sor canım orada iki otel var biri deniz kenarı biri yol kenarı ikiside aynı sahili ve havuzu kullanıyor
bizim gideceğimiz tarihte deniz kenarı 135 kişi başı, yol kenarı 100 balayı indirimi yapacaklar %10 biz temmuzda gidicez en pahalı dönemde
Çok beğendimm ben oteli tatlım inşallah güzel mutlu huzurlu bir tatil olur sizin için.. Fotoğraflara bakınca içim açıldı yaa :))
bende tatile gitmek istiyorum yaaaaaaa
keşke benimde böyle bi imkanım olsa ahhh ahhhh
canım çok çok eğlenin o günlerinizi dopdolu yaşayın inşallah
hep dualrımdasın Allah sizi nazarlardan korusun
amin tatlım teşekkür ederim ya sizde eylül gibi gidin fiyatlar çok fark ediyor bizimki en cafcaflı dönem olduğu için biraz yüksek günlük ücretler
bak sen ayvalığı sevmiyosun ama ben sana badavutu öneririm ayvalığın biraz ilersinde çok sakin ve güzel bi yer
bende çook gitmek istiyorum tatile çok ihtiyacım var ama sanırım yıllık iznim ablamın düğünü benm nişanım gibi şeylere gider
üstüne ağustos ta sınav başvuruları var uff uff bana tatil haram olmuş bu sene artık seneye askerimle balayına giderim herhal:))
korkunç bir durumdayım
oyyyyyyy kıyamam sana yanımda olsaydın güldürürdüm seni
ağlama kuzumm geçicek bak kaç günü geride bıraktık
zeynepppppppp noluya ya hani kötü düşünmek yoktu
hani iyi düşünücez iyi olacaktı ne oldu bunlara
sen şimdiden bunları düşünme hem ben boşuna mı rüya gördüm yaaaaa
aslında ben iyi geldim sana
ayyy ne mübarek kızımmmm herkesin moralini düzelttim
kendimden çoğaltırıp gönderecem size hehehehehehe hadi gül lütfennnnn
Hahaha aynen tubişim her eve lazımsın :)) Sen bize yakın otursaydın var ya çıkmazdım ben sizden herhalde :)))
tulga 1 kışlası canım kara havacılık meydan harekat taburunda senin askerin nerde
oley oley malatya da askeri olan bir yaren buldum:)))
ayyyy ne süper olardııııı
dün akşam görümcem geldi erkenden yattım sen olsaydık sabaha kadar muhabbetin dibine vururduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?