Tatil Evleri, Marmaris, Gökova, Kiralık Villalar, Balayı « Özel Havuzlu Lüx Villalar Marmaris Gökova
kızlarr buna bakın fatmaa fikir ver zeyneeeeeeeppppppp::))
günaydınnnnnnnn
wuwwww çok soğuk yaaa
nasılsınız bakem
ayy ben bunlarda kaldım gülçin çok güzelllll ama denize uzak arabanız yoksa biraz sorun olur
2007 yılında 7 kız kalmıştık çok eğlendik gece bile havuza giriyoduk araba vardı canım bizde yinede çok fazla gezemedik arabasız baya sıkıntı olur araba ile pek sorun olmaz. havuzunu etraftan hiç kimse görmüyo istediğin gibi güneşlenebiliyorsun istediğin gibi yüzebiliyosun
hoşgeldin izmite gidicem ama korkuyorum yolda kalırsam
bilmiyorum işte nasıl olacak ben maddi kısmını ayarlayayım dedim askerim ben gelince işe başlayacağım o zaman nasıl olacak izin kullanamam ki dedi
bakalım yaklaşsın o günler ya kalırız ya da takılırız size:)) askerimin derdi hemen işimide bulayım babanın karşısına çıkayım evlenelim o yüzden acele ediyo
[SUB][/SUB]
sen hiç gitme bu hafta bence çok fena yollar
çokta gitmek istiyorum ya ne biliyim yollar açık diyolar ama özledim annemleri
aslında ablanın düğünü olmasa siz mayıstada gidebilirsiniz haziran başına kadar dinlenir zaten askerin benimki 1 haziranda başlıcak işe
hayırlısı artık yaklaşsında gelirsiniz yamacımıza :)
canım yollar açıksa git o zaman görmüş olursun aileni ahh ahh keşke benimkilerde yakın olsa ya her hafta sonu giderim
canım yollar açıksa git o zaman görmüş olursun aileni ahh ahh keşke benimkilerde yakın olsa ya her hafta sonu giderim
bencede yaa yollar açıksa git canım ama çook dikkatli olmalısın
ya valla orda zaman nasıl geçiyo anlamıyorum tubişcan ama burda geçmiyor haftasonu bide akifin ailesi ile görüşmem gerekiyor oda içimi acıtıyo en iyisi kendi ailemle zaman geçirmek. Merve kötü oluyor ama eğer izmitte evinde kalsaydı daha zordu bunu en iyi sen bilirsin en azından başka bi yerde annesinde konuşacak insan var evde
birazdan arayıp sorucam yollar nasıl diye şefimde izin verirse öğleden sonra çıkıcam yola
ya bunu en iyi ben bilirim canım bana baksana bu hafta hafta sonu geliyo diye sevinemiyorum bile illa çağıracaklar yada ben kendimi gitmek zorunda hissedip gidicem çok zor bi durum ya
ama ailemin yanında olsam hiç böyle olurmu ahh ahhh
Ben özelde çalşıyorum bölümüm büro yönetimi ve sek. , ..
Askerin nerde cnm
Benimde sayısalım çok kötüydü 2010 da kpss evde çalıştım o zaman düzelttim şimdi dershaneye gidiyorum.... çok şükür iyi gidiyor..
ya bunu en iyi ben bilirim canım bana baksana bu hafta hafta sonu geliyo diye sevinemiyorum bile illa çağıracaklar yada ben kendimi gitmek zorunda hissedip gidicem çok zor bi durum ya
ama ailemin yanında olsam hiç böyle olurmu ahh ahhh
ve gittim iste . . Simdi uzaklardan sesleniyorum
sana neler bıraktığımı biliyorsun ; bir mektup ve birkaç resim
hepsi bu . . Uzak çok uzak bir şehirdeyim simdi,
ve sen oralarda yalnızsın. Ne sen biliyorsun benim buralardaki halimi
nede ben senin oradaki yalnızlığını . .
Simdi yatağına uzan ve uyu beni sonbaharda
rüzgarlarda savrulan son bir sarı yaprak gibi bırak alış bu ayrılığa, zaman çok
günler uzun, safak karanlık ama ağlama sakin, bilirsin kızarım bak
razı ol gidişime, hasret kal gülüşüme sayılı günler tez geçer unutma bunu
bilirsin ki vatan borcu namus borcu biz böyle gördük,
böyle bildik hep ömür boyu . .
Elbet buda geçecek herşeye rağmen şafak bir gün bizim içinde doğacak
üzülme asla,düşünme beni alnın açık başın dik durmalı
sen asker yolu gözleyen sevdalı !
Uykusuz gecelerde . .
Bekliyorum seni ve vatanimi
gece 3-5 nöbetinde bir başka oluyor tabi hayalinle beraber olmak
peki sende yorgun gecelerde
benimlemisin ey sevgili ?
Gelde ağlama
off off tuğba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?