343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benm öptüm kocaman görüşürüz kimse kimseye alınmaz burda eminim inşallah hepimizin bütün sıkıntıları bitecek canım biz inanıp dua etmeye devam edeceğiz...

Canım benimmm güzel dileklerin için merak ettiğin için çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah bende bişeyleri anladığını düşünüyorum tek korkum geldiğinde değişmesi o da olmıcak inşallah... Sen neden kötüsün canım özlem yüzünden mi başka bişey mi oldu?

kızlar bişi dicem bi hafta sonu bana kahvaltıya gelsenize ya çok isterim bol bol sohbet ederiz ne dersiniz

benmde sıkılıyor canım yaa ders çalışmam lazım ama yapamıyorum( işte yapmıyorum
sınabvlar ne zaman canım

Benimdee tatlım.. Canım ya benim kafam hiç yerinde değil merve ve aslı iyi mi? Bişey mi oldu?

merveyi hasret vurmuş kaç gündür böyle haftasonuda böyleydi

aslı yoğun yerinde hiç ses vermedi bugün

eeeee gelin işte pazar günü hatta fatma cumartesi akşamı gel canım bizde kalırsın nede olsa ev boş
gülçin senin baban izin vermezse pazar sabahı gelirsin tatlım
zeynep seninkiler izin verirse sende gelirsin fatmayla olmazmı

bende yinede elimden geleni yaparım şartları olgunlaştırmak adına ama evinde internet yok ki tuğbacımm benm askerim çarşıya çıkarsa ne olacak:)))

Kalmama izin vermezler canım bizimkilerde ama pazar sabahı gelebilirim :)

kızlar cuma gününden beri çok kötü şeyler oluyor benim hayatımda.
benim ailemden kimse bilmiyodu bizim ilişkimizi. söyleyemedim bi türlü nedeni yok öyle.
eski telefonumu anneme verdim. herşeyi silmiştim içindeki. ama başka sim takınca çıkabiliyormuş,öyle de olmuş.
annem mesajlardan benim 6yılımı öğrendi. başka ne var onu bile bilmiyorum işin kötüsü. bir mesajda da arkadaşıma askerliğin ilk haftası nasılsın diye msj attığında uyuşturucu almış gibiyim yazmışım. çok kötüyüm yazmışım. şimdi gerçekten benim uyuşturucu kullandığımı düşünüyor kimden aldın sen söyle diyor ve sakladıklarım için çok çok kızgın ((
bide üzerine çok ağır grip geçiriyorum.dün bütün gün ateşim düşmedi saatlerce uyudm. bugün işe geldim ama cumadan beri yaşamıyorum.

canımm çok kötü olmuş ama annen inanır öyle şeyler kullanmadığına ve birazda zaman ver anlayacaktır seni sevgilin olmadığına değil sakladığına kızmış sanırım
zamanla anlayacaktır kıyamam sana((

canım geçmiş olsun öncelikle
ne diyeceğimi bilemedim yaşadıklarını okuyunca keşke gizlemeseydin dicem ama olan olmuş
annen erkek arkadaşın olmasına çok kızmamıştırda uyuşturucuyu yanlış anlamıştır
bence gidip yüzyüze konuş annenle daha iyi olur telefonda ne kadar kendini ifade edebilirsinki
çok üzüldüm canım ya inş. hallolur bu mesele

Canımm çok geçmiş olsun kendine çok dillat et grip çok fena bende öyleyim Yaşadıklarına çok üzüldüm annen öğrendiyse 6yılını otur anlat tatlım askere gittiği için öyle yazdığını çok zor alıştığını kötü olduğunu hatta içi rahat ederse birlikte doktora gidebilceğinizi bile söyle inanıcaktır sana mutlaka... Başka ne gördüyse açık açık sorabilceğini söyle ben dürüst olarak cevaplamaya hazırım dersin sen böyle yaklaşınca anneninde ılımlı davranacağına eminim.. Üzülme sıkma canını demek istemiyorum bunlar hep elde olmayan şeyler ama çözülebilir çözebilirsiniz.. Annen sevgilin olmasından çok saklamana ve mesajlara kızmıştır bence

bu haftasonu gidicem zaten konuşuruz ama bi yandan insanın ağrına gidiyo. bi arkadaşına mesaj yazarken ne kadar dikkat ediyosun ki. kötüyüm yazcağıma başka bi kelime kullanmışım. ama bunu anlatamamak bile çok koyuyor şuanda. bide tabi sakladığım için askerimi suçlu buluyor. sanki ondan almışım gibi. kafasında öyle bişey kurmuş,ne desem farklı bişey düşünmüyo zaten şu anda.

evet öyle görünüyo. birinin olmasına kızmıyo,saklamama kızıyo.
şu anda hiçbişey sormuyo bile.işin kötüsü de bu. haftasonu atlayıp gideyim dedim ama onu yaparsam bunu daha büyük olay haline getirebilirdi. kesin bişey var hemen geldin gibi düşünebilirdi. o yüzden bu hafta sonunu bekledim. geçen zaman aleyhime çalışıyor,aklından başka şeyler kuruyor ama ne yapsam hepsi yanlış olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…