343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnnnnnn

özlem tavan yaptı bende şafak 97
çok özledim kızlar nasıl birşey bu ya resmen içim yanıyo
rüyamda gördüm bir yaşında falan bi oğlumuz vardı recep hala askerlik yapıyordu
inzibatlardan kaçıyorduk hahahahaha

bende yaa her saniyem onu düşünerek hayal ederek geçiyo kafamda hep o var bazen işlere odaklanamıyorum
çoook özlüyorum çook

günaydın kuzucanlar. dün o kadar yoğundum ki yazamadım. dün olanları anlatçam size de biraz tartıştık askerle..
haftasonu gidiyorum beni görsün diye çift çarşı aldı. bigün çıkamazsam öbür gün buluşçaz. ev durumalrını biliyosunuz biraz gergin hala.

annesini aradığında benden ufak bişey istemiş taşıncak. yazmıyım başı ağrımasın sonra :) siz anladınız... bide bi ara çamaşır koy benim kullandıklarımdan bunlar çok rahatsız falan demiş. annesi de dün çarşamba akşam aradı işte bi torba yapıyom alabilir misin dedi ben de bakayım dedim çünkü annesinin huyunu biliyom yığıyo herşeyi. ama bilmiyodum istediklerini.

dün akşam gittim torba dolu. bide kurabiye yapmış 3-4 tane ondan koycam dedi yarım kilo nerdeyse onu koymuş. senin torba olmuş benim çanta kadar. neyse içinden eksilttik bişeyler ama düşün ben don taşıcam kullanılmış. evde durumlar karışıkken :S

sonra akşam geç vakit aradı askerim. ona kızdım ben de dinlemeden sen böyle bişeyi neden sormadan annene söyledin ben nasıl izmirdeki evden don taşırım sana diye :) ben anneme şimdi yolla demedim bi ara yolla dedim bırak sen onları haftaiçi kargoya ver dedi.

şimdi kurabiyeleri götürüyom mecburen. ama kimsenin beni düşünmemesi içimi sıkıyo artık. askerim gittiğinden beri ben ondan daha sıkılıyorum. yok seni daha çok arıyo yok kamerada biz göremiyoz sen görüyon. çocuk bu laflardan sıkıntısına riskli bişey yapıyo. sonra bana diyolar sonra başına bi iş gelmesin diye. gerçekten bunaldım bu ara çok. patlamak üzereyim.

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum bi ara herkes bana da öyle davranıyordu çok kötü günler geçirdim
sabretmekten başka elimizden gelen bişi yok canım sabır

ay hiç düşünemedim seni elinde donlarla :)

tatlım ben okumucam dayanamam şimdi ama dua ederim lütfen böyle şeyler okuyarak psikolojini bozma zaten kötüyüz

keşke okumasaydım allak bullak oldum allahım şifa versin yavrusuna bağışlasın

recep aradı yarım saate uakın konuştuk nasıl iyi anlatamam çok şükür allahıma

keşke okumasaydım allak bullak oldum allahım şifa versin yavrusuna bağışlasın

recep aradı yarım saate uakın konuştuk nasıl iyi anlatamam çok şükür allahıma

oy kuzu recebin iyi olmasına sevindim sizinde aranız düzeldi ya çok şükür
bak düşün o kadını allah nasıl dertler veriyo o yüzden sıkma canını başka şeylerle

oy kuzu recebin iyi olmasına sevindim sizinde aranız düzeldi ya çok şükür
bak düşün o kadını allah nasıl dertler veriyo o yüzden sıkma canını başka şeylerle

aynen öyle canım allah sağlık derdi vermesin hepsi geçer rabbimin izniyle

offfff burdada tavuk döner pilav varmış hiçte canım istemiyo salata yemek istiyorum
neyse yicem artık azcık

merhaba kızlar, nasılsınız?
bende dün cumhurla tartıştım gibi. aslında tartışmadım, o kızdı ben sustum yine.. neyseee diyorum, denetleme bitene kadar ağzımı açmıycam..
tuğbacım ne güzel arıyo konuşuyosunuz, benimki artık 2 günde bir arıyo ve konuşmuyo da doğru dürüst..
fatmacım, afiyet olsun canım. ya senin diyet listeni bana da mail atabilir misin? gerçi herkese başka uygulanıyo ama yine de bi fikir verir diyorum. artık vermem lazım şu kilolarıı (

Tünaydınn canlar afiyet olsun hepinizee :) çok yoğunum ben bugün yaa içim sıkıldı

Tubiş yazıyı okudum allah sağlık şifa ve evladı için ömür versin inşallah okudukça insan böyle şeyleri dertlerinden utanıyo şükretmemiz lazım

Mervecancım hiç sıkma canını iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter bende günde 2 kere konuşuyodum 3 gündür 1e düştü aramalar olsun sabredip beklemekten başka bişey yapamıyoruz..

mervecim inş. cumhurda düzelir sanırım denetim iyice bunalttı onu
sen evci gidecenmi

gitmeyi düşünüyodum aslında martın başında gideyim diyodum ama şimdilik o iş ertelendi. kayınvaldem ameliyat olacak, doktora gitti pazartesi belli olacak ameliyat günü. o yüzden izmite gidicem, ona bakmaya. o iş de ayrıca düşündürüyo beni. kayınvaldeme bakmak hiç mesele değil de, orda kalmam gerekecek. onların evin şartları malum. nasıl olacak, kayınbabamla aram nasıl olacak.. kara kara düşünmeye başladım şimdiden.. düşündükçe de boğuluyorum hayırlısı inşallah..
şimdilik evci için plan yapamıyorum yani.. bakalım..

öyle canımm, sabır versin Rabbim hepimize.. artık resmen cumhur un geri döneceği gün için yaşıyorum. şu yaşadığım günlerin hiç bi anlamı yok benim için

öyle canımm, sabır versin Rabbim hepimize.. artık resmen cumhur un geri döneceği gün için yaşıyorum. şu yaşadığım günlerin hiç bi anlamı yok benim için

canım benim amin allah sabır versin inşallah.. plakalara yaklaşıyoruz az kaldı.. Sizin için çok daha zor ben yine ayarlayabildikçe gidiyorum bırakıp gelince sıfırlanıyo herşey ama özlemim diniyo biraz.. bi gelsinler bu sıkıntıların hepsi biticek yakın otursaydık uğrardım ben yanına arasıra gösterirdim aileye merveyi üzmek ne demekmiş :) tabi kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş ama neyse hahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…