343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir genç kızın evlendiğini görmesi, böyle bir arzusu varsa bunun hayırlıVirüssıyla gerçekleşmesine işarettir.

Ohh oldu bitti maşallahhh :)

deli edenin kır kafasını :)): Benim şef bayan annemden 1 yaş küçük çok iyi aramız maşallah annem gibi

bende müdürümle iyiyim kızım diyo hep bana ama patron neyse ben gelirim onun hakkından daha çok çok daha fazla dikkat
adam resmen %100 istiyo yaa bir gün gelecek soracağım siz dört dörtlük müsünüz ki benide öyle istiyosunuz diye kalacak öyle,
bendee onun hatalarını yakalıyorum ama dur sen bende bundan sonra ona söyleyeceğim burayı böyle yapmışsınız diye:)))

rüya tabircisi zeynep ahahahahah

Tabii balımmm bende 2 gündür askerimi görüyorum ama öyle bi ortamda muhabbet ediyoruz hep gülüyoruz... ona bile baktımm sevdiğini güler yüzlü görürsen ondan iyi haber alıcağına işaretmiş :) kızlarr buarada bitanecikk kayınvalidem aradıı azönce cumadan sonra kar gidiyomuş müsait olduğunda ayarlada gel bana konuşuruz biraz bitanem dedii :)

bir genç kızın evlendiğini görmesi, böyle bir arzusu varsa bunun hayırlıvirüssıyla gerçekleşmesine işarettir.

Ohh oldu bitti maşallahhh :)

rüya tabircisi zeynep ahahahahah

ayy rüyalar gerçek olsa zeynebim valla tam 5 ay kaldı ya artık inanmaya başladım yaklaştığına :)

1 dilim kepek ekmek
3 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurt yedim

doydummu hayırrrrrrrrrrrrr

1 dilim kepek ekmek
3 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurt yedim

doydummu hayırrrrrrrrrrrrr

tatlım hemen söylüyorum 7 kaşık sebze yemelisin 2 dilim ekmek kepek 3 kaşık yoğurt ve mümkünse bolll salata çünkü salata tok tutacak seni

yanlış yapma doğrusu bu benim diyetisyen böyle verdi

ne güzel işte zeynebim en azından kayınvaliden anlar seni inşallah rüyalar gerçek olur kuzumm

ayyy bi gelse bi gelse totemde yaparız dualarda ederiz yeterki gelsin askerlerimiz
gelsinde zaten işin özü askerlerin gelmesi:)))

valla bende kilo vermişim 5 günde 1 kilo gitti şükür :)

bide haftanın 3 günü yürümek lazım ben yürüyemedim kardankıyametten

bende 2 kilo verdim askerim gittiğinden beri ve daha 5 kilo vermek zorundayım:)

biz totem yapalım ama onlarda çaba göstersin yani :)

çabasız olmaz bu işler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…