ayy bende çok heyecanlyıım dün akşam rüyamda akifle nikahımız oluyodu ama düğünden 1 hafta önce yapıyomuşuz nikahı defterimi filan gördüm çok heyecanlıydı diyorumki yüzükleri şimdi sol elime mi geçircem çok mutluydum
allahım gelse o günlerrr yaaaa ahh kızlar ahhh
inş zeyno seninde hazırlıklara başlıcaz
deli edenin kır kafasını :)): Benim şef bayan annemden 1 yaş küçük çok iyi aramız maşallah annem gibi
Bir genç kızın evlendiğini görmesi, böyle bir arzusu varsa bunun hayırlıVirüssıyla gerçekleşmesine işarettir.
Ohh oldu bitti maşallahhh :)
rüya tabircisi zeynep ahahahahah
bir genç kızın evlendiğini görmesi, böyle bir arzusu varsa bunun hayırlıvirüssıyla gerçekleşmesine işarettir.
Ohh oldu bitti maşallahhh :)
rüya tabircisi zeynep ahahahahah
tabii balımmm bende 2 gündür askerimi görüyorum ama öyle bi ortamda muhabbet ediyoruz hep gülüyoruz... Ona bile baktımm sevdiğini güler yüzlü görürsen ondan iyi haber alıcağına işaretmiş :) kızlarr buarada bitanecikk kayınvalidem aradıı azönce cumadan sonra kar gidiyomuş müsait olduğunda ayarlada gel bana konuşuruz biraz bitanem dedii :)
hahahaha korkma korkma zaten ben bu gidişle onlar gibi olcam yine çok yemeye başladım
1 dilim kepek ekmek
3 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurt yedim
doydummu hayırrrrrrrrrrrrr
hayır sen hamile kalcan ondan şişicek göbecik ama bunlar gibi olmucak top gibi olacak :):)
ya sen diyet listeni bana mail atsana
bende uygulayım bi zararı olurmu ki
ayyyyyy Allahım inşallah inşallah ne olur dua edinde kocam gelir gelmez hamiş olayımmmm
Tabii balımmm bende 2 gündür askerimi görüyorum ama öyle bi ortamda muhabbet ediyoruz hep gülüyoruz... ona bile baktımm sevdiğini güler yüzlü görürsen ondan iyi haber alıcağına işaretmiş :) kızlarr buarada bitanecikk kayınvalidem aradıı azönce cumadan sonra kar gidiyomuş müsait olduğunda ayarlada gel bana konuşuruz biraz bitanem dedii :)
yok tatlım olmaz ben şimdi taratayım sana mail atayım olur mu
senin kilon benden az ama çok farketmez bu kadaer yesen doyarsın zaten
tubişim kocacın gelsin burdan totem yaparız senin için tubiş hamile kalsın diye:))
ayyy inşallah faydası olur ya
ben yine 68 olmuşum ne güzel 67 olmuştum bi kilo daha almışım
tubişim kocacın gelsin burdan totem yaparız senin için tubiş hamile kalsın diye:))
gelsinde zaten işin özü askerlerin gelmesi:)))ayyy bi gelse bi gelse totemde yaparız dualarda ederiz yeterki gelsin askerlerimiz
valla bende kilo vermişim 5 günde 1 kilo gitti şükür :)
bide haftanın 3 günü yürümek lazım ben yürüyemedim kardankıyametten
biz totem yapalım ama onlarda çaba göstersin yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?