343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ooo merve hanımlarda burdaymışş kız nerelerdesin görüşemedik ben gidiyorum bugün izmite

günaydın kızlaaarr :) yada tünaydın diyim söylenişi çok saçma olsa da durumuma uygun olması açısından :)
nasılsınız? iki gündür gelemiyorum, gündüz müsait olmuyorum pek..
tatil planları havada uçuşuyo maşallah, gidenler bizim için de eğlensin :) bizim öyle bi imkanımız yok bu sene tahminim, ev işi de olursa hiçç gidemeyiz. neyse ev olsun da hayırlısıyla tatili öbür sene yaparız :)
askerler nasıl, walla kimse askerlerden bahsetmez olmuş :)
keyifler nasıl?? ben sanki bu aralar daha iyi gibiyim :) bunalımdan çıktım galibaa :) ama çok özlüyorum tabiiki

ohh maşallah iyi olmana sevindim kuzucuk :) bunalım yapmadan özle :) tuğbanın evi bize iyi geldi moraller güzel

askerler rutine bağladı hepsi biz kendi derdimize düştük tatildi balayıydı :)
sende takıl bize

siz arada bi bana gelim moral depaolayım size kızım benim ev size iyi geldi

walla tuğbişim biz cumhur gelince de sizde yaşayalım bari :) bize de iyi gelir mi ki sizin ev :)

biz nevşehire gidince vir hafta bi kalır denersiniz canım iyi gelir belki
zeynep mesaj atmış şimdi bağkur işi için şişliye gitmiş askerinin evinin önünde geçiyormuş oturdum kapıda ağlıyorum kımıldıyamıyorum yazmış offff ya

( off çok kötü.. ama bence oralarda fazla durmasın. birisiyle falan karşılaşır da canını sıkarlar kızın

gülçincim iyi çok şükür bu aralar, sağol.. bakalım ne kadar gidecek bu da.. :)
sen nasılsın? askerin nasıl, arıyo mu?

ben iyiyim çok şükür bir yandan iş bir yandan dersler koşturuyorum askerimde iyi çok şükür fırsat buldukça arıyo sagolsun
senin askerin nasıl aranız falan iyidir inşallah arıyo mu?

benim askerde altay kıslasında canım

canım merhaba altay kışlası neresi bilmiyorum tabi ama soracağım askerim aradığında
nasıl askerin rahat mı orda benmki rahat çok şükür yazıcı oldu senin askerin görevi nedir
mektup falan filan bişeyler gönderdin mi ya da hiç malatya ya gitmeyi düşündün mü

ben iyiyim çok şükür bir yandan iş bir yandan dersler koşturuyorum askerimde iyi çok şükür fırsat buldukça arıyo sagolsun
senin askerin nasıl aranız falan iyidir inşallah arıyo mu?

benimki hasta biraz canım yazmıştım daha önce de ilaç almış onları kullanıyomuş. genelde arıyo, bazen 2 günde bir aradığı da oluyo ama aramız iyi şuanda çünkü aramızı bozan konuları konuşmaktan kaçıyoruz.. bakalım, dönmeye yakın belli olacak aramızın nasıl olduğu

herşey düzelecek allahın izniyle canım benm sen kalbini ferah tut inşallah herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…