343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar ben gider akşam canınız sıkılırsa arayın ben hep yalnızım ama 8-9 arası aramayın çünkü aşkım arıyor :):)

Kızlar ben gider akşam canınız sıkılırsa arayın ben hep yalnızım ama 8-9 arası aramayın çünkü aşkım arıyor :):)

Senin iş çıkış saatine bayılıyorum canımm yaa benide alın oraya çay fln getir götür işleri bile olsa yaparım

ewet canım bi saat sonra çıkmış olurum ben
ayyyy iyiki babamın yanında çalışmıyorum

Allah yardımcın olsun tatlım ya
ne ara eve gidicen ne ara dinlenecen zor valla senin işin
inşallah seneye bu zamanlar evli olursun bu saatlerde yemeklerini yapıp evde kocanı beklemeye başlarsın inş. inş.

Selam kizlar..yeniyim ben forumda..googleda arama yaparken buldum burayi, ne guzel bir paylasim, sicacik bir ortam olmus:) benim de sevgilim Kırbısta, bize ziyaret etmek bile hayal haftaya dogumgunu ve gidemicem yanina, ufak bi paket hazirladim insallah ulasir eline(
Kibrista askeri olan var mi buralarda? Allah sabir ve guc versin bize de askerlerimize de..saglikla kavusalim ins..

günaydın canlar karlı buzlu rüzgarlı bir istanbul sabahından hepinize merhaba diyor ve forumumuzu açıyorum

napıyonsunuz güzel kuzular gelinde konuşalım bi kaç gündür sizsiz kaldım

bu arada tubişle zeyno gelin alıyım sizi işe konuşmaktan çalışamayız artık :):):)

günaydın canımcım dün işlerim yoğunlaştı yazamadım sagolsun askerin bende anlattım askıma iyi fikir diyo ama bakalım:))
siz planınızı yapın bana güven olmaz:))) askerimde gelir gelmez işe başlayacak inşallah bakalım şartlar neyi gösterir:))

günaydın fatmaaamm nasılsın canımcım geçmişi okudum diyetin hayırlı olsun:)) inşallah hayırlısıyla vereceksin kiloları:)
zeynep öyle güzel anlatmış ki ayarlamak istiyorum yaa tatili askerime anlattım akşam askım işe başlarsam ben nasıl izin alayım dedi(

benimki ne dedi beğenirsin gülçin rahatsız edeni yakarım :)

hoşgeldin kuzucum saolasın 12 kilocuk fazlam varmış :):) düğünüme fit olmam lazım ::)

bende anlattım askerime planları diyoki rahatsız edeni yakarım :) dedim ilk 3 gün gelmicekler sonra gelince okey oynucaz geceleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…