ben dedimki dün gelince bunların hesabını soracağım sana oda diyoki bi geleyimde razıyım kuzummm ya kıyamam ben ona
345 ler gelse bizimkilerinde nöbetleri azalacak şimdi nöbetleri çok yoğun ama işte arkalarında kalanları düşününce kötü oluyo
başta yaşadıklarımızı başkalarıda yaşayacak allah yardımcıları olsun allahım sabır versin
Günaydınnnn :)
Tubişimm aranızın düzelmesine çok sevindim ne güzel konuşmuş eşin maşallahh.. İnşallah en kısa zamanda merve de böyle güzel haberler verir bize..
Fatmam akif gelince gülçinin dediği gibi çekeceği var walla :)
Gülçincim aramızda en dertsizi sensin maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın hepimizi :)
Benim askerim dün evi aramış kardeşi çıkmış telefona direk söylemiş şifreni ben değiştirdim zeynebi de sildim engelledim demiş askerde niye böyle bişey yaptın demiş herkes yorum yapıyodu bişey yazıyodu sen askerdesin cvp veremiyosun (yalana bak kimsenin bişey yazdığı yoktu) o yüzden değiştirdim sen gelince vericem şifreni sana demiş askerimde gelince konuşucaz bu konuyu haberin olsun demiş kardeşide hemen abicim ben dolma yapıyodum mutfakta dur babama veriyim diye telefonu vermiş hemen.. Askerim anlamıştır o anlıcağını hemen telefonu verdi babama o yüzden merak etme sen bitanem düzelticez herşeyi engelledi mi seni dedi bende silmiş ama engellememiş neyse boşver dedim... üstüne gitmedim konunun sen gel hayırlısıyla fln diye kapattım konuyu sonra güzel şeylerden bahsettik kapattık öyle yani canlar.. Bu sabahta evde kahvaltı yapıyodum telefonum odamda şarjdaydı bi baktım askerim 2 kere aramış beni öğleden önce hiç aramadığı için telefona dikkat etmedim sabah sabah(
Günaydınnnn :)
Tubişimm aranızın düzelmesine çok sevindim ne güzel konuşmuş eşin maşallahh.. İnşallah en kısa zamanda merve de böyle güzel haberler verir bize..
Fatmam akif gelince gülçinin dediği gibi çekeceği var walla :)
Gülçincim aramızda en dertsizi sensin maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın hepimizi :)
Benim askerim dün evi aramış kardeşi çıkmış telefona direk söylemiş şifreni ben değiştirdim zeynebi de sildim engelledim demiş askerde niye böyle bişey yaptın demiş herkes yorum yapıyodu bişey yazıyodu sen askerdesin cvp veremiyosun (yalana bak kimsenin bişey yazdığı yoktu) o yüzden değiştirdim sen gelince vericem şifreni sana demiş askerimde gelince konuşucaz bu konuyu haberin olsun demiş kardeşide hemen abicim ben dolma yapıyodum mutfakta dur babama veriyim diye telefonu vermiş hemen.. Askerim anlamıştır o anlıcağını hemen telefonu verdi babama o yüzden merak etme sen bitanem düzelticez herşeyi engelledi mi seni dedi bende silmiş ama engellememiş neyse boşver dedim... üstüne gitmedim konunun sen gel hayırlısıyla fln diye kapattım konuyu sonra güzel şeylerden bahsettik kapattık öyle yani canlar.. Bu sabahta evde kahvaltı yapıyodum telefonum odamda şarjdaydı bi baktım askerim 2 kere aramış beni öğleden önce hiç aramadığı için telefona dikkat etmedim sabah sabah(
askerler bu yaptıklarına çook pişman olacak gelince fitil fitil gelecek bilmiyolar:))
amin canım onların gelmesini istiyorum ama sonrada arkalarında bırakacalarını düşünüyorum biraz daha gelmesinler diyorum neler yaşadıklarını en iyi biz anlarız çok zor çok
dün günlük yazarken dayanamadım ağladım azcık nasıl özledim gelseler hayırlısıyla içim lime lime oluyo bu hasretten
aynen canım görecek onlar bu nazları kaprisleri ben gelin olucam bide kaprisin büyüğünü görecek :)
günaydın tatlımm hoşgeldin ikinci iyi haberide aldık çok şükür inşallah herşey çok daha güzel olacak benm asker ılımlı çok şükür yeride iyi rahatıda iyi allahım nazarlardan sakla:))
o yüzden rahatım sanırım inşallah hep böyle devam eder askerden gelince değişir diye korkuyorum bende gerçi sevgisinde ilgisinde hiç değişiklik olmadı ama korkular yakamı brakmıyo işte(
zeynepçim bu nasıl bir kardeş ben anlamadım benm abim yok ablam var ama ablamın mutluluğu benm mutluluğumdur ben anlamıyorum bu insanları...
geldiğinde sizin için inşallah hakkınızda en hauırlı ne ise olur hep böyle dua ediyorum
ben günlük yazarken sanırsın biri beni dövüyo o kadar çok ağlıyorum o yüzden hergün yazmamaya karar verdim arada bi yazıyorum çünkü çok hırpalıyorum kendimi
Kıyamam sana yaa.. Bugün 1 şubat :) Şubatı da bitirdiğimiz zaman mayısı saymayalım 2 ay kalıcak sadece... Eşinin ailesiyle aranız nasıl tatlım gidiyomusun ?
ben zaten mayısı hiç saymıyom Allah o günkeri gösterirse inşallah ben temizliğe girişirim eşim gelmeden tek başıma iki haftada ancak çıkarım zaten içinden mayıs çabuk geçer inşallah
kayınvalidemlere pazar günü gittim pek bi iyilerdi bundan sonra sık gitmeyeceğim ama kıymetli oldum
günaydın kızlar :)
çok işim var ama sistem kitlendi,oturuyorum şimdilik :)
size bakayım dedim bu arada. iyi haberlere çok sevindimm:) biz de haftasonu ufak bi olay yaşadık. uzatmadan atlattık.
sınavım için sevinenlere çok çok teşekkür ederim. ben de çok sevindim:)) 2. dönem daha da yoğun olacağım. sizi ihmal edersem arada dürtün beni :)))
yaa bende çok yoğunum hatunlar görseniz burayı :):)
dedikodudan eksik kalıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?