343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Off bu ne yoğunluk yaa anca geldim kızlar

Aslı gitti fatma da gider birazdan.. bayılıyorum sizin iş saatlerinize biz mazlumlar kalıyoruz burda :))

Askerimm aradıı çok özlemişim bugün sesini... Denetim marta ertelenmiş oleey :) Fatmam gittin biliyorum ama yarın okursun artık dün söylediğim şeyi unut canım şuan bal gibide heyecanlıyım işte :))

ben 6buçuk gibi çıkıyorum normalde işten. bugün kar sebebiyle belki biraz daha erken çıkarım.
çıkışı 19 mayıs olan arkadaşım kim okudum ama unuttum,, üzgünüm ama haftasonu terhis olmuyor benim bildiğim. ya cumadan çıkarırlar acıyıp yada pazartesi. çünkü bissürü komutanın imzalaması gereken kağıt oluyomuş. haftasonu da sadece nöbetçi komutanlar oluyo iyice sorsun onu yazıcıya falan.
şafak 98 bugün benimde şafaktaşlarım. :))

aslıcım eşim de öyle dedi, 20 mayıs onun çıkış tarihi ama pazar olduğu için pazartesiye kalacak muhtemelen, cumadan çıkaracaklarını hiç sanmam. neyse ben en iyisi böyle saymaya devam edeyim. eğer 2den sonra şafak 1 de diyeceksem yedekte bi günüm var zaten :) olmaz ya pazar günü çıkarırlarsa 2 den sonra doğan güneş derim bende :)

günaydınn kuzularrr
ben iyiyim çok şükür fatmacım sen nasılsın askerim aradı sabah az daha ağlayacaktım ki işyerimde
olmasam kesin kesin ağlardım odaya giren çıkan oluyo ağlayamıyorum tutuyorum kendimi
ama çook özledim tatlı tatlı sözler söyleyince hem mutlu oldum hemde az daha açıyodum muslukları
beni rüyasında görmüş nasıl mutluydu canım askım yaa off çook özledim ne zamandır rüyamda da görmüyorum(

oyy kıyamam kuzu ağlarsan mutluluktan ağla ama üzüntüden ağlama off off özlem çok zor bende iyice özledim
ne olsun kuzu işte çalışıyorum bi yandan şafak sayıyorum :)

oyy kıyamam kuzu ağlarsan mutluluktan ağla ama üzüntüden ağlama off off özlem çok zor bende iyice özledim
ne olsun kuzu işte çalışıyorum bi yandan şafak sayıyorum :)

aynı durumlar işte kuzu zaman geçiyoda her an zorlaşıyo
özlem burnumun direğini değil heryerimi sızlatıyo

aynı durumlar işte kuzu zaman geçiyoda her an zorlaşıyo
özlem burnumun direğini değil heryerimi sızlatıyo

sorma ya sürekli ondan konuşmak onu düşünmek istiyorum herkese akifi anlatayım sürekli eski günleri düşüneyim hep gelecek günleri hayal ediyim başka bişi yapmıyım çok özlüyorum ya bugün serviste yanımda oturduğu günler geldi aklıma kafamı omzuna koyar uyurdum. kaynanama sürekli akifin küçüklüğünü anlattırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…