343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gitmen çok iyi olur canım kızların dediği gibi gerekirse hastaneye gidelim birlikte dersin askerini anlatırsın ona yanlış anladığını anlatırsın düzelir canım kolay değil aklında ki düşünceleri silmek ama zaman ver düzelecektir askerini tanıdığında tam anlamıyla anlayacaktır seni üzme kendini o da anne olarak endişelenmiş senin için ve istanbul dışında yaşayanlar istanbul dan daha çok korkuyolar sen burda yalnızsın o yüzden böyle bir ihtimale daha kolay inanır ama anlayacak yanlış düşündüğünü sen onun evladısın sonuçta oturup yüzyüze konuşmak en kolayı olacak bencede kendine yüklenme ve gidene kadar düşünmemeye çalış anlatacaklarını aklında iyice toparla

Telefonda söyle tatlım anne ben gelince herşeyi konuşucaz ama için rahat olsun ben yanlış bişey yapmadım hiç senin için nasıl rahat edicekse öyle yaparız de.. Şimdi anne olarak korkmuştur oda sana güvense bile etraf kötü ya ondan tepki vermiştir en doğrusunu yapmışsın yıpratma kendini..

aslıcım üzüldüm ya yaşadıklarına gerçekten ablan vardı sanırım senin söylesen ablana o da mı bilmiyor bi sevgilin olduğunu o ikna etse sen gidene kadar ortam hazırlasa annen bide askerinin istanbulda olduğunu tahmin ediyorsa burası zaten ne biçim bi çukur kafasında kim bilir ne oluşturuyor.

aslı bence haftasonu askerin çarşıya çıkarsa anneni al beraber git bi yemek yiyin filan

Fatma çok doğru söylüyo aslıcım annen endişeli sadece.. O mesajda askerlikten bahsedilmediyse nasılsın sorusuna öyle cevap verdiysen korkmuştur istanbulda değil de askerde olduğunuda anlatırsan çözülecektir mutlaka.. Benimde içime mi doğdu noldu bugün aslı nasıl kötü bişey yok dimi diye sordum birde

asıl söylememe sebeplerimin başında ablam geliyor aslında. o çok katıdır annemden bile. biri olacaksa dengi dengine hatta erkek daha önde olmalı diye düşünür. daha önce biri olduğunda bana ayrıl diyecek kadar ileri gitmişti. o yüzden ona söyleyemiyorum.
ablam yurt dışında yaşıyor zaten şimdilik olanlardan haberi yok.
askerim de öyle dedi ama annem şu anda onu göremk istemez. bana bile inanmıyorken bi de onu gözüne sokamam. zaten ben bunu öğrendim diye getirip tanıştırmak zorunda değilsin dedi ilk konuştuğumuzda. şimdi de kötü düşünüyor onla ilgili. bu şeyi kullanma nedenimi o olarak görüyo. sigara bile içsem biraz içim yanmıcak belki ama yok yani. annem de biliyor bunu. bugün dedim kandan mı neyden sonuç alınıyosa gidelim baktıralım için rahatlasın dedim.

aslıcım sen söylemen gerekenleri söylemişsin tek yapman gereken haftasonunu bekleyip annenle yüzyüze konuşman o zamana kadar çok yıprama kendini söyliceklerini toparla kafanda annen senin mutsuz olmanı istemez endişeli dediğimiz gibi yüzyüze konuştuğunuzda annenin rahatlıcağına inanıyorum ben hem o zamana kadar daha sakin bir şekilde düşünür hale de gelebilir..

kzılar ben gidiyorum şimdi mesai bitmek üzere yarın erken gelin erken konuşalım dertleşelim sorunları birer birer ham yapalım zeynep senin içine doğmuş gerçekten ben aslı yyoğunsa yazmaz diye düşünüyodum böyle olduğunu bilmiyordum

tubiş sana gelme işini konuşalım yarın yada hafta içi ona göre yapalım planı

aslıcan üzme kendini herşey düzelir konuşuldukça

hepinizi öptüm kuzular sizi seviyorummmmm....

haftasonu mumya gibiydim zaten. bugün de üzmiyim diye yazmak istemedim ama içim dayanmıyo. çok ağrıma gidiyo olanlar. büyük hata yaptım biliyorum. ama ilk günlerden söylemeyince gerisi geldi zaten. arada uzun ayrılıklar yaşadık. aynı şehre gelene kadar sonumuzu ben de bilmiyordum açıkçası. ama bunların hiçbirisi sebep değil tabi.

Bende seni seviyorum tatlımm dikkat et kendine atlatıcaz hepbirlikte herşeyi kocaman öpüldün

Canım söylemedin diye üzme kendini sebep ne olursa olsun sana doğru gelmiş ki söylememişsin. Bak ben 6yıllık ilişkimi daha 1.ayda söyledim. Söyledim de noldu kavga edince ayrılıklar yaşayınca bizimkiler anladı ister istemez ve evlatları olduğum için hemen o üzüyodur diye düşündüler yine tepki aldılar halbuki hepimizin hataları var. iyiki yazdın üzmek ne demek nasıl iyi haberleri paylaşıyosak sıkıntılarıda paylaşıp atlatıcaz hepbirlikte. Kendini suçlama öyle olsun istemişsin olmuş dönüşü yok bundan sonra annenin kuşkularını gidericeksin çözülücek buda sıkıntıları çözüp engelleri aştıkça hepimiz güçleniyoruz :)

evet benim de korkum oydu. herkes önce kendi çocuğunu kayırıyo normal olarak. daha önce lisedeyken annem biliyodu erkek arkadaşımı, o zaman en ufak olayda çok üzülüyodu. bide ben anlayışsız mıyım, despot muyum neden paylaşmadın dedi hep. şimdi de kendi kendine askerimden biliyor suçu. bu daha kötü. hiç tanımadığı birisi için insan herşeyi düşünebilir. bana da kötü olanları yakıştıramıyo. offff ya of

Başımın üstünde dönüp durmayın!
Kolkola verip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri..!

günaydın yavrular ben geldim güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :) dün gece heryer bembeyazdı herkes sokaktaydı ben çok kötü oldum eltimler dışarı çağırdı gel sende diye ama benim aşkımsız canım istemedi ağladım durdum

Günaydın kızlarrrr ..... Şafak 119
341.lerin askerliği bitti darısı bizimkilerin başına çok özledimmmmmmm gelll artıkkkkk

günaydın kızlarrrr ..... şafak 119
341.lerin askerliği bitti darısı bizimkilerin başına çok özledimmmmmmm gelll artıkkkkk

günaydın canım okudum dünkü eğlenceleri bizde hala asık surat ifadeleri onlarda dansözler inş bizde o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…