343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnnn :)

Tubişimm aranızın düzelmesine çok sevindim ne güzel konuşmuş eşin maşallahh.. İnşallah en kısa zamanda merve de böyle güzel haberler verir bize..
Fatmam akif gelince gülçinin dediği gibi çekeceği var walla :)
Gülçincim aramızda en dertsizi sensin maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın hepimizi :)

Benim askerim dün evi aramış kardeşi çıkmış telefona direk söylemiş şifreni ben değiştirdim zeynebi de sildim engelledim demiş askerde niye böyle bişey yaptın demiş herkes yorum yapıyodu bişey yazıyodu sen askerdesin cvp veremiyosun (yalana bak kimsenin bişey yazdığı yoktu) o yüzden değiştirdim sen gelince vericem şifreni sana demiş askerimde gelince konuşucaz bu konuyu haberin olsun demiş kardeşide hemen abicim ben dolma yapıyodum mutfakta dur babama veriyim diye telefonu vermiş hemen.. Askerim anlamıştır o anlıcağını hemen telefonu verdi babama o yüzden merak etme sen bitanem düzelticez herşeyi engelledi mi seni dedi bende silmiş ama engellememiş neyse boşver dedim... üstüne gitmedim konunun sen gel hayırlısıyla fln diye kapattım konuyu sonra güzel şeylerden bahsettik kapattık öyle yani canlar.. Bu sabahta evde kahvaltı yapıyodum telefonum odamda şarjdaydı bi baktım askerim 2 kere aramış beni öğleden önce hiç aramadığı için telefona dikkat etmedim sabah sabah (

amin canım onların gelmesini istiyorum ama sonrada arkalarında bırakacalarını düşünüyorum biraz daha gelmesinler diyorum neler yaşadıklarını en iyi biz anlarız çok zor çok

günaydın tatlımm hoşgeldin ikinci iyi haberide aldık çok şükür inşallah herşey çok daha güzel olacak benm asker ılımlı çok şükür yeride iyi rahatıda iyi allahım nazarlardan sakla:))
o yüzden rahatım sanırım inşallah hep böyle devam eder askerden gelince değişir diye korkuyorum bende gerçi sevgisinde ilgisinde hiç değişiklik olmadı ama korkular yakamı brakmıyo işte(
zeynepçim bu nasıl bir kardeş ben anlamadım benm abim yok ablam var ama ablamın mutluluğu benm mutluluğumdur ben anlamıyorum bu insanları...

geldiğinde sizin için inşallah hakkınızda en hauırlı ne ise olur hep böyle dua ediyorum

dün günlük yazarken dayanamadım ağladım azcık nasıl özledim gelseler hayırlısıyla içim lime lime oluyo bu hasretten

ben günlük yazarken sanırsın biri beni dövüyo o kadar çok ağlıyorum o yüzden hergün yazmamaya karar verdim arada bi yazıyorum çünkü çok hırpalıyorum kendimi

Canımm bence hiç korkmana gerek yok ilgisi sevgisi değişmediyse bu saatten sonra değişmez gelincede değişen tek şey seni deli gibi özlemesi olur hep böyle devam edicek inşallah tatlım çünkü genelde askerde fazla asabileşenler değişiyomuş.. Bizimkiler sadece arada bunalım yaşıyolar normal olarak sonra tubişin askeri gibi güzel güzel konuşuyolar darısı merveninde başına.. Bu yüzden hiç korkma canım allah nazarlardan saklasın çok zorlamıyo bizim askerlerimiz :) Ailesini hiç sorma gülçincim bizim ailede de kim nasıl mutlu olucaksa o bizimde mutluluğumuzdur ama her aile farklı işte aslında çok düşünmemeye çalışıyorum artık sadece askerimle aşkımla ilgilenmek istiyorum olacak olan ben ne düşünürsem düşüniyim olucak işleri sarpa sarmak daha çok çıkmaza sokar bizi.. Hep dua ediyorum hepimiz için tek yapabildiğim ve bence en güzeli de bu..

ben günlük yazarken sanırsın biri beni dövüyo o kadar çok ağlıyorum o yüzden hergün yazmamaya karar verdim arada bi yazıyorum çünkü çok hırpalıyorum kendimi

Kıyamam sana yaa.. Bugün 1 şubat :) Şubatı da bitirdiğimiz zaman mayısı saymayalım 2 ay kalıcak sadece... Eşinin ailesiyle aranız nasıl tatlım gidiyomusun ?

Kıyamam sana yaa.. Bugün 1 şubat :) Şubatı da bitirdiğimiz zaman mayısı saymayalım 2 ay kalıcak sadece... Eşinin ailesiyle aranız nasıl tatlım gidiyomusun ?

ben zaten mayısı hiç saymıyom Allah o günkeri gösterirse inşallah ben temizliğe girişirim eşim gelmeden tek başıma iki haftada ancak çıkarım zaten içinden mayıs çabuk geçer inşallah
kayınvalidemlere pazar günü gittim pek bi iyilerdi bundan sonra sık gitmeyeceğim ama kıymetli oldum

ohh ohhh maşallahh sen zaten kıymetlisin tatlım bencede çok sık gitme ben anneanneme görüşemiyoruz özledim dediğimde daha iyi işte "tatlı gel" diye bi lafı vardır tam sana uydu şuanda

günaydın kızlar :)
çok işim var ama sistem kitlendi,oturuyorum şimdilik :)
size bakayım dedim bu arada. iyi haberlere çok sevindimm:) biz de haftasonu ufak bi olay yaşadık. uzatmadan atlattık.

sınavım için sevinenlere çok çok teşekkür ederim. ben de çok sevindim:)) 2. dönem daha da yoğun olacağım. sizi ihmal edersem arada dürtün beni :)))

aslı Allah kolaylık versin canım benim işler şuan çok şükür durgun ama hafta sonu patronum geliyo çok yoğunlaşacam

zeynep aynen öyle canım tatlı gidicem artık böyle daha iyi olacak

2.dönem de başarılarının devamını dilerim canım :) Bu hafta ne böyle aslıcım ya askerlerle problem yaşıyoruz hepimiz atlattık çok şükür bide merveden iyi haberler alsak rahatlıcaz :)

yaa bende çok yoğunum hatunlar görseniz burayı :):)

dedikodudan eksik kalıyorm

bizim işlerde çok durgun ya ölü mevsimdeyiz aslında beklediğimiz durum ama çok sıkılıyorum böyle iş olmayınca.. Yardıma geliyim sana fatmacm belki beğenirler de işe alırlar benideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…