343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayy yaa ne mutlu sizee allah kavuştursun bidaha ayırmasın inşallah.. Bizde görelim bugünleri yaa fatmam çok çok özendim biliyomusunn :)

Siz de göreceksiniz bu günleri biraz sabır sadece. Biz de bizden öncekilere çok özenirdik bakın şimdi bize geldi sıra :) ee bizden sonra da siz varsınız sırada. Allah yardımcınız olsun zaman hemen geçsin

Yok balım sıkıntıya düşmesin boşuna şimdi ama telefonda onun numarasını görür görmez başlıcam seni seviyorumm diye iyi fikir bende ses kaydı yapiyimm :)) şubat başını saymaya başlıyoruz o zamaaaan :))

ben geldim tekrarrr

zeynebimm çok güzel anılar oldu senin için keske bende gidebilsem uçakla gidebilirim ama malatya çok uzak cesaret edemiyorum
sadece atatürk hava limanından kalkan uçak saati uyuyo orasıda bize 3 saat uzaklıkta sabah 5 te çıkamam evden sabredeceğim artık napalım

pembelii çok mutlu oldum sabah sizin topiğe girdim okudum enerji doldum inşallah darısı başımıza:)))

saol cnm sizin gözünüz aydın rabbim bi daha hiç ayırmasın
darısı bize olsun allahım hemen geçsin günler ne olur

pembelii çok mutlu oldum sabah sizin topiğe girdim okudum enerji doldum inşallah darısı başımıza:)))

Evet canım darısı başınıza inşallah. Zaten artık sıra sizde :)
Bizim topic bugün çok enerjik akşama da eğlence var depük gecesi var herkes davetli

saol cnm sizin gözünüz aydın rabbim bi daha hiç ayırmasın
darısı bize olsun allahım hemen geçsin günler ne olur

Amiin canım size de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin rabbim ve hiç birimizi ayırmasın bi daha. Darısı size ve tüm asker yolu bekleyenlere..

amiiin amiin size baktıkça o günler kesinlikle gelecek diyorum hayırlısı inşallah:)))

Gelecek tabi yeter ki umutsuzluğa kapılmayın sabredin ve dua edin zamanın geçmesi için. Bir de bakmışsınız şafaklarınız bizim gibi 1 gün, 2 gün :)

Amin canım inşallahhh zaman geçmiyo sanki çok enteresan.. Bi gün geçmezken bakıyoruz 1 haftayı daha bitirmişiz.. Sizin için çook sevindim hadi kavuşun artık hasretiniz bitsin hepbirlikte mutlu günleriniz olsun bizim içinde bol bol dua edin...

Ederiz tabi canım. Dediğin gibi biz de zaman hiç geçmiyo derdik ama bak şimdi şafakları erittik Size de öyle olcak bi anda geçivercek tüm zamanlar

gel bende kal canım bi gece önceden her zaman beklerim kapılarım her zaman açık sıze ayrıca kızlar gelin bi gece pijama partisi yapalım

kaydet özler özler dinlersin

herkese merhaba kızlar..

zeynepcim inan yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum, ağlamamak için çok zor tuttum kendimi. çünkü başlarsam duramıycam ben bugünlerde bunalımdayım iyice ama senin için çokk sevindim. çok mutlu oldum inan. bana göre askerinin tavrı çok güzel ve çok umut verici. en nihayetinde söylemesi gereken şeyin de farkında artık, gerekirse onları silerim de demiş. maalesef çok kötü bişey olsa da bu, sizin için çok önemli bi durum. keşke Allah yüreklerine merhamet verse de hiç böyle şeyler olmak zorunda kalmasa. ama napalım. önemli olan sizsiniz ve bence iyice anlamış artık o da bunu. Rabbim en hayırlısını, gönlünüze göre nasip etsin inşallah.. Bugün vaktim yok pek nete girmeye ama inan çok merak ettim seni, güzel haberleri de aldım, bunalımım biraz olsun hafifledi..

kızlar hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere inşallah..

görüşürüz mervecimm sıkma canını bulduğun ilk fırsatta yine gel konuşalım canım

kızlar Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah.. zeynep'ten başka kimseye hitapla konuşmadım ama inanın vaktim yok, çıkmam gerek. onu çok merak ettim diye geldim. inşallah kimse alınmaz bana hepinizi çok seviyorum, öpüyorum kocaman. bana dua etmeyi de unutmayın..

Gerçekten ayrılık kısmını saymazsak gerçekten çok güzel birgün geçirdim kahvaltı ettik çarşıyı gezdik yemek yedik güzel güzel konuştuk inşallah geldiğinde aşarız bütün engelleri sanki içime bu sfer güzel olucak herşey gibi doğuyo.. Sen nasılsın canım askerin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…