343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

[SUP][/SUP]
zeynep bi zahmet adresime kargo yaparsın aynısından bir tane bana
nede olsa o kadar rüya gördük söyle askerine heheheheheh

Kızlar ben geldim diyetisyen listemi verdi bakalım ne olacak bu arada zeynebim atlayın gelin ohhh miss gibi yapalım tarihini bu arada gülçincan bizimm otel gecelik 90 tl pek fazla diil

Walla ben şimdiden otellere karavan kiralamaya fln bakıyorum Listen nasıl tatlım?

[SUP][/SUP]

zeynep bi zahmet adresime kargo yaparsın aynısından bir tane bana
nede olsa o kadar rüya gördük söyle askerine heheheheheh

Ne demek tatlım benimm ama bi namaz var yanlış kılmamam gerekiyomuş o yüzden seninle yan yana kılmamız lazım sen sesli söyleyerek kılıcan ben yanında seni tekrarlıcam bi el atıverirsen şu işimede kargo ne demek bizzat ellerimle takdim ederim sana parfümü

tatlım biz balayında marmariste olucaz sizide bekleriz :):):

tamam ilk görüşmemizde kılarız Allah izin verirse

http://www.ehaber.in/haber-964-Sozlesmeli-personele-kadro-mujdesi.html

fatma müjdemi isterim valla

walla ben şimdiden otellere karavan kiralamaya fln bakıyorum :d listen nasıl tatlım?

karavan kiralama diilde askerleriniz kabul ederse gülçinlerle bi ev bakın kiralayın çok daha uygun olabilir

listem baya dolu biliyosun ilk zamanlar çok şey veriyolar abur cubur yok 1500lük bi diyet bide 4 gün yürüyüş var
tatlı yok pilav yok işte sağlıklı şeyle öğlen et akşam sebze bol salata aralarda meyve filan var leblebi badem baya kalabalık bakalım ne olacak 12 kilom var fazladan

[SUP][/SUP]
Tubişş arkadaşım aradı şimdi şubat başında umreye gidiyomuş bende mi gitsem :) Şu askerimin ailesi sayesinde yakında kanatlanıcam gibi geliyoo

canım imkanın varsa keşke gitsen hayatımda en çok istediğim şeylerden biri inşallah nasip olur
ama eğer gitme gibi bir şansın varsa mutlaka gitmeni öneririm

[sup][/sup]

canım imkanın varsa keşke gitsen hayatımda en çok istediğim şeylerden biri inşallah nasip olur

bende çok istiyorum canım allah nasip ederse seneye gideriz olmazsa umreye

[SUP][/SUP]

Bende çok istiyorum canımm hatta anneannemi de götürmek çok istiyorum ama ne yazık ki imkanım yok bu aralar şu para durumları tam otursun bi allah nasip ederse anneannemle gidicem

inşallah canım inşallah
kızlar dua edinde benim kocamda askerden gelince memur olsun ne olur çok dua edin ne olurrrr

Merak etme canım benim hepinize çok dua ediyorum... allahım nolur benimde kızların da gönlündekileri ver yarabbim hayırlısıyla olmasını nasip eyle

Aaa evet canım evde kiralayabiliriz ben onlarada bi bakıyim.. Gülçinnn hazırlan tatlım tatile gidiyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…