Ayy yaa ne mutlu sizee allah kavuştursun bidaha ayırmasın inşallah.. Bizde görelim bugünleri yaa fatmam çok çok özendim biliyomusunn :)
oyy kuzu senin ayakların yere basmıyodur şimdi :) canım ben şimdi napıyorum biliyomusun telefonun ses kaydetme özelliğinden askerin sesini kaydettim dinliyorum arada sırada :) arama bence bide komutan çıkarsa seni seviyorum dersen ne oluo der :):)
tamam şubat başı ben gider...
ya benimki bugün hiç aramadı eşek kafalı uyuyodur kesin
siz de göreceksiniz bu günleri biraz sabır sadece. Biz de bizden öncekilere çok özenirdik bakın şimdi bize geldi sıra :) ee bizden sonra da siz varsınız sırada. Allah yardımcınız olsun zaman hemen geçsin
pembelii çok mutlu oldum sabah sizin topiğe girdim okudum enerji doldum inşallah darısı başımıza:)))
saol cnm sizin gözünüz aydın rabbim bi daha hiç ayırmasın
darısı bize olsun allahım hemen geçsin günler ne olur
Evet canım darısı başınıza inşallah. Zaten artık sıra sizde :)
Bizim topic bugün çok enerjik akşama da eğlence var depük gecesi var herkes davetli
amiiin amiin size baktıkça o günler kesinlikle gelecek diyorum hayırlısı inşallah:)))
Siz de göreceksiniz bu günleri biraz sabır sadece. Biz de bizden öncekilere çok özenirdik bakın şimdi bize geldi sıra :) ee bizden sonra da siz varsınız sırada. Allah yardımcınız olsun zaman hemen geçsin
Amin canım inşallahhh zaman geçmiyo sanki çok enteresan.. Bi gün geçmezken bakıyoruz 1 haftayı daha bitirmişiz.. Sizin için çook sevindim hadi kavuşun artık hasretiniz bitsin hepbirlikte mutlu günleriniz olsun bizim içinde bol bol dua edin...
Ederiz tabi canım. Dediğin gibi biz de zaman hiç geçmiyo derdik ama bak şimdi şafakları erittikSize de öyle olcak bi anda geçivercek tüm zamanlar
ben geldim tekrarrr
zeynebimm çok güzel anılar oldu senin için keske bende gidebilsem uçakla gidebilirim ama malatya çok uzak cesaret edemiyorum
sadece atatürk hava limanından kalkan uçak saati uyuyo orasıda bize 3 saat uzaklıkta sabah 5 te çıkamam evden sabredeceğim artık napalım
pembelii çok mutlu oldum sabah sizin topiğe girdim okudum enerji doldum inşallah darısı başımıza:)))
Yok balım sıkıntıya düşmesin boşuna şimdi ama telefonda onun numarasını görür görmez başlıcam seni seviyorumm diye iyi fikir bende ses kaydı yapiyimm :)) şubat başını saymaya başlıyoruz o zamaaaan :))
Günaydın canlarımm.. Evdeyim ben bugün hastaydım birde lüleburgaz çok soğuktu üşüdüm sabah uynadım kafamı kaldıramıyorum fatma msj attı kızlar merek ediyo diyince dayanamadımsize kalktım hemen bilgisayar başına geçtim.. Walla kızlar görünce iyi mi kötü mi bilemedim dün ayrılırken çok ağladık askerimle görev yerine kadar bıraktım zorla taksiye itti beni hadi git artık ayrılamıcaz yoksa diye dünden beri kendime gelemedim sanki 12 aralığa geri döndüm( Konuşma çok iyi geçti maşallah 1ay bile olsa daha insan çok düşünüyo burda benimki askerlik psikolojisi değil 6 senelik ilişkimiz vardı ben askere gelirken tanımadım ki seni burda bir kıza ihtiyaç duyuyim dedi ben sensiz yapamıyorum senden vazgeçemem ve allah korusun seninle evlenemezsem kimseyle evlenmem benim planlarım dönünce seninle 2-3 hafta bu ayrılığın acısını çıkartmak hasret gidermek sonra 1 hafta tatile çıkmak istiyorum seninle ama bu tatilin amacı eğlenmek değil seninle planlar yapmak kim ne derse desin aileninde evlenirken yanında olması kadar güzel bişey yoktur o yüzden seninle tatilde 1 hafta hem kafamızı dinlemek hemde plan yapmak nasıl yaparız nasıl konuşmalıyız ailelerle sizinkilerle bizimkileri biaraya mı toplayalıp konuşalım yoksa ayrı ayrı mı nasıl bir konuşma yapalım bunları konuşmak istiyorum dedi bende ya ikna edemezsek dedim edicez olumsuz düşünme artık ben düşünmüyorum olucak diye düşün hiç olmazsa annemi alır gelirim ama biz olumlu düşünelim ikna edicez ben seninle mutluyum hayatımın aşkısın sen benim sen bekle lütfen beni tanıyosun ben istemesem istemiyorum derim evet sana hakettiğin değeri verememiş olabilirim ama sırf ben askerdeyim diye senin 4 ay daha boşu boşuna umutla beni orda beklemeni sağlıcak kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs değilim bekleme zeynep git hayatını kur derim ama seni çok seviyorum biliyosun istanbula gittiğinde face şifremi biliyosun ilişkisi var yap en azından 4 ay bizimkilerde alışsın hem burda çok üstüme gelemezler ben gelene kadar her koşulda birlikte olduğumuzu sindirmeye çalışsınlar görüşmemizide engelleyemezler çünkü gelicekleri zaman bana haber vermek zorundalar bu hafta çarşı yok iş çok fln derim dedi.. Genel olarak böyle kızlar.. Az önce aradı oda hasta olmuş konuştuk biraz olumlu düşün hep ikna edicez tamam mı dedi bende tamam dedim kapattık öyle.. Ben bunların sizin dualarınızla olduğuna çok inanıyorum ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ve sizin benim dualarımızlada mutlu sona ulaşıcaz hepimiz biliyorum.. Sizin düşünceleriniz ne canlar bu konuşmayla ilgili? Bendışardan bakamıyorum tabi o yüzden benim göremediğim sizin gördüğünüz bişey vardır belki..
Teşekkür ederim tatlım çay içiyorum şuanda sıcak limonlu :) gerçekten tatlım ya 12 aralıktan bile kötü sıfırlanmış gibiyim özellikle onun ağlaması mahvetti beni birde taksiye itti beni hadi gir artık diye bindirdi kapıyı kapattı taksiciye abi sağsalim otogara götür sana emanet ama çabuk götür nolur dayanamıyorum diye bi hıçkırıyodu alalhım bu nasıl bir acı diye düşündümbaktım taksicinin bile gözleri dolmuş :)) Ben sık sık gitmeyi düşünüyorum çarşı izni olmasa bile o hafta askeriyede görebilirim otobüs cok kısa sürdü 7.15te otobüs kalktı tam 9da lüleburgaz otogardaydım ben gittikçe böyle konuştukça daha güçlenicek herşey gibi hissediyorum.. Seviyo dimi o farkında olmasa bileaskerde diye dememiştir dimi tatlımm ya?
Ahh bi evlensek gerçekten uzak biyere taşınmak istiyorum canımm ailesini arkada bırakmaktan çok önce ikna etme çabasında yapabilsek keşke en iyiside bu aslında ama çok umudum yok tek umudum dualarla onların azıcık vicdana gelmeleri belki bir mucize olur :))
gel bende kal canım bi gece önceden her zaman beklerim kapılarım her zaman açık sıze ayrıca kızlar gelin bi gece pijama partisi yapalım
herkese merhaba kızlar..
zeynepcim inan yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum, ağlamamak için çok zor tuttum kendimi. çünkü başlarsam duramıycam ben bugünlerde bunalımdayım iyiceama senin için çokk sevindim. çok mutlu oldum inan. bana göre askerinin tavrı çok güzel ve çok umut verici. en nihayetinde söylemesi gereken şeyin de farkında artık, gerekirse onları silerim de demiş. maalesef çok kötü bişey olsa da bu, sizin için çok önemli bi durum. keşke Allah yüreklerine merhamet verse de hiç böyle şeyler olmak zorunda kalmasa. ama napalım. önemli olan sizsiniz ve bence iyice anlamış artık o da bunu. Rabbim en hayırlısını, gönlünüze göre nasip etsin inşallah.. Bugün vaktim yok pek nete girmeye ama inan çok merak ettim seni, güzel haberleri de aldım, bunalımım biraz olsun hafifledi..
kızlar hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere inşallah..
çook iyi olurdu ama babam hayatta izin vermez((
ben geldim tekrarrr
zeynebimm çok güzel anılar oldu senin için keske bende gidebilsem uçakla gidebilirim ama malatya çok uzak cesaret edemiyorum
sadece atatürk hava limanından kalkan uçak saati uyuyo orasıda bize 3 saat uzaklıkta sabah 5 te çıkamam evden sabredeceğim artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?