Çekilmezmiyiz canım benim kac tane var hatta karakola girerken cektim orda bi asker nöbet tutuyodu silahını verdi al böylede ceksin diye öyle bile cektim :) ama nasıl göstericem sana bilmiyorum tatlım(
Çekilmezmiyiz canım benim kac tane var hatta karakola girerken cektim orda bi asker nöbet tutuyodu silahını verdi al böylede ceksin diye öyle bile cektim :) ama nasıl göstericem sana bilmiyorum tatlım(
günaydın kızlar.
ben de dertten yiyemediğim için toparlanamıyorum. bugün sabah gene aşırı bir boğaz aşrısıyla uyandım.5gündür antibiyotik içiyorum ona rağmen.
burdan da kendi profiline eklersen bakabilirim istersen sadece bir tanesini gruba facebook taki gruba eklersende bakabilirim hemen kaldırırsın:))
o da olmaz dersen mail adresimi yazayım mail at ayy ne meraklıyım:)))
banada gönder banada gönder :)
canım benm ne güzel gülmüş yüzün:)) inşallah bir ömür boyu böyle mutlu huzurlu olursunuzz
Yollamazmıyımm gönder mail adresini tatlım :)
Amiinnn canım insallah aşkımın yanındaydım yüzüm gülmez mi ay cok mutluydum ben yaa kendime neden geldim istanbula sarkısını armagan ediyorum :) simdi aradı konustuk hasta hala iliskisi var yaptın mı facete dedi yapmadım kimse bilmesin simdilik kendimi gectim senin ustune gelicekler dedim bağırdı cağırdı duysunlar ya napiim duysunlar senin faceinde de yazsın ben yokken kimse bekar sanmasın seni ama galiba sen bunu istiyosun dedi yüzüme kapattı noluyo yaa
Yollamazmıyımm gönder mail adresini tatlım :)
Amiinnn canım insallah aşkımın yanındaydım yüzüm gülmez mi ay cok mutluydum ben yaa kendime neden geldim istanbula sarkısını armagan ediyorum :) simdi aradı konustuk hasta hala iliskisi var yaptın mı facete dedi yapmadım kimse bilmesin simdilik kendimi gectim senin ustune gelicekler dedim bağırdı cağırdı duysunlar ya napiim duysunlar senin faceinde de yazsın ben yokken kimse bekar sanmasın seni ama galiba sen bunu istiyosun dedi yüzüme kapattı noluyo yaa
ohaa( abartmış ama yani hakkaten buldu güzel kızı yaptıda daha önce bir hata şimdi kaçırmak istemiyo seni ama şimdi senin ailende görünce yüklenmez mi sana canımm
ona çözüm bulmuştuk millet asılmasın diye ilişkisi var yapacaktı zeynep asıl iş askerin ailesi yüklenecek
Fatmacm sanada yolladım resimleritabi buldu senin gibi güzel kızı kimselere kaptırmak istemiyor. dediğini yap o zaman canım bakalım ne olacak.
ohaa( abartmış ama yani hakkaten buldu güzel kızı yaptıda daha önce bir hata şimdi kaçırmak istemiyo seni ama şimdi senin ailende görünce yüklenmez mi sana canımm
seninki kilo almış sanki canımcım
Fatmacm sanada yolladım resimleri
Tesekkur ederim kızlar siz güzel baktıgınız icin güzel görüyosunuz.. İsimle iliskisi var yapamam benimkiler askerden dönene kadar bilmemeli allah korusun yine biterse ustume gelirler barıstında noldu diye.. Sadece iliskisi var yapiyim en iyisi hem ona hem kendime bizimkiler sorarsa hoslanan bi cocuk vardı istemedigim icin yaptım derim artıkay arasada bidaha konussak ya suratıma kapattı allahmm bitmez bu 4 ay ama kıskanması kimseyi umursamaması hosuma gitti niyeyse yuzum guluyo suanda cok mu sorunluyum ben kızlar ya insan suratına telefon kapatılınca güler mi :)
hani bana resim yaaaaaaa
aslında bence ailesi bilmese iyi olur orda sıkıştırırlar ve korkuyorum aklını çelerler diye aile sonuçta ve öyle insanlar ki anladığım kadarıyla
zeynep e iftira bile atarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?