kızlaar, ben geldim.
kaç gündür yazamıyorum ama hep okuyorum her gün açıp yazdıklarınızı..
napıyosunuz bakalım, özlediniz mi benii? :)
kuzu hoşgeldin niye yazmıyorsun ya valla özledik seni ne var ne yok cumhur nasıl
offff kızlar ya çok başım ağrıyo boynum ensem feci
selam kızlar ben geldim 1800 gr vermişim 1200ü yağdan yürümem lazım ama olmadı bitürlü
allah alah neden ki soğuk mu aldın
tebrikler canımm havalar düzelsin yürüyüşte yaparsın canım bende yürüyeceğim şu yapışlar bitsin yoksa aç kalmakla olmuyo
çıkurcada şehit varmış 1 tane
onu kafaya taktım o yüzden başım ağrıyo
burda bi arkadaşın nişanlısı hakkarideydi
kendimi onun yerine koydum çok güvendede olsa nişanlısı ne kadar zor geçer ona günler
allah yardımcısı olsun
şehidimizede allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin
evet kızlar sadece özlemi düşünüyoruz bide allah korusun canını düşünsek küçük şeyleri dert etmeyelim canlar allah tüm askerleri korusun
halimize binlerce şükür rahatları yerinde en azından özlemede alışıyo insan yeterki iyi olsunlar
merve hoşgeldin canım napıyosun neler napıyosun
merve hoşgeldin canım napıyosun neler napıyosun
bildiğin gibi canım, özlemeye saymaya devam.. Kızlar bişey sorucam ben yaa, şafak 2 dedikten sonra şafak doğan güneş diycez dimii? şafak 1 yok yani..?? Kafam karıştı, çünkü arada bi de bir diyeceksek ben bi gün fazla sayıyorum :s
bildiğin gibi canım, özlemeye saymaya devam.. Kızlar bişey sorucam ben yaa, şafak 2 dedikten sonra şafak doğan güneş diycez dimii? şafak 1 yok yani..?? Kafam karıştı, çünkü arada bi de bir diyeceksek ben bi gün fazla sayıyorum :s
Ben geldimm bu şafak meselesi benmde kafamı karıştırıyo çok fena bende fatma
gibi düşünüyor bugüne bakıyor ve 98 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?