merve canım benim ya bende tan olarak seninkinin aynısı olmasa bunalım lı günler geçiriyorum o kadar iyi anlıyorumki seni canım
bence cumhurun o mailleri görme vakti çoktan geldi artık
bu konuyu ve seni biraz ciddiye alması gerekiyo tamam askerde diye alttan al alda bi yere kadar
o resmen bu durumla seni sürekli tehdit ediyo
yani bekle biraz daha sabret askerlik psikolojisidir demeyeceğim diyemeyeceğim
bu askerlik psikolojisini geçti artık bence
ciddi ciddi oturup konuşulması gereken birşey bu
canım arkadaşım allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin
her zaman yanındayım konuşmak istediğin zaman bi çağrı at ararım seni
günaydın kuzuuuu hoşgeldin nasıl geçti hafta sonu:))
hoşgeldiniz aramıza özlem çok zor ama dayanıyoruz birbirimize destek olarak mecburuz dayanmaya
benm adım gülçin:))
benim adımda mine canım evet dayanmak zorundayız yapacak birşey yok ben yeni gördm daha siteyi yeni geldim aranıza burda arkadaslıklar baya oturmuş galiba ne güzel
günaydın kızlar kar kış demeden yollarda kaya kaya geldim işime :)
nasılsınız moraller ne alemde yazın hadi
günaydın canım bende geldim işime aynen kaya kaya:))
dün bir anda çıkmak zorunda kaldım aklım hep merve de kaldı şimdi de geçmişi okudum inşallah hakkında hayırlısı olur
mervecimm lütfen üzülme biz hep yanındayız bende seni seviyorum(gelince okur inşallah)
ay hoş geldin sorma ya benim aklım mervede zeynepte ve tubada kaldı 3ününde kafası karışıktı
zeynebin askeri ne yaptı acaba konuştumu ailesi ile
mervenin morali nasıl oldu
recep düzeldimi tuba ile konuştumu
dün bizde duygusal anlar yaşadık akifle ama çok şükür kavgaya döndürmedik :)
günaydınnnnnn
yollar çok kötü anca gelebildim işe
ne var yok hatunlar dün işten çıkmadan kocam aradı 20 dakika falan konuştuk
neden soğuk davranıyorsun bana dedim
vallahi billahi bilinçli yapılan bişi değil dedi özür diledi eğer seni kırdıysam dedi
ama tamamen denetimin falan verdiği sıkıntıdan dolayı öyle yansıtmışımdır sana dedi
2 gündür gece 2,5 da kalkıp operasyona baskına falan gidiyorlamış uyku düzenim bozuldu iyice dedi
Allahım yardımcıları olsun ne diyim dün gece hep eşimi düşündüm ve askerleri dularım tüm askerlerimizle
Allah sağ salim askerliklerini yapıp kavuşmamızı nasip etsin
günaydınnnnnn
yollar çok kötü anca gelebildim işe
ne var yok hatunlar dün işten çıkmadan kocam aradı 20 dakika falan konuştuk
neden soğuk davranıyorsun bana dedim
vallahi billahi bilinçli yapılan bişi değil dedi özür diledi eğer seni kırdıysam dedi
ama tamamen denetimin falan verdiği sıkıntıdan dolayı öyle yansıtmışımdır sana dedi
2 gündür gece 2,5 da kalkıp operasyona baskına falan gidiyorlamış uyku düzenim bozuldu iyice dedi
Allahım yardımcıları olsun ne diyim dün gece hep eşimi düşündüm ve askerleri dularım tüm askerlerimizle
Allah sağ salim askerliklerini yapıp kavuşmamızı nasip etsin
ewet düzeldi çok şükür darısı mervemin başına inşallah sorunlarını hallederler
dün sevincimden işten çıkmadan yazacaktım size
merveme nispet yapar gibi olur diye yazamadım elim gitmedi
ama hep dua ettim ona gece inşallah sorunlarını hallederler musmutlu olurlar inşallah
aman canım sizde kavga etmeyinde oluyo yaa böyle şeyler inşallah herşey yoluna girmiştir
bende meraktayım gelselerde anlatsalar
ewet düzeldi çok şükür darısı mervemin başına inşallah sorunlarını hallederler
dün sevincimden işten çıkmadan yazacaktım size
merveme nispet yapar gibi olur diye yazamadım elim gitmedi
ama hep dua ettim ona gece inşallah sorunlarını hallederler musmutlu olurlar inşallah
3 ay 2 hafta 2 gün
kaldı 106 Allahım ne olur su gibi akıp geçsin artık
yok canım kavga diil akifin inatlaşmasının sonucu oldu ama ben kazandım tabiki :)
ay maşallah hızlandı sanki
askerler bu yaptıklarına çook pişman olacak gelince fitil fitil gelecek bilmiyolar:))
ayyy fatma hızlandı sanki değilmi çok şükür bugünlermize 345 lerin sınav tarihine 59 gün kalmış
onlar bi gelse bizim bayağı azalıcak şafağımız ama kimbilir onlarda kimleri bırakacak arkalarında offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?