günaydın prensesler napıyosunuz bakalım akşam depresif halinizi banada bulaştırdınız ağlayarak uyudum bende komşular bu kızda yalnız ama neye ağlıyo diye düşünüyodur sesimi duyuyosalar :)
günaydın canımcım ağlama ama lütfenn geçecek günler gelecek asker:)
bu arada geçmişi okudum tatile sizde gelin demişsin kuzu bizim ne işimiz var balayında:))
askerin vurur bence hepimizi
:) kızım gelin aynı odada kalacak diiliz ya yan odada kalırsınız denize havuza bir gireriz eğleniriz hem bu gününe kadar tanıdığım tüm çiftler balayında sıkıldılar arkadaş aradılar sizde gelin eğlenelim hatta zeynepler tuğbalaarda gelsin
ablanlar bi yerlere gidiceklermi düğünden sonra
onlar antalya ya gidecekler canım bakalım o günler gelsin bakarız aslında çok iyi olur benm çok ihtiyacım var tatile
ama askerimde gelmek ister bende askerimle henüz tatile gitmeye cesaret edemiyorum arada resmi bişey olmadığından duyan gören olur
diye tırsıyorum:)) çok tırsak bir kızım:)))
tırsma tatlım otelde zaten genelde turistler oluyomuş bişi olmaz :) heralde askerinle geleceksin 4 kişi olacak akşamları batak oynarız :):)
ayrıca mervelerde gelsin yukarda yazmadan cevapla demişim :)
askerimle tatil üstüne arkadaşlarda olursa süüper olur ama bakalım işte:)) ama siz rahatsız olmayın en önemli mesele o kuzuumm
o zaman biz 7 gün kalcaz ya ilk 3 gün gelmeyin sonra gelin :):)
eğer olura öyle olur kuzu:)) başbaşa kalmalısınız bence
ay valla zaten akife kalsa tüm detayları hemen atlayalım ve tatile gidelim ikimizde denize gireceğimiz anı hayal ediyoruz :) ne kadar romantikiz dimi canımcım birbirimizden çok denizi özlüyoruz :)
insan gerçekten kendini sulara attığını hayal ediyo ve çok özlüyo:))
ben anlıyorum sizi:)))
ayy valla ben hiç sevmiyorum kış mevsimini ohh yaz gibisi var mı:)
ee napıyosunuz başka ne var ne yok
düşünsene ben 3 yılıdr tatile gitmiyorum askerim 2 yıldır gitmiyo benm yüzümden:))
biz her yaz başında bunun tartışmasını yaşıyoruz askerim birlikte gidelim diyo ben cesaret edemiyorum bunun sebebi
ona güvenmemek falan değil ama yola çıkacaksın kaza olur bişey olur tehlikeli geldi hep bana
arkadaş ortamında gidelim dedik onu da ayarlayamadık kaldık öyle anlayacağın
bende artık konusunu bile açmıyorum artık diyorum ki askım evlenelim balayında acısını çıkarırız napayım:)))
kızlar yok bugün nerdeler acaba tubiş gelirdi şimdiye kadar zeynep te öyle aslı bir ara vardı yazmadı şimdi online görünmüyo
biz ayrı ayrı gittik 2 senedir geçen sene ona ben gel dedim kuşadasına gitmiştik kuzenlerle ,gel bişi olmaz dedim yok gelmedi sonradan ortaya çıkarmış bilmem ne . bizdede askerim daha temkinlidir ben daha gözü karayımdır.
siz artık 15 gün gidersiniz balayına :)
bilemiyorum artık nasıl olur tatil konusunda askerim çok kızgın bana:)))
oyy siz düğün yapında tüm kızgınlığı filan kalmaz :):):):
günaydınnnnnn
ancak gelebildim işler çoktu onları hallettim halada var
eşim en son salı akşamı aramıştı hala aramadı
kalbim sıkışıyo çok merak ediyorum ya hiç aramamazlık etmezdi çok korkuyorum
en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı onun içinde çok mutluyum
kafam karma karışık bi ağlıyorum bi gülüyorum
günaydınnnnnn
ancak gelebildim işler çoktu onları hallettim halada var
eşim en son salı akşamı aramıştı hala aramadı
kalbim sıkışıyo çok merak ediyorum ya hiç aramamazlık etmezdi çok korkuyorum
en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı onun içinde çok mutluyum
kafam karma karışık bi ağlıyorum bi gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?