sorma ya sürekli ondan konuşmak onu düşünmek istiyorum herkese akifi anlatayım sürekli eski günleri düşüneyim hep gelecek günleri hayal ediyim başka bişi yapmıyım çok özlüyorum ya bugün serviste yanımda oturduğu günler geldi aklıma kafamı omzuna koyar uyurdum. kaynanama sürekli akifin küçüklüğünü anlattırıyorum
günaydın kuzucanlar. dün o kadar yoğundum ki yazamadım. dün olanları anlatçam size de biraz tartıştık askerle..
haftasonu gidiyorum beni görsün diye çift çarşı aldı. bigün çıkamazsam öbür gün buluşçaz. ev durumalrını biliyosunuz biraz gergin hala.
annesini aradığında benden ufak bişey istemiş taşıncak. yazmıyım başı ağrımasın sonra :) siz anladınız... bide bi ara çamaşır koy benim kullandıklarımdan bunlar çok rahatsız falan demiş. annesi de dün çarşamba akşam aradı işte bi torba yapıyom alabilir misin dedi ben de bakayım dedim çünkü annesinin huyunu biliyom yığıyo herşeyi. ama bilmiyodum istediklerini.
dün akşam gittim torba dolu. bide kurabiye yapmış 3-4 tane ondan koycam dedi yarım kilo nerdeyse onu koymuş. senin torba olmuş benim çanta kadar. neyse içinden eksilttik bişeyler ama düşün ben don taşıcam kullanılmış. evde durumlar karışıkken :S
sonra akşam geç vakit aradı askerim. ona kızdım ben de dinlemeden sen böyle bişeyi neden sormadan annene söyledin ben nasıl izmirdeki evden don taşırım sana diye :) ben anneme şimdi yolla demedim bi ara yolla dedim bırak sen onları haftaiçi kargoya ver dedi.
şimdi kurabiyeleri götürüyom mecburen. ama kimsenin beni düşünmemesi içimi sıkıyo artık. askerim gittiğinden beri ben ondan daha sıkılıyorum. yok seni daha çok arıyo yok kamerada biz göremiyoz sen görüyon. çocuk bu laflardan sıkıntısına riskli bişey yapıyo. sonra bana diyolar sonra başına bi iş gelmesin diye. gerçekten bunaldım bu ara çok. patlamak üzereyim.
seyahate giden anne gibiyim « seninle yaşayalım:)
kızlar linktekini okuyup dua edermisiniz
ya içim şişti ağlamaktan
günaydın kuzucanlar. Dün o kadar yoğundum ki yazamadım. Dün olanları anlatçam size de biraz tartıştık askerle..
Haftasonu gidiyorum beni görsün diye çift çarşı aldı. Bigün çıkamazsam öbür gün buluşçaz. Ev durumalrını biliyosunuz biraz gergin hala.
Annesini aradığında benden ufak bişey istemiş taşıncak. Yazmıyım başı ağrımasın sonra :) siz anladınız... Bide bi ara çamaşır koy benim kullandıklarımdan bunlar çok rahatsız falan demiş. Annesi de dün çarşamba akşam aradı işte bi torba yapıyom alabilir misin dedi ben de bakayım dedim çünkü annesinin huyunu biliyom yığıyo herşeyi. Ama bilmiyodum istediklerini.
Dün akşam gittim torba dolu. Bide kurabiye yapmış 3-4 tane ondan koycam dedi yarım kilo nerdeyse onu koymuş. Senin torba olmuş benim çanta kadar. Neyse içinden eksilttik bişeyler ama düşün ben don taşıcam kullanılmış. Evde durumlar karışıkken :s
sonra akşam geç vakit aradı askerim. Ona kızdım ben de dinlemeden sen böyle bişeyi neden sormadan annene söyledin ben nasıl izmirdeki evden don taşırım sana diye :) ben anneme şimdi yolla demedim bi ara yolla dedim bırak sen onları haftaiçi kargoya ver dedi.
şimdi kurabiyeleri götürüyom mecburen. Ama kimsenin beni düşünmemesi içimi sıkıyo artık. Askerim gittiğinden beri ben ondan daha sıkılıyorum. Yok seni daha çok arıyo yok kamerada biz göremiyoz sen görüyon. çocuk bu laflardan sıkıntısına riskli bişey yapıyo. Sonra bana diyolar sonra başına bi iş gelmesin diye. Gerçekten bunaldım bu ara çok. Patlamak üzereyim.
tatlım ben okumucam dayanamam şimdi ama dua ederim lütfen böyle şeyler okuyarak psikolojini bozma zaten kötüyüz
keşke okumasaydım allak bullak oldum allahım şifa versin yavrusuna bağışlasın
recep aradı yarım saate uakın konuştuk nasıl iyi anlatamam çok şükür allahıma
oy kuzu recebin iyi olmasına sevindim sizinde aranız düzeldi ya çok şükür
bak düşün o kadını allah nasıl dertler veriyo o yüzden sıkma canını başka şeylerle
aynen öyle canım allah sağlık derdi vermesin hepsi geçer rabbimin izniyle
amin canım amin
aay nasıl acıkmışım bi yandan yiyip bi yandan sana yazıyorum :)
nasıl işler yoğun mu sende
yok canım ya iş yok bende geziniyorum nette
bende acıktım ne yiyorsun
mervecim inş. cumhurda düzelir sanırım denetim iyice bunalttı onu
sen evci gidecenmi
Tünaydınn canlar afiyet olsun hepinizee :) çok yoğunum ben bugün yaa içim sıkıldı
Tubiş yazıyı okudum allah sağlık şifa ve evladı için ömür versin inşallah okudukça insan böyle şeyleri dertlerinden utanıyo şükretmemiz lazım
Mervecancım hiç sıkma canını iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter bende günde 2 kere konuşuyodum 3 gündür 1e düştü aramalar olsun sabredip beklemekten başka bişey yapamıyoruz..
öyle canımm, sabır versin Rabbim hepimize.. artık resmen cumhur un geri döneceği gün için yaşıyorum. şu yaşadığım günlerin hiç bi anlamı yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?