amin canım fatma dediğim gibi kulağın seste olsun belki alım falan olur emi kuzumm
umreye gitmek ne kadardır aceba ya tek kişi için
Kızlar ben gider akşam canınız sıkılırsa arayın ben hep yalnızım ama 8-9 arası aramayın çünkü aşkım arıyor :):)
ayyy bende bayılıyorum senin iş saatine ya benide alın kız yemek yaparım size orda
ikimiz oturalım daha kös kös gülçinde 4 te çıkıyo
ewet canım bi saat sonra çıkmış olurum ben
ayyyy iyiki babamın yanında çalışmıyorum
Canımm askerimle konuştum şimdi uzunn uzunn tatil planlarımızdan bahsettim 1 haziranda antalyaya kaçırıyorum seni 1 hafta ordayız dönünce aileler ile konuşcaz biliyosun temmuzda da kutlama yaparız arkadaşlarının yanına gideriz hepbirlikte oluruz karavan fikri mantıklı maddi açıdan zorlanırsak kiralarız ohh miss gibi siz gülçinle uyursunuz biz nöbet tutarız korkmayın diye 2 askeriz nasıl olsa alışmış oluruz nöbete dedi
günaydın canımcım dün işlerim yoğunlaştı yazamadım sagolsun askerin bende anlattım askıma iyi fikir diyo ama bakalım:))
siz planınızı yapın bana güven olmaz:))) askerimde gelir gelmez işe başlayacak inşallah bakalım şartlar neyi gösterir:))
benimki ne dedi beğenirsin gülçin rahatsız edeni yakarım :)
günaydın fatmaaamm nasılsın canımcım geçmişi okudum diyetin hayırlı olsun:)) inşallah hayırlısıyla vereceksin kiloları:)
zeynep öyle güzel anlatmış ki ayarlamak istiyorum yaa tatili askerime anlattım akşam askım işe başlarsam ben nasıl izin alayım dedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?