343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaar, ben geldim.
kaç gündür yazamıyorum ama hep okuyorum her gün açıp yazdıklarınızı..
napıyosunuz bakalım, özlediniz mi benii? :)

kuzu hoşgeldin niye yazmıyorsun ya valla özledik seni ne var ne yok cumhur nasıl

canım vaktim olmuyo bi msj yazıp çıkmak da istemiyorum.. iyi canım işte idare ediyorum. cumhur da denetleme sebebiyle yoğun heralde 2 günde bir arıyo, biraz daha iyi gibi ama morali. öyle iştee.. sen daha iyi misin canımm?

selam kızlar ben geldim 1800 gr vermişim 1200ü yağdan yürümem lazım ama olmadı bitürlü

allah alah neden ki soğuk mu aldın

çıkurcada şehit varmış 1 tane
onu kafaya taktım o yüzden başım ağrıyo
burda bi arkadaşın nişanlısı hakkarideydi
kendimi onun yerine koydum çok güvendede olsa nişanlısı ne kadar zor geçer ona günler
allah yardımcısı olsun
şehidimizede allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin

evet kızlar sadece özlemi düşünüyoruz bide allah korusun canını düşünsek küçük şeyleri dert etmeyelim canlar allah tüm askerleri korusun

evet kızlar sadece özlemi düşünüyoruz bide allah korusun canını düşünsek küçük şeyleri dert etmeyelim canlar allah tüm askerleri korusun

halimize binlerce şükür rahatları yerinde en azından özlemede alışıyo insan yeterki iyi olsunlar

merve hoşgeldin canım napıyosun neler napıyosun

bildiğin gibi canım, özlemeye saymaya devam.. kızlar bişey sorucam ben yaa, şafak 2 dedikten sonra şafak doğan güneş diycez dimii? şafak 1 yok yani..?? kafam karıştı, çünkü arada bi de bir diyeceksek ben bi gün fazla sayıyorum :S

merve hoşgeldin canım napıyosun neler napıyosun

bildiğin gibi canım, özlemeye saymaya devam.. kızlar bişey sorucam ben yaa, şafak 2 dedikten sonra şafak doğan güneş diycez dimii? şafak 1 yok yani..?? kafam karıştı, çünkü arada bi de bir diyeceksek ben bi gün fazla sayıyorum :S

canım ben dün oturdum iyice saydım
mesela biz 15 mayısta şafak 1 diyeceğiz
16 mayıstada şafak doğan güneş dicez
tecrübelilere sordum böyle sayılıyormuş
eşimde böyle dedi
ben 98 sayıyorum ama aslında benim şafağım 97 miş
ama ben günler azalınca çıkarma yaparım şimdilik böyle sayıyorum
seninki eğer 20 mayısta gelecekse sen 18 mayısta şafak 1 19 mayıstada şafak doğan güneş diyeceksin

valla bu şafak meselesi benim kafamı karıştırıyor o yüzden ben 98i bilirim doğan güneşi bilmem :)

Ben geldimm bu şafak meselesi benmde kafamı karıştırıyo çok fena bende fatma
gibi düşünüyor bugüne bakıyor ve 98 diyorum

Ben geldimm bu şafak meselesi benmde kafamı karıştırıyo çok fena bende fatma
gibi düşünüyor bugüne bakıyor ve 98 diyorum

aynen kanka çak benim şafak arkadaşımsın :)

bu arada herkes işyerinde herkes mehmeti tanıyan herkes bana şafak soruyo günde 3-5 defa akifte bana şafaksayar ismini taktı :) akifin şafaksayarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…