343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arasında sor bakalım bizimkiyle konuştum geçen gün giderken 800 diil 500ü varmış normal harcamış yani recep dışardan yiyor demekki yemekleri yada çaldırdı geçen bi arkadaşı çaldırdı akifin 300 lira

şimdi konuştum anlattım herşeyi
haklısınız bundan sonra dikket ederim diyo
2 paket sigara içiyorum hayatım bi sürü ihtiyaç oluyo burda
ama bundan sonra söz veriyorum sigarayı azaltacam harcamalarıma dikkat edicem dedi
babamıda arayacam konuşucam dedi
ben dayanamadım ağladım ağladım döktüm içimi
bana üzüldü ne olur ağlama çok koyuyo burda bana seni ağlaman dedi
ama dayanamıyorum ne yapim
Allahım ne olur hemen bitsin şu günler ne olurrrrr

günaydınlar gene karlı istanbul sabahından :)
tuğbacım daha önce de konuşmuştuk bunu. senin söylemen belki biraz daha zordu ama babasının tutumuyla daha kolay hallolur bence bu durum.
birazcık dikkat etmeleri gerekiyor sahiden. hiç parasız değiller çok şükür ki.
ben bu hafta sonu izmire gidiyorumm :) yollucak bişeyiniz varsa ulaştırın bana

ağlama kuzu ya adam daha çok sigara içmeye başlıcak sen ağladıkca

düşünsene 2 paket sigara 5 liradan 10 lira çarp 57 günle :=570 lira yapar zaten

canım benm kıyamam sana ağlamak artık çözülür elbet her şey
eşin gelecek tatile gideceksiniz bitecek bugünler inşallah daha da dikkali olur
fatmanın dediği gibi galiba dışardan yiyo eşin ya da belki de çaldırdı sen sıkma canını düzelir inşallah

ben akife kanat ızgara göndermek istiyorum :)

Fırtınalı bi istanbul sabahından günaydınnn :)

Tubiş kızlar haklı bencede yemekler kötüyse hep dışardan yiyodur çok para gidiyo.. Benim asker 15gün eğitime gitti ya oranın yemekleri çok kötüymüş hep dışardan söyledik burda 15günde harcadığımı lüleburgazda 1 ayda harcamadım dedi bide fatmanın dediği gibi sigara durumu var ki ben nasıl para gittiğini çok iyi bilirim bu lanet şeye.. Recep biraz daha dikkat eder canım düzelir herşey hem sen ağlama artık bak 99 diyoruz bugün bizi zorlayan bi şubat oda bitince ohh be doğan güneş çok yakın dicez.. Sen bunları düşünme hadii ağva hayallerine devam fıstık :))

Kızlar benim askerim hala çok agresif.. Dün kuzen aradı bugün ingilizce sınavı varmış 1-2 saat çalıştırırmısın beni diye tamam dedim ama bizim evde misafir var 2 tane çocukları var rahat çalışamayız bizim burdaki kafede çalışalım mı dedi tamam dedim.. Çok sessiz sakin oluyo o kafe yeni açıldığı için kimse gitmiyo.. neyse ders çalışıyoduk asker aradı nerdesin dedi anlattım durumu kuzenin yanında çaktırmamak için kaç takla atıyorum biyandan.. başladı yine kafede ne ders çalışmasıymış bu ne zaman eve gidicekmişim sen hiç kocanın lafını dinlemiyosun diye çok bişey de söyleyemedim kuzenin karşısında sonra 10dk bi 4 kere aradı hala ordamısın diye.. Buarada kuzen anladı canlar barıştınız siz kesin sesini duydum yani noluyo dedi bende geçiştirdim konuşuruz sonra önce şu senin sınavı atlatalım diye bide ders çalışırken fotoğrafımızı çektim bişey söylerse gösteriyim diye o raddeye geldim artık.. Anlamadığım şu normalde çok rahattır karışmaz etmez ohh iyi yapıyosun der tubişlere gidince bile benim yerimede yapın kahvaltı dedi o kadar.. Ben nasıl davranmalıyım? Anlayışla mı karşılıyım bi süre yoksa yaptığının yanlış olduğunu mu anlatıyım? Sinirlenip ters tepsin de istemiyorum bunalımdaysa.. haftasonu annesi kuzeni yanımızda olmasa yüzyüze konuşurdum ama onların yanında da konuşamam.. Banada bi el atıverin kızlar

sanırım ağvaya gitmek te hayal olacak
bu parasızlıkta bide oraya gidersek kayınpederim iyice fıttırır haklı olarak
zaten benim neyime hayal kurmak offff ya

bornova 10. eğitim alayı

hazır pişirilmiş gitse daha iyiyi olur :):):):):

ah bornova okulum ordaydı benim. çok özledim bornovayı çok ((
o kadar çok yemekçi var ki küçükpark büyükpark taraflarında kesin bulur kanatçı çarşıya çıktığında.
4 çeşit yemek 4 liraydı biz öğrenciyken. güzel de yapıyolardı. oralara gitsin bol bol çıkınca

canım bence neşeli bir anına denk getir tatlı dille anlat yoksa olmaz bu böyle kocanın lafını dinlemiyorsun demesi
çok tanıdık geldi benm askımda bana öyle diyo kocanım ben senin sözümü dinle diyo hahahah
ayy kusuruma bakma gülesim geldi ama çözülür sıkıntı yapma sen normalde rahattır diyosun ondan böyle yorum yapıyorum
ama hep böyleyse çekilmez kıskançlık(

benimki öyle olur diyodum,tam tersi oldu. bazen çok gereksiz kıskançlık yapabiliyolar.
eğer konuşamıcaksan söyle bence tatlım. önce kavga eder gibi değil de gerekli olmasa çıkmazdım diyip uyar bence.
sonra anlamazsa gene sen bana güvenmiyo musuna getirirsin. zaten çalışıyosun bide eve gidip dinlenmek varken keyfinden dışarda olmuyosun ki..

işte benimki gececi ya çarşıya çıkınca uykusuz kalıyor o yüzden 1 aydır çıkmıyor çarşıya

kız benimkide aşırı kıskanç oldu zaten kıskançtı artık iş yerinde bile arkadaşlarım ile konuşurken dikkatli olmalıymışım

allah nazardan saklasın benmki hiç değişmedi neden kıskanmıyo yaa:)))
gerçi ilk tanıştığımız zamanlarda kıskançtı bu yüzden ayrlmayı bile düşünmüştüm
sonradan ben ona alıştım dikkat ettim o beni anladı huylarını düzeltti
ama askerlerinizin aklı sizde kalıyo kızlar ondan da bu kıskançlıklar benm askerimin aklı bende kalmadı sanırım:)))

gül gül canım sorun diil bende askeri dinlerken gülesim geliyo iyice sinirlenmesin diye tutuyorum kendimi :)
Yok gülçincm hiç böyle diil normalde kıskançlığın k si yoktur yani o kadar diyim.. askerdeykende böyle diildi şu son 4 gündür coştu beyfendi :) nerdesin napıyosun diye tabiki sorsun ama bunu tatlı dille yapsın.. bide durup durup sen beni bırakıcakmısın ne düşünüyosun aklındaki ne diye soruyo.. Evet ben salağım ailene karşı askerde olmana rağmen bekliyorum yanına gelmeye çalışıyorum ama aklımdan ayrılmak geçiyo şizofrenim ya ben dicektim Neşeli bi anını gidene kadar yakalarsam dediğin gibi tatlı dille anlatıyım canım çok saol..

Aslıcım aynen öyle dün aklımda hemen eve gidip duş alıp dinlenmek vardı ama anlatamıyorum.. Ne güzel seninki tam tersi olmuş maşallah bende ohh ne güzel diyodum 4 gündür benim asker gitti yerine başka biri geldi sanki..

kızlar size bişi anlatcam akifin bi arkadaşı varmış çocuk bi gün telefonda sevgilisine öpücük gönderiyormuş mucuk mucuk diye biri duymuş onuda şimdi herkes çocuğa mucuk mucuk yapıyomuş lakabı olmuş herkes dalga geçiyomuş çok güldüm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…