343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin canlar Allah razı olsun
çok tatlı pamuk gibi bi kızımız oldu EDA mız oldu
çok mutluyum çokkk

ergül ün bugün kontrolü vardı ama bugün yarın doğum yapması lazım

Merhaba kızlarr :) işleri bitirmeye çalışıyorum bende tubiş gibi

Sabah sabah tatiller havada uçuyo içimi açtınız walla bende askerimle denizde hayal ettim kendimii :) Hepimiz toplanıp gidelim fatmaların yanına akif denizde boğsun bizi hahaha

Tubişimm bebiş için çok mutlu oldum allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah...

Fatmam merak etme diyetisyenler 6 öğün yemek veriyor benim arkadaşım gittiğinde bu nasıl liste bu kadar yemiyosun ki sen demiştim ama işte az az sık sık yiyince kilo veriliyo :)

Buarada benim yeni şafak tarihim belli oldu arkadaşlar 12 şubat :) Dün askerimin kuzeni aradı beni çok uzaktan kuzen sayılıyolar onunla bir sorunum yok askerim barıştığımızı söylemiş ona :) gidicekmisin ziyarete dedi 12 şubatta gitmeyi düşünüyorum dedim bende gelebilirmiyim sabah 7 gibi arabayla alırım seni yol arkadaşı oluruz çok görmek istiyorum dedi bende gel tabi gezeriz yemek yeriz dedim hava durumunda bi problem olmazsa kar fln yolların kapanması gibi 12 şubatta gidiyorum aslında kuzeninin gelmesi daha iyi oldu dönerken zırlamamı susturucak biri olur yanımda

çok sevindim canımcım bu habere yalnız gitmemiş olursun hemde insanın destekçisi olması ne kadar güzel bişey
ben çook istiyorum tatile gitmeyi yaa kendimi denizde hayal etmeye başladım içim kıpır kıpır oldu:)))

Onun desteği hiçbi işe yaramaz ne yazık ki canım annesinin desteği bile bi işe yaramıyo ama olsun yinede askerimin tarafından birinin yanımızda olması güzel tabi :)

Bende istiyorum gülçincim tatil yaa düşünsene askerlerimiz gelmiş fatmanın kınası olmuş sonra evlenmişler balayına gitmişler 3 gün sonra biz askerleri alıp yanlarına gidiyoruz denize giriyoruz güneşleniyoruz bugünlerden bahsediyoruz akşam sahilde deniz kenarında müzik dinliyoruz şarkılar söylüyoruz deniz yıldızlar dalga sesleri huzur aşk mutluluk... Hadiii hadiiiii gidelimm hemen yaa :))

hayali bile süüper ama bilmiyorum yaa yanımızda birleri olunca cesaret edebilirim ama maddi açıdan
bişey diyemiyorum ablamın düğünü var ben nişanlanmak istiyorum bu sene düğünden sonra
ağustos ta sınav var ve o sınav için 5000 civarında para lazım off off o yüzden tatile masraf yapmak ne kadar doğru bilemiyorum(
şimdi askeriminde geliri yok ona da bişey diyemem bilemedim yani yaklaşsın o günler bakacağım çaresine:))

Bizde bitane karavan kiralarız geze geze gideriz onun içinde uyuruz otel parası vermeyiz balık fln tutarız yemeğide ordan yırtarız oldu bittiiii :))

Bizde bitane karavan kiralarız geze geze gideriz onun içinde uyuruz otel parası vermeyiz balık fln tutarız yemeğide ordan yırtarız oldu bittiiii :))

süpersin yaa ama sen fatma böyle söyledikçe ciddi ciddi düşünmeye başladım uygun biryer bulunursa
çok iyi olur yanımızda arkadaşlarda olunca cesaret ederim yani:)))

süpersin yaa ama sen fatma böyle söyledikçe ciddi ciddi düşünmeye başladım uygun biryer bulunursa
çok iyi olur yanımızda arkadaşlarda olunca cesaret ederim yani:)))

Canımm askerimle konuştum şimdi uzunn uzunn tatil planlarımızdan bahsettim 1 haziranda antalyaya kaçırıyorum seni 1 hafta ordayız dönünce aileler ile konuşcaz biliyosun temmuzda da kutlama yaparız arkadaşlarının yanına gideriz hepbirlikte oluruz karavan fikri mantıklı maddi açıdan zorlanırsak kiralarız ohh miss gibi siz gülçinle uyursunuz biz nöbet tutarız korkmayın diye 2 askeriz nasıl olsa alışmış oluruz nöbete dedi

eşim aradı iyiymiş dediğiniz gibi devriye varmış o yüzden arayamamış
zeynep süpsüper şeyler konuşmuşsunuz inş. Gerçek olur hayaliniz

haaa bu arada salona ne zaman girsem seni kokuyorsun çok sinmiş kokun bende istiyorum senin parfümünden ona göreee

Çok sevindimm tatlımm aramasına ohhh be yüzün gülüyodur artık bebişe birlikte çift mutluluk senin için :) Allah nazarlardan saklasın iyi konuşuyoruz buaralar tatlım inşallah hepsi gerçek olur inşallah bozulmaz

4 gün oldu nasıl kaldı o parfüm :) ben o kadar çok sıkmadım tatlım benim mi yoksa fatma yada mervenin mi kokusu sindi acaba.. Ben o gün miss gibi yemek kokularından başka koku alamadım da :))

Çok sevindimm tatlımm aramasına ohhh be yüzün gülüyodur artık bebişe birlikte çift mutluluk senin için :) Allah nazarlardan saklasın iyi konuşuyoruz buaralar tatlım inşallah hepsi gerçek olur inşallah bozulmaz

4 gün oldu nasıl kaldı o parfüm :) ben o kadar çok sıkmadım tatlım benim mi yoksa fatma yada mervenin mi kokusu sindi acaba.. Ben o gün miss gibi yemek kokularından başka koku alamadım da :))

valla ben senin kokuna benzettim ama nasıl varya odaya girer girmez kokuyu alıyorsun senin kokun ya ben hatırlarım
sigara kokusu falan hiç kalmamış mis gibi sen kokuyo salonnn

valla ben senin kokuna benzettim ama nasıl varya odaya girer girmez kokuyu alıyorsun senin kokun ya ben hatırlarım
sigara kokusu falan hiç kalmamış mis gibi sen kokuyo salonnn

Sigara kokusunun kalmamasına sevindim canım ya o yüzden cam kenarına gittim hep olduğu kadar koku dışarı gitsin diye :) Flora by Gucci tatlım parfümüm çok severek kullanıyorum 2 senedir askerle seçmiştik :)

Kızlar ben geldim diyetisyen listemi verdi bakalım ne olacak bu arada zeynebim atlayın gelin ohhh miss gibi yapalım tarihini bu arada gülçincan bizimm otel gecelik 90 tl pek fazla diil

selam kuzucuklaar:)
yapmam gereken o kadar iş var ki anlatamam. bi gün buluşursak anlatırım daha doğrusu burdan yazarsan patronlarıma falan yakalanabilirim:)
istanbuldakiler yarın için kar alarmı varmış çok dikkat edelim hepimiz. ben kara hiç alışık olmadığım için topuklu ayakkabı giymiş gibi yürüyorum sanki hemen kayıp düşçekmişim gibi :)))
aklımdasınız,vakit buldukça giriyorum. tatil planlarınız benim de içimi açtı. 10 şubatta izmirde denize giren bi deli görürlerse ben olabilirim :))) o kadar canım istedi.
ben de para biriktiriyorum, bu yaz bi tatil düşünüyoruz biz de. arkadaşlarla yapabiliriz belki.

marmaris,fethiye çook güzeldir kızlar. ama kıskançsanız fenadır dikkat derim ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…