343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herkesin yapısı farklı işte canım kafasında düşünceler vardır içine atıyodur insan acısını en sevdiğinden çıkartır derler ya öyle.. Peki mervecim daha erken gidemezmisin görmeye bizde elimizden ne geliyosa yaparız.. Seni görünce çok duygulanıcağına eminim ben rahat rahat konuşursunuz telefonda zaman çok kısıtlı..

Noldu tatlım almıştın sen balayını söyledin mi?

hep birlikte dayanacağız kuzum asla yalnız değilsin yeter ki bilgisayarını aç:))

Noldu tatlım almıştın sen balayını söyledin mi?

söyledim canım anlatıyodum oda mutlu oldu ofiste bi abla yorum yapmıştı balayı ile ilgili onu söledim yok herkese sölemicekmişim herkesin bilmesine gerek yokmuş halbuki kadın kötü bişi dememişti orda hemen ters anlıyor

Canım ben hem havalar düzelsin biraz, hem de zamanı da biraz ortalamış olurum diye mart demiştim. Hemen çıkarım dese hemen de gidebilirim belki ama bi işe yarayacağını düşünmüyorum açıkçası. Çünkü ne zaman ilişkimiz hakkında konuşsak bi sonuca varamıyoruz, bu öyle ikl günde hallolacak bişey değil. muhtmelen o iki günü de keyfince yaşamak isteyip konuşturmayacak beni. hatta çok acı ki evciye çıkmayı beni görmek için istediğini bile düşünmüyorum artık. sadece 2 gece dışarda kalmak istiyo.. hatta söylemişti de bunu ama sonra lafı çevirmişti öyle değil diye.
Canım siz zaten yanımda olarak en güzel şeyi yapıyosunuz, çok sağol. Gitmek istemiyorum şuanda, çünkü özlediğinden hiç emin değilim..

hep birlikte dayanacağız kuzum asla yalnız değilsin yeter ki bilgisayarını aç:))

aynen sen bizi ihmal etme yawrum buraya gel konuşalım

çok sağolun kızlar iyiki varsınız.. yaa bana kalsa hiç kalkmıycam bilgisayardan da, annem çok kızmaya başladı artık. ona yardımcı olmamı istiyo sürekli benden. o yüzden pek giremiyorum. off herşey bunaltıyo beni ve annem bile anlamıyo. tek başıma kendi evimde olmak istiyorum çok daraldım artık..

ya baban izin verse gelsen bi gece bende kalsan tuğbada gelse zeynepte gülçinde gelse aslıda gelse kafan dağılırdı

ya baban izin verse gelsen bi gece bende kalsan tuğbada gelse zeynepte gülçinde gelse aslıda gelse kafan dağılırdı

ne güzel olurdu canım ama vermez işte.. ufak bi ihtimal olsa zorlıycam da.. bi yalan falan da uyduramıyorum çünkü hiçbiyerde kalmama izin vermiyo. gece kalmaya cumhur da vermeyebilir belki ama çok da umrumda değil şuanda. babamdan alsam hemen gelicemm

off ooff biz yine buluşma ayarlayalım bu kar bi gitsinde

İşte askerlik psikolojisi dedikleri şeyi tam anlamıyla yaşamaya başladık tatlım bence...

Kıyamam yaa ne diceğimi bilemedim artık zaman canım benim sadece zaman hem geçiyo hem bekletiyo.. Gelecek inşallah hepimize güzel şeyler getirir.. Fatmamın dediği gibi şu kar bi geçse görüşelim yine bize en iyi terapi :)

kızlar içeri gitmiştim, yeğenim var 4 yaşında ona sarıldım o da pek sarılmaz normalde ama bana sarıldı. başımı kucağına soktum, beni neden sevmiyolar ömer dedim.. öylesine işte bunalımla edilmiş bi laf.. o da daha çok sarıldı; ama ben, babanem, annanem, alim dedem (babam yani), cumhur eniştem, biz hepimiz çok seviyoruz seni dedi.. (( hüngür hüngür ağlamamak için kendimi nasıl tuttum bilemezsiniz.. :'(((

oyy kuzum bizde seviyoruzzzz ben en azından kendi adıma söliyim

ben ufaktan kaçar kızlar merve canın sıkılırsa telefon et canım konuşuruz

hadi öptüm sizi kuzucuklar

oyy kuzum bizde seviyoruzzzz ben en azından kendi adıma söliyim

ben ufaktan kaçar kızlar merve canın sıkılırsa telefon et canım konuşuruz

hadi öptüm sizi kuzucuklar

Bende seni seviyorum canımm :') hepinizi seviyorumm..
Öptüm canımcım, görüşürüz yarın..

Oyy kıyamam ben ona yerim ağzını burnunuu :)

Bizde seni çok seviyoruz tatlım herkes seviyo eminim.. Cumhur enişte bunalımda biraz yoksa o da seni seviyo dayanmak zor canım biliyorum ama idare etmekten başka bişey yapamıyoruz..

merve canım benim ya bende tan olarak seninkinin aynısı olmasa bunalım lı günler geçiriyorum o kadar iyi anlıyorumki seni canım
bence cumhurun o mailleri görme vakti çoktan geldi artık
bu konuyu ve seni biraz ciddiye alması gerekiyo tamam askerde diye alttan al alda bi yere kadar
o resmen bu durumla seni sürekli tehdit ediyo
yani bekle biraz daha sabret askerlik psikolojisidir demeyeceğim diyemeyeceğim
bu askerlik psikolojisini geçti artık bence
ciddi ciddi oturup konuşulması gereken birşey bu
canım arkadaşım allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin
her zaman yanındayım konuşmak istediğin zaman bi çağrı at ararım seni

Bende sizi çok seviyorum canımm ama Cumhur dan ve ailesinden emin değilim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…