343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çekilmezmiyiz canım benim kac tane var hatta karakola girerken cektim orda bi asker nöbet tutuyodu silahını verdi al böylede ceksin diye öyle bile cektim :) ama nasıl göstericem sana bilmiyorum tatlım (

burdan da kendi profiline eklersen bakabilirim istersen sadece bir tanesini gruba facebook taki gruba eklersende bakabilirim hemen kaldırırsın:))
o da olmaz dersen mail adresimi yazayım mail at ayy ne meraklıyım:)))

günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.

biraz zorla canım kendini ayrıca birazda vitamin al yoksa toparlayamazsın

burdan da kendi profiline eklersen bakabilirim istersen sadece bir tanesini gruba facebook taki gruba eklersende bakabilirim hemen kaldırırsın:))
o da olmaz dersen mail adresimi yazayım mail at ayy ne meraklıyım:)))

Yolla mail adresini canım gönderiyim bi yerde gözükürse yanarım düzeltmisken herseyi karambole gitmeyelim simdi :)

banada gönder banada gönder :)

Yollamazmıyımm gönder mail adresini tatlım :)
canım benm ne güzel gülmüş yüzün:)) inşallah bir ömür boyu böyle mutlu huzurlu olursunuzz

Amiinnn canım insallah aşkımın yanındaydım yüzüm gülmez mi ay cok mutluydum ben yaa kendime neden geldim istanbula sarkısını armagan ediyorum :) simdi aradı konustuk hasta hala iliskisi var yaptın mı facete dedi yapmadım kimse bilmesin simdilik kendimi gectim senin ustune gelicekler dedim bağırdı cağırdı duysunlar ya napiim duysunlar senin faceinde de yazsın ben yokken kimse bekar sanmasın seni ama galiba sen bunu istiyosun dedi yüzüme kapattı noluyo yaa

tabi buldu senin gibi güzel kızı kimselere kaptırmak istemiyor. dediğini yap o zaman canım bakalım ne olacak.

ohaa( abartmış ama yani hakkaten buldu güzel kızı yaptıda daha önce bir hata şimdi kaçırmak istemiyo seni ama şimdi senin ailende görünce yüklenmez mi sana canımm

ohaa( abartmış ama yani hakkaten buldu güzel kızı yaptıda daha önce bir hata şimdi kaçırmak istemiyo seni ama şimdi senin ailende görünce yüklenmez mi sana canımm

ona çözüm bulmuştuk millet asılmasın diye ilişkisi var yapacaktı zeynep asıl iş askerin ailesi yüklenecek

ona çözüm bulmuştuk millet asılmasın diye ilişkisi var yapacaktı zeynep asıl iş askerin ailesi yüklenecek

aslında bence ailesi bilmese iyi olur orda sıkıştırırlar ve korkuyorum aklını çelerler diye aile sonuçta ve öyle insanlar ki anladığım kadarıyla
zeynep e iftira bile atarlar...

tabi buldu senin gibi güzel kızı kimselere kaptırmak istemiyor. dediğini yap o zaman canım bakalım ne olacak.
Fatmacm sanada yolladım resimleri

Tesekkur ederim kızlar siz güzel baktıgınız icin güzel görüyosunuz.. İsimle iliskisi var yapamam benimkiler askerden dönene kadar bilmemeli allah korusun yine biterse ustume gelirler barıstında noldu diye.. Sadece iliskisi var yapiyim en iyisi hem ona hem kendime bizimkiler sorarsa hoslanan bi cocuk vardı istemedigim icin yaptım derim artık ay arasada bidaha konussak ya suratıma kapattı allahmm bitmez bu 4 ay ama kıskanması kimseyi umursamaması hosuma gitti niyeyse yuzum guluyo suanda cok mu sorunluyum ben kızlar ya insan suratına telefon kapatılınca güler mi :)

güler canım neden gülmesin sende bendensin bende sevgilimi delirtirdim kıskandırırdım çok hoşuma giderdi
şimdi senin durumunla farklı ama sonuçta hoşumuza giden bir durum söz konusu:)))
bencede şimdi herkesten saklamalısın canım ailenin karşısına çıkacağı zaman söyle bence gelsin askerden yapın planınızı
askerin şimdi kızıyo ama anlayacak neden böyle davrandığını

KimiLeri eL eLe tutuşup tüm şehri doLaşırken birLikte, kimiLerinin yürekLeri şafak sayar ayrı şehirLerde .

istanßul'da beden yaşar , 'ßalıkésirde'dé yürek atar . ♥ Şafak 119

aslında bence ailesi bilmese iyi olur orda sıkıştırırlar ve korkuyorum aklını çelerler diye aile sonuçta ve öyle insanlar ki anladığım kadarıyla
zeynep e iftira bile atarlar...

Birde söyle bisey var gülcincm fatmaylada konusmustuk bunu ailesi simdi bilsinler bakalım aklını celebilcekler mi bende cok korkuyorum ama pes edicekse orda etsin biz depuk gecesi yaptıktan sonra ayrılırsa o zaman kafayı yerim herhalde ben :) sen ne dersin böylesi daha mantıklı diil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…