bizim işlerde çok durgun ya ölü mevsimdeyiz aslında beklediğimiz durum ama çok sıkılıyorum böyle iş olmayınca.. Yardıma geliyim sana fatmacm belki beğenirler de işe alırlar benideee
hahaha kız fatma sen ordaki şefine deki benim bi arkadaşım var çok becerikli istersen gelsin bize yardım etsin de belki beğenirde işe alırlar zeynep le beni
kendimiz için bişi istemiyoz yani maksat size yardım etmek
ay valla gelin bana yardıma çok yoğunum derim şefime bu kuzular çok çalışkan :):) ay en boşunuz ben olurdum ama şimdi en dolunuz oldum
tubiş geçiyo valla akifte öyle diyo sanki hızlandı günler diyor
345ler gelse dedim akife dediki onlar gelince siz bizim çıkış biletimizsiniz demicekmiş onlar ilk geldiğinde 341ler öyle demiş siz çıkış biletisiniz demiş. O günleri hatırladıkda akifle baya geçmiş üzerinden :)
yaa bende ağladım akşam akifle konuşurken
zeynep bu arada askerin kardeşi ile ilgili düşüncelerimi burda yazamıyorum maaleseff aklımdan çok kötü şeyler geçiyorrrrrr :)):):
tubi tubi tubi :)
neşemiz yerimizde mi kuzummm
[/b]kuzum benim ya insan ister istemez tutamıyo kendini
345 ler bi gelse bizim günlerimiz çok az kalmış olacak
senin düğün hazırlıkları başlamış olacak ayyyy allahım ne olur günler çabuk geçsin[/b]
ayyy evet tubiş yaa fatmanın kınası çok yaklaşmış olucak gidip oynıcaz.. Allah dualarımızı kabul ederse inşallah banada sevdiğimle evlenmemi nasip ederse bende isteme hazırlıklarına başlarımm :) ay çok polyanna gördüm kendimiii :d 5 gün sonra atarsa 99 diyoruz canlar oleeeey :)
kuzular bende çok yoğunum yaa patronla takıştık sabah sabah ayy deli ediyo beni yaa
o üstüme düştükçe hata yapıyorum onun yüzünden en sonunda müdürüme söledim
üslubu hiç hoş değil tamam hata oluyo insanım robot değilim ki ama çok büyütüyo dedim
üslubu düzgün olsa telaşlanmam dedim ben sorarım ona üslubu dedi ayy canım müdürüm yaa(
kızlar sürekli yaptığım işleri değiştirip duruyo bende her ay sistem değişince kafam karışıyo
napayım bu kadarına sükretsin benden önceki kız faturaları unutuyomuş ben asla öyle bişey yapmadım
fatura unutmak daha felaket bişey çünkü en az fatura 20000 değerinde
beni deli etmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?