kızlar Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin inşallah.. zeynep'ten başka kimseye hitapla konuşmadım ama inanın vaktim yok, çıkmam gerek. onu çok merak ettim diye geldim. inşallah kimse alınmaz banahepinizi çok seviyorum, öpüyorum kocaman. bana dua etmeyi de unutmayın..
herkese merhaba kızlar..
zeynepcim inan yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum, ağlamamak için çok zor tuttum kendimi. çünkü başlarsam duramıycam ben bugünlerde bunalımdayım iyiceama senin için çokk sevindim. çok mutlu oldum inan. bana göre askerinin tavrı çok güzel ve çok umut verici. en nihayetinde söylemesi gereken şeyin de farkında artık, gerekirse onları silerim de demiş. maalesef çok kötü bişey olsa da bu, sizin için çok önemli bi durum. keşke Allah yüreklerine merhamet verse de hiç böyle şeyler olmak zorunda kalmasa. ama napalım. önemli olan sizsiniz ve bence iyice anlamış artık o da bunu. Rabbim en hayırlısını, gönlünüze göre nasip etsin inşallah.. Bugün vaktim yok pek nete girmeye ama inan çok merak ettim seni, güzel haberleri de aldım, bunalımım biraz olsun hafifledi..
kızlar hepinizi öpüyorum. görüşmek üzere inşallah..
off yaa canım sıkılıyor benimm
off yaa canım sıkılıyor benimm
sınabvlar ne zaman canımbenmde sıkılıyor canım yaa ders çalışmam lazım ama yapamıyorum( işte yapmıyorum
Benimdee tatlım.. Canım ya benim kafam hiç yerinde değil merve ve aslı iyi mi? Bişey mi oldu?
kızlar bişi dicem bi hafta sonu bana kahvaltıya gelsenize ya çok isterim bol bol sohbet ederiz ne dersiniz
ay ben gelirim valla hatta bu pazar bile gelirim boşum ve istanbuldayım :)
ay ben gelirim valla hatta bu pazar bile gelirim boşum ve istanbuldayım :)
eeeee gelin işte pazar günü hatta fatma cumartesi akşamı gel canım bizde kalırsın nede olsa ev boş
gülçin senin baban izin vermezse pazar sabahı gelirsin tatlım
zeynep seninkiler izin verirse sende gelirsin fatmayla olmazmı
kızlar cuma gününden beri çok kötü şeyler oluyor benim hayatımda.
benim ailemden kimse bilmiyodu bizim ilişkimizi. söyleyemedim bi türlü nedeni yok öyle.
eski telefonumu anneme verdim. herşeyi silmiştim içindeki. ama başka sim takınca çıkabiliyormuş,öyle de olmuş.
annem mesajlardan benim 6yılımı öğrendi. başka ne var onu bile bilmiyorum işin kötüsü. bir mesajda da arkadaşıma askerliğin ilk haftası nasılsın diye msj attığında uyuşturucu almış gibiyim yazmışım. çok kötüyüm yazmışım. şimdi gerçekten benim uyuşturucu kullandığımı düşünüyor kimden aldın sen söyle diyor ve sakladıklarım için çok çok kızgın((
bide üzerine çok ağır grip geçiriyorum.dün bütün gün ateşim düşmedi saatlerce uyudm. bugün işe geldim ama cumadan beri yaşamıyorum.
benim ailemden kimse bilmiyodu bizim ilişkimizi. söyleyemedim bi türlü nedeni yok öyle.
eski telefonumu anneme verdim. herşeyi silmiştim içindeki. ama başka sim takınca çıkabiliyormuş,öyle de olmuş.
annem mesajlardan benim 6yılımı öğrendi. başka ne var onu bile bilmiyorum işin kötüsü. bir mesajda da arkadaşıma askerliğin ilk haftası nasılsın diye msj attığında uyuşturucu almış gibiyim yazmışım. çok kötüyüm yazmışım. şimdi gerçekten benim uyuşturucu kullandığımı düşünüyor kimden aldın sen söyle diyor ve sakladıklarım için çok çok kızgın((
bide üzerine çok ağır grip geçiriyorum.dün bütün gün ateşim düşmedi saatlerce uyudm. bugün işe geldim ama cumadan beri yaşamıyorum.
canım geçmiş olsun öncelikle
ne diyeceğimi bilemedim yaşadıklarını okuyunca keşke gizlemeseydin dicem ama olan olmuş
annen erkek arkadaşın olmasına çok kızmamıştırda uyuşturucuyu yanlış anlamıştır
bence gidip yüzyüze konuş annenle daha iyi olur telefonda ne kadar kendini ifade edebilirsinki
çok üzüldüm canım ya inş. hallolur bu mesele
Canımm çok geçmiş olsun kendine çok dillat et grip çok fena bende öyleyimYaşadıklarına çok üzüldüm annen öğrendiyse 6yılını otur anlat tatlım askere gittiği için öyle yazdığını çok zor alıştığını kötü olduğunu hatta içi rahat ederse birlikte doktora gidebilceğinizi bile söyle inanıcaktır sana mutlaka... Başka ne gördüyse açık açık sorabilceğini söyle ben dürüst olarak cevaplamaya hazırım dersin sen böyle yaklaşınca anneninde ılımlı davranacağına eminim.. Üzülme sıkma canını demek istemiyorum bunlar hep elde olmayan şeyler ama çözülebilir çözebilirsiniz.. Annen sevgilin olmasından çok saklamana ve mesajlara kızmıştır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?