343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın prensesler napıyosunuz bakalım akşam depresif halinizi banada bulaştırdınız ağlayarak uyudum bende komşular bu kızda yalnız ama neye ağlıyo diye düşünüyodur sesimi duyuyosalar :)

günaydın canımcım ağlama ama lütfenn geçecek günler gelecek asker:)
bu arada geçmişi okudum tatile sizde gelin demişsin kuzu bizim ne işimiz var balayında:))
askerin vurur bence hepimizi

günaydın canımcım ağlama ama lütfenn geçecek günler gelecek asker:)
bu arada geçmişi okudum tatile sizde gelin demişsin kuzu bizim ne işimiz var balayında:))
askerin vurur bence hepimizi

:) kızım gelin aynı odada kalacak diiliz ya yan odada kalırsınız denize havuza bir gireriz eğleniriz hem bu gününe kadar tanıdığım tüm çiftler balayında sıkıldılar arkadaş aradılar sizde gelin eğlenelim hatta zeynepler tuğbalaarda gelsin
ablanlar bi yerlere gidiceklermi düğünden sonra

onlar antalya ya gidecekler canım bakalım o günler gelsin bakarız aslında çok iyi olur benm çok ihtiyacım var tatile
ama askerimde gelmek ister bende askerimle henüz tatile gitmeye cesaret edemiyorum arada resmi bişey olmadığından duyan gören olur
diye tırsıyorum:)) çok tırsak bir kızım:)))

tırsma tatlım otelde zaten genelde turistler oluyomuş bişi olmaz :) heralde askerinle geleceksin 4 kişi olacak akşamları batak oynarız :):)

ayrıca mervelerde gelsin yukarda yazmadan cevapla demişim :)

Son düzenleme:
tırsma tatlım otelde zaten genelde turistler oluyomuş bişi olmaz :) heralde askerinle geleceksin 4 kişi olacak akşamları batak oynarız :):)

ayrıca mervelerde gelsin yukarda yazmadan cevapla demişim :)

askerimle tatil üstüne arkadaşlarda olursa süüper olur ama bakalım işte:)) ama siz rahatsız olmayın en önemli mesele o kuzuumm

ay valla zaten akife kalsa tüm detayları hemen atlayalım ve tatile gidelim ikimizde denize gireceğimiz anı hayal ediyoruz :) ne kadar romantikiz dimi canımcım birbirimizden çok denizi özlüyoruz :)

insan gerçekten kendini sulara attığını hayal ediyo ve çok özlüyo:))
ben anlıyorum sizi:)))

düşünsene ben 3 yılıdr tatile gitmiyorum askerim 2 yıldır gitmiyo benm yüzümden:))
biz her yaz başında bunun tartışmasını yaşıyoruz askerim birlikte gidelim diyo ben cesaret edemiyorum bunun sebebi
ona güvenmemek falan değil ama yola çıkacaksın kaza olur bişey olur tehlikeli geldi hep bana
arkadaş ortamında gidelim dedik onu da ayarlayamadık kaldık öyle anlayacağın
bende artık konusunu bile açmıyorum artık diyorum ki askım evlenelim balayında acısını çıkarırız napayım:)))

biz ayrı ayrı gittik 2 senedir geçen sene ona ben gel dedim kuşadasına gitmiştik kuzenlerle ,gel bişi olmaz dedim yok gelmedi sonradan ortaya çıkarmış bilmem ne . bizdede askerim daha temkinlidir ben daha gözü karayımdır.
siz artık 15 gün gidersiniz balayına :)

bilemiyorum artık nasıl olur tatil konusunda askerim çok kızgın bana:)))

günaydınnnnnn
ancak gelebildim işler çoktu onları hallettim halada var
eşim en son salı akşamı aramıştı hala aramadı
kalbim sıkışıyo çok merak ediyorum ya hiç aramamazlık etmezdi çok korkuyorum
en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı onun içinde çok mutluyum
kafam karma karışık bi ağlıyorum bi gülüyorum

günaydın canım hoşgeldin ya sen diyosun ya devriyeye çıkıyolar biliosun belki fırsatı olmamıştır kendini üzme

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ya ne sorucam ergül doğum yaptımı

günaydınnn canımcım merak ettim seni
arar inşallah bugün eşin kötü düşünme canım denetim vardır öyle bişeyler diyodun sanki
yoğundur kesin inşallah bugun arar canım benm arkadaşının bebeğide uzun ömürlü sağlıklı
mutlu bir bebek olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…