343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım bir inşallah arar dermisiniz benim için lütfeeen siz ne zaman bana dua etseniz kabul oluyoo :)

inş düzelicek canım biz simdi tüm güzel dileklerimizi ve dualarımızı sana gönderiyoruz :)

teşekkür ediyorum çook. ben de en azından şimdilik iyi düşünüyorum iyi olsun diye, üzülürsem döndüğümde beraber üzülürüz.
bu ara derslerimi boşladım. 30 ocakta çok önemli bi sınavım var. ondan 60 almam gerekiyo. onca işin arasında birde ona çalışıyorum bugün. akşamları hastalıktan sanırım kolumu kaldıramıyorum.

Canlarım bir inşallah arar dermisiniz benim için lütfeeen siz ne zaman bana dua etseniz kabul oluyoo :)

kuzum biz artık günde 1 kere konuşabiliyoruz. yazıcı oldu bütün gün komutanla aynı odada. akşam da soğukta arıyamıyo. biraz rahatsızlanmış. ordaki elektrikte sorun oluşmuş. kalorüfer,klima hiçbişey çalışmıyo dedi. dışarda içerde heryer buz gibi dedi.

inşallahh arar canım arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak ..... :)

bana da dua edinnn hala aramadı askerimm

canım stres ve üzüntü bağışıklık sistemini düşürdü o yüzden iyileşemiyosun dikkat et kendine bal ye meyve ye

canım seninkinin durumu nasıl hakkari nasılmış

canım seninkinin durumu nasıl hakkari nasılmış

merhaba,benimle karıştırıyor olmayasın :) benimki hakkariye yeni gitti, ilk hataydaydı oradan çok daha güzel diyor. doğayı çok beğenmiş özellikle, havası da çok yumuşak hatay ve vandan çok çok güzel dedi

ama sabahtan beri haber alamamıştım, birde karayolu ile gideceklerdi. bire doğru arayabildi çok şükür

karıştırmış olabilirim burcucum ama sanki oda hakkariye gitmişti neyse cevap yazar şimdi öğreniriz
iyi olmasına sevindim kuzucum

Aradııı aradıııı walla aradııııı biliyodumm siz diyince arayacağınıı çook teşekkür ederimmmm :) faceteki durumu söyledim ohh iyi yapmışsın aşkım dedi çavuş olmuş bugün sabah 8 akşam 8 nöbetleri devriyeleri silah değişimlerini fln kontrol edicekmiş kapatırken seni seviyorum dedi bende seni seviyorum çavuşum dedim İnşallaaah diğer haber bekleyenleride en kısa zamanda arar askerleri..

zeynebin haftasonu ne yaptığını çok merak ettim ama , bende çok giremiyorum foruma işler yoğun önceki yazdıklarınızı da okuyamadım

kızım biz artık efsunlu bi grup olduk arasın dediğimiz arıyor. beter olsun dediklerimiz korksun bizden görümcene duyurulur :)

valla ya bide benim kayınvalide sürekli beni arayıp buraya gel demesin diye dua edelim belki aramazlar
bide merveninkiler için edelim

gözün aydın canım, inşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz :)

Biliyorum canım benimkide nerdeyse 2 haftadır fln yazıcıydı komutan hep yanındaydı bana bi numara vermişti içerden arama yapılamıyo dışardan geliyo hat sadece 5.30da komutan gidiyo ben 6 ya doğru kapıyı kilitliyorum istersen arayabilirsin demişti sende bi sor canım en azından komutan gittikten sonra arayabilirsin belki.. Bugün çavuş yapmışlar benimkini arama lüksüm sona erdi

yok canım karıştırmışsın benimki Tunceli' de :)
komutan yazıcısı olmuş burası iyi diyor acemiliği kayserideydi oraya göre çok rahat diyor ama hala aramadı

ya valla tunceli yazdım sonra dedim ki yok hakkariydi sonra hakkari yazdım neyse kusuruma bakmayın canlar benim kafam dumanlı

zeynebin haftasonu ne yaptığını çok merak ettim ama , bende çok giremiyorum foruma işler yoğun önceki yazdıklarınızı da okuyamadım

Kuzumm merak ettiğin için teşekkür ederim herkes benimle birlikte yaşadı resmen o haftasonunu çok seviyorum siziii... Tatlım konuşmalara baktım çok uzun istersen bu sayfaya kopyala yapabilirim ama müsaitsen sayfa 378e bi bak canım orda yazdım ayrıntıları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…