inş düzelicek canım biz simdi tüm güzel dileklerimizi ve dualarımızı sana gönderiyoruz :)
Canlarım bir inşallah arar dermisiniz benim için lütfeeen siz ne zaman bana dua etseniz kabul oluyoo :)
inşallahh arar canım arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak ..... :)Canlarım bir inşallah arar dermisiniz benim için lütfeeen siz ne zaman bana dua etseniz kabul oluyoo :)
Canlarım bir inşallah arar dermisiniz benim için lütfeeen siz ne zaman bana dua etseniz kabul oluyoo :)
teşekkür ediyorum çook. ben de en azından şimdilik iyi düşünüyorum iyi olsun diye, üzülürsem döndüğümde beraber üzülürüz.
bu ara derslerimi boşladım. 30 ocakta çok önemli bi sınavım var. ondan 60 almam gerekiyo. onca işin arasında birde ona çalışıyorum bugün. akşamları hastalıktan sanırım kolumu kaldıramıyorum.
inşallahh arar canım arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak ..... :)
bana da dua edinnn hala aramadı askerimm
canım seninkinin durumu nasıl hakkari nasılmış
merhaba,benimle karıştırıyor olmayasın :) benimki hakkariye yeni gitti, ilk hataydaydı oradan çok daha güzel diyor. doğayı çok beğenmiş özellikle, havası da çok yumuşak hatay ve vandan çok çok güzel dedi
ama sabahtan beri haber alamamıştım, birde karayolu ile gideceklerdi. bire doğru arayabildi çok şükür
Aradııı aradıııı walla aradııııı biliyodumm siz diyince arayacağınıı çook teşekkür ederimmmm :) faceteki durumu söyledim ohh iyi yapmışsın aşkım dedi çavuş olmuş bugün sabah 8 akşam 8 nöbetleri devriyeleri silah değişimlerini fln kontrol edicekmiş kapatırken seni seviyorum dedi bende seni seviyorum çavuşum dedimİnşallaaah diğer haber bekleyenleride en kısa zamanda arar askerleri..
canım seninkinin durumu nasıl hakkari nasılmış
Aradııı aradıııı walla aradııııı biliyodumm siz diyince arayacağınıı çook teşekkür ederimmmm :) faceteki durumu söyledim ohh iyi yapmışsın aşkım dedi çavuş olmuş bugün sabah 8 akşam 8 nöbetleri devriyeleri silah değişimlerini fln kontrol edicekmiş kapatırken seni seviyorum dedi bende seni seviyorum çavuşum dedimİnşallaaah diğer haber bekleyenleride en kısa zamanda arar askerleri..
kuzum biz artık günde 1 kere konuşabiliyoruz. yazıcı oldu bütün gün komutanla aynı odada. akşam da soğukta arıyamıyo. biraz rahatsızlanmış. ordaki elektrikte sorun oluşmuş. kalorüfer,klima hiçbişey çalışmıyo dedi. dışarda içerde heryer buz gibi dedi.
yok canım karıştırmışsın benimki Tunceli' de :)
komutan yazıcısı olmuş burası iyi diyor acemiliği kayserideydi oraya göre çok rahat diyor ama hala aramadı
zeynebin haftasonu ne yaptığını çok merak ettim ama , bende çok giremiyorum foruma işler yoğunönceki yazdıklarınızı da okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?