343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tuğbacım canım çok sağoll, fatma da demiş ama ben genel de gecenin bi yarısı konuşmak istediğim için kimseyi uykusundan etmek istemiyorum.. :)
Bence de bu askerlilk psikolojisinden falan değil. Çünkü gitmeden önce de beni kıracak çok çok şey yaptı, bunları aratmaz.. Yani orda daralmasının etkisi vardır tabi ama bence başka yerlere dayanıyo bu mesele.. Aklıma en kötüsünü getirmek istemiyorum ama maalesef hep kötü şeyler geliyo aklıma.. Nasıl olacak, nereye varacak.. Düşündükçe boğuluyorum. Rabbim en doğrusunu bilir.. Ama sanki artık beni kaybetmekten korkmuyomuş gibi geliyo bana ((

günaydın kuzuuuu hoşgeldin nasıl geçti hafta sonu:))

hoşgeldiniz aramıza özlem çok zor ama dayanıyoruz birbirimize destek olarak mecburuz dayanmaya

benm adım gülçin:))

benim adımda mine canım evet dayanmak zorundayız yapacak birşey yok ben yeni gördm daha siteyi yeni geldim aranıza burda arkadaslıklar baya oturmuş galiba ne güzel

günaydın kızlar kar kış demeden yollarda kaya kaya geldim işime :)
nasılsınız moraller ne alemde yazın hadi

benim adımda mine canım evet dayanmak zorundayız yapacak birşey yok ben yeni gördm daha siteyi yeni geldim aranıza burda arkadaslıklar baya oturmuş galiba ne güzel

minecim hoşgeldin eğer geçmişi okuduysan biz ilk günlerden beri beraberiz sıkı dostluklar oluşuyor

günaydın kızlar kar kış demeden yollarda kaya kaya geldim işime :)
nasılsınız moraller ne alemde yazın hadi

günaydın canım bende geldim işime aynen kaya kaya:))
dün bir anda çıkmak zorunda kaldım aklım hep merve de kaldı şimdi de geçmişi okudum inşallah hakkında hayırlısı olur
mervecimm lütfen üzülme biz hep yanındayız bende seni seviyorum(gelince okur inşallah)

ay hoş geldin sorma ya benim aklım mervede zeynepte ve tubada kaldı 3ününde kafası karışıktı
zeynebin askeri ne yaptı acaba konuştumu ailesi ile
mervenin morali nasıl oldu
recep düzeldimi tuba ile konuştumu

dün bizde duygusal anlar yaşadık akifle ama çok şükür kavgaya döndürmedik :)

aman canım sizde kavga etmeyinde oluyo yaa böyle şeyler inşallah herşey yoluna girmiştir
bende meraktayım gelselerde anlatsalar

günaydınnnnnn
yollar çok kötü anca gelebildim işe
ne var yok hatunlar dün işten çıkmadan kocam aradı 20 dakika falan konuştuk
neden soğuk davranıyorsun bana dedim
vallahi billahi bilinçli yapılan bişi değil dedi özür diledi eğer seni kırdıysam dedi
ama tamamen denetimin falan verdiği sıkıntıdan dolayı öyle yansıtmışımdır sana dedi
2 gündür gece 2,5 da kalkıp operasyona baskına falan gidiyorlamış uyku düzenim bozuldu iyice dedi
Allahım yardımcıları olsun ne diyim dün gece hep eşimi düşündüm ve askerleri dularım tüm askerlerimizle
Allah sağ salim askerliklerini yapıp kavuşmamızı nasip etsin

allahım hepsinin yardımcısı olsun gördün mü canım kötü bişey yok tam tahmin ettiğimiz gibi düzelecek inşallah herşey canım benm

bu demek oluyoki aranız düzeldi çok sevindim canımcım :):)

ewet düzeldi çok şükür darısı mervemin başına inşallah sorunlarını hallederler
dün sevincimden işten çıkmadan yazacaktım size
merveme nispet yapar gibi olur diye yazamadım elim gitmedi
ama hep dua ettim ona gece inşallah sorunlarını hallederler musmutlu olurlar inşallah

inşallah canım allahım herşeyi o güzel gönlüne göre versin mervecimde iyi olacak inşallah dualarımız onunla

ay kuzum çok şükür sevindim darısı diğer yarenlerin başına :)

ay maşallah hızlandı sanki

ayyy fatma hızlandı sanki değilmi çok şükür bugünlermize 345 lerin sınav tarihine 59 gün kalmış
onlar bi gelse bizim bayağı azalıcak şafağımız ama kimbilir onlarda kimleri bırakacak arkalarında offf ya

345 ler gelse bizimkilerinde nöbetleri azalacak şimdi nöbetleri çok yoğun ama işte arkalarında kalanları düşününce kötü oluyo
başta yaşadıklarımızı başkalarıda yaşayacak allah yardımcıları olsun allahım sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…