüzden sizi çok iyi anlıyoruz, ama sabredin bakın bizim gibi bir gün güneş sizin için de doğacak

Her zaman dualarımız asker yarenleriyle canım merak etme. Bunu en iyi çeken anlar, o yüzden sizi çok iyi anlıyoruz, ama sabredin bakın bizim gibi bir gün güneş sizin için de doğacak

Ayy yaa ne mutlu sizee allah kavuştursun bidaha ayırmasın inşallah.. Bizde görelim bugünleri yaa fatmam çok çok özendim biliyomusunn :)

bende çok özendim ya inşallah bizde görürürz o günleri
çok özledim ya içim yanıyo resmen özlemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…