Ooo merve hanımlarda burdaymışş kız nerelerdesin görüşemedik ben gidiyorum bugün izmite
günaydın kızlaaarr :) yada tünaydın diyim söylenişi çok saçma olsa da durumuma uygun olması açısından :)
nasılsınız? iki gündür gelemiyorum, gündüz müsait olmuyorum pek..
tatil planları havada uçuşuyo maşallah, gidenler bizim için de eğlensin :) bizim öyle bi imkanımız yok bu sene tahminim, ev işi de olursa hiçç gidemeyiz. neyse ev olsun da hayırlısıyla tatili öbür sene yaparız :)
askerler nasıl, walla kimse askerlerden bahsetmez olmuş :)
keyifler nasıl?? ben sanki bu aralar daha iyi gibiyim :) bunalımdan çıktım galibaa :) ama çok özlüyorum tabiiki
:) iyidir canım.. bende dün gidicektim, arkadaşın bebek mevlütü vardı ama gidemedim. öbür haftaya kaldı artık..
günaydın kızlaaarr :) yada tünaydın diyim söylenişi çok saçma olsa da durumuma uygun olması açısından :)
nasılsınız? iki gündür gelemiyorum, gündüz müsait olmuyorum pek..
tatil planları havada uçuşuyo maşallah, gidenler bizim için de eğlensin :) bizim öyle bi imkanımız yok bu sene tahminim, ev işi de olursa hiçç gidemeyiz. neyse ev olsun da hayırlısıyla tatili öbür sene yaparız :)
askerler nasıl, walla kimse askerlerden bahsetmez olmuş :)
keyifler nasıl?? ben sanki bu aralar daha iyi gibiyim :) bunalımdan çıktım galibaa :) ama çok özlüyorum tabiiki
valla ben bi deli cesareti ile çıkıcam bakalım
siz arada bi bana gelim moral depaolayım size kızım benim ev size iyi geldi
walla tuğbişim biz cumhur gelince de sizde yaşayalım bari :) bize de iyi gelir mi ki sizin ev :)
biz nevşehire gidince vir hafta bi kalır denersiniz canım iyi gelir belki
zeynep mesaj atmış şimdi bağkur işi için şişliye gitmiş askerinin evinin önünde geçiyormuş oturdum kapıda ağlıyorum kımıldıyamıyorum yazmış offff ya
kızlar ben çıkıyorum eve gidince açarım yine öptüm sizi
( off çok kötü.. ama bence oralarda fazla durmasın. birisiyle falan karşılaşır da canını sıkarlar kızın
mervecim haklısın yaa tubiş söyle ayrılsın ordan off off(
hoşgeldin bu arada canımcım nasılsın gerçi iyiyim yazmışsın çook sevindim iyi olmana
gülçincim iyi çok şükür bu aralar, sağol.. bakalım ne kadar gidecek bu da.. :)
sen nasılsın? askerin nasıl, arıyo mu?
benim askerde altay kıslasında canım
ben iyiyim çok şükür bir yandan iş bir yandan dersler koşturuyorum askerimde iyi çok şükür fırsat buldukça arıyo sagolsun
senin askerin nasıl aranız falan iyidir inşallah arıyo mu?
benimki hasta biraz canım yazmıştım daha önce de ilaç almış onları kullanıyomuş. genelde arıyo, bazen 2 günde bir aradığı da oluyo amaaramız iyi şuanda çünkü aramızı bozan konuları konuşmaktan kaçıyoruz.. bakalım, dönmeye yakın belli olacak aramızın nasıl olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?