bu haftasonu gidicem zaten konuşuruz ama bi yandan insanın ağrına gidiyo. bi arkadaşına mesaj yazarken ne kadar dikkat ediyosun ki. kötüyüm yazcağıma başka bi kelime kullanmışım. ama bunu anlatamamak bile çok koyuyor şuanda. bide tabi sakladığım için askerimi suçlu buluyor. sanki ondan almışım gibi. kafasında öyle bişey kurmuş,ne desem farklı bişey düşünmüyo zaten şu anda.
evet öyle görünüyo. birinin olmasına kızmıyo,saklamama kızıyo.
şu anda hiçbişey sormuyo bile.işin kötüsü de bu. haftasonu atlayıp gideyim dedim ama onu yaparsam bunu daha büyük olay haline getirebilirdi. kesin bişey var hemen geldin gibi düşünebilirdi. o yüzden bu hafta sonunu bekledim. geçen zaman aleyhime çalışıyor,aklından başka şeyler kuruyor ama ne yapsam hepsi yanlış olacaktı.
aslıcım üzüldüm ya yaşadıklarına gerçekten ablan vardı sanırım senin söylesen ablana o da mı bilmiyor bi sevgilin olduğunu o ikna etse sen gidene kadar ortam hazırlasa annen bide askerinin istanbulda olduğunu tahmin ediyorsa burası zaten ne biçim bi çukur kafasında kim bilir ne oluşturuyor.
asıl söylememe sebeplerimin başında ablam geliyor aslında. o çok katıdır annemden bile. biri olacaksa dengi dengine hatta erkek daha önde olmalı diye düşünür. daha önce biri olduğunda bana ayrıl diyecek kadar ileri gitmişti. o yüzden ona söyleyemiyorum.
ablam yurt dışında yaşıyor zaten şimdilik olanlardan haberi yok.
askerim de öyle dedi ama annem şu anda onu göremk istemez. bana bile inanmıyorken bi de onu gözüne sokamam. zaten ben bunu öğrendim diye getirip tanıştırmak zorunda değilsin dedi ilk konuştuğumuzda. şimdi de kötü düşünüyor onla ilgili. bu şeyi kullanma nedenimi o olarak görüyo. sigara bile içsem biraz içim yanmıcak belki ama yok yani. annem de biliyor bunu. bugün dedim kandan mı neyden sonuç alınıyosa gidelim baktıralım için rahatlasın dedim.
Fatma çok doğru söylüyo aslıcım annen endişeli sadece.. O mesajda askerlikten bahsedilmediyse nasılsın sorusuna öyle cevap verdiysen korkmuştur istanbulda değil de askerde olduğunuda anlatırsan çözülecektir mutlaka.. Benimde içime mi doğdu noldu bugün aslı nasıl kötü bişey yok dimi diye sordum birde
kzılar ben gidiyorum şimdi mesai bitmek üzere yarın erken gelin erken konuşalım dertleşelim sorunları birer birer ham yapalım zeynep senin içine doğmuş gerçekten ben aslı yyoğunsa yazmaz diye düşünüyodum böyle olduğunu bilmiyordum
tubiş sana gelme işini konuşalım yarın yada hafta içi ona göre yapalım planı
aslıcan üzme kendini herşey düzelir konuşuldukça
hepinizi öptüm kuzular sizi seviyorummmmm....
haftasonu mumya gibiydim zaten. bugün de üzmiyim diye yazmak istemedim ama içim dayanmıyo. çok ağrıma gidiyo olanlar. büyük hata yaptım biliyorum. ama ilk günlerden söylemeyince gerisi geldi zaten. arada uzun ayrılıklar yaşadık. aynı şehre gelene kadar sonumuzu ben de bilmiyordum açıkçası. ama bunların hiçbirisi sebep değil tabi.
Canım söylemedin diye üzme kendini sebep ne olursa olsun sana doğru gelmiş ki söylememişsin. Bak ben 6yıllık ilişkimi daha 1.ayda söyledim. Söyledim de noldu kavga edince ayrılıklar yaşayınca bizimkiler anladı ister istemez ve evlatları olduğum için hemen o üzüyodur diye düşündüler yine tepki aldılar halbuki hepimizin hataları var. iyiki yazdın üzmek ne demek nasıl iyi haberleri paylaşıyosak sıkıntılarıda paylaşıp atlatıcaz hepbirlikte. Kendini suçlama öyle olsun istemişsin olmuş dönüşü yok bundan sonra annenin kuşkularını gidericeksin çözülücek buda sıkıntıları çözüp engelleri aştıkça hepimiz güçleniyoruz :)
günaydın kızlarrrr ..... şafak 119
341.lerin askerliği bitti darısı bizimkilerin başına çok özledimmmmmmm gelll artıkkkkk
günaydın kızlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?