Sigara kokusunun kalmamasına sevindim canım ya o yüzden cam kenarına gittim hep olduğu kadar koku dışarı gitsin diye :) Flora by Gucci tatlım parfümüm çok severek kullanıyorum 2 senedir askerle seçmiştik :)
Kızlar ben geldim diyetisyen listemi verdi bakalım ne olacak bu arada zeynebim atlayın gelin ohhh miss gibi yapalım tarihini bu arada gülçincan bizimm otel gecelik 90 tl pek fazla diil
[SUP][/SUP]
zeynep bi zahmet adresime kargo yaparsın aynısından bir tane bana
nede olsa o kadar rüya gördük söyle askerine heheheheheh
selam kuzucuklaar:)
yapmam gereken o kadar iş var ki anlatamam. Bi gün buluşursak anlatırım daha doğrusu burdan yazarsan patronlarıma falan yakalanabilirim:)
istanbuldakiler yarın için kar alarmı varmış çok dikkat edelim hepimiz. Ben kara hiç alışık olmadığım için topuklu ayakkabı giymiş gibi yürüyorum sanki hemen kayıp düşçekmişim gibi :)))
aklımdasınız,vakit buldukça giriyorum. Tatil planlarınız benim de içimi açtı. 10 şubatta izmirde denize giren bi deli görürlerse ben olabilirim :))) o kadar canım istedi.
Ben de para biriktiriyorum, bu yaz bi tatil düşünüyoruz biz de. Arkadaşlarla yapabiliriz belki.
Marmaris,fethiye çook güzeldir kızlar. Ama kıskançsanız fenadırdikkat derim ben :)))
Ne demek tatlım benimm ama bi namaz var yanlış kılmamam gerekiyomuş o yüzden seninle yan yana kılmamız lazım sen sesli söyleyerek kılıcan ben yanında seni tekrarlıcam bi el atıverirsen şu işimede kargo ne demek bizzat ellerimle takdim ederim sana parfümü
tamam ilk görüşmemizde kılarız Allah izin verirse
walla ben şimdiden otellere karavan kiralamaya fln bakıyorum :d listen nasıl tatlım?
Tubişş arkadaşım aradı şimdi şubat başında umreye gidiyomuş bende mi gitsem :) Şu askerimin ailesi sayesinde yakında kanatlanıcam gibi geliyoo
http://www.ehaber.in/haber-964-sozlesmeli-personele-kadro-mujdesi.html
fatma müjdemi isterim valla
valla geçsin akif kadroya müjdenin kralını yaparım size :):) ay kızlar dua edinde olsun
[sup][/sup]
canım imkanın varsa keşke gitsen hayatımda en çok istediğim şeylerden biri inşallah nasip olur
ama eğer gitme gibi bir şansın varsa mutlaka gitmeni öneririm
[SUP][/SUP]
canım imkanın varsa keşke gitsen hayatımda en çok istediğim şeylerden biri inşallah nasip olur
ama eğer gitme gibi bir şansın varsa mutlaka gitmeni öneririm
inşallah canım inşallah
kızlar dua edinde benim kocamda askerden gelince memur olsun ne olur çok dua edin ne olurrrr
inşallah canım inşallah
kızlar dua edinde benim kocamda askerden gelince memur olsun ne olur çok dua edin ne olurrrr
inş canımcım inş allah gönlümüze göre versin
karavan kiralama diilde askerleriniz kabul ederse gülçinlerle bi ev bakın kiralayın çok daha uygun olabilir
listem baya dolu biliyosun ilk zamanlar çok şey veriyolar abur cubur yok 1500lük bi diyet bide 4 gün yürüyüş var
tatlı yok pilav yok işte sağlıklı şeyle öğlen et akşam sebze bol salata aralarda meyve filan var leblebi badem baya kalabalık bakalım ne olacak 12 kilom var fazladan
amin canım fatma dediğim gibi kulağın seste olsun belki alım falan olur emi kuzumm
umreye gitmek ne kadardır aceba ya tek kişi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?