343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tamam canım atıyım sana taratmıştım tubi için sanada atiyim

Ciddiyim canlar beni aradığında ankesörlü telefonun ekranından yazı geçmiş.. 14 şubatta sevdiklerinizle doya doya konuşun diye ilk 15 dakika bedava yazıyomuşş :))

hadi ya sorayım aksam akife :)

14 şubatı bayaa ciddiye alıyolar o zaman. ben o kadar ciddiye almıyorum yaa :))

valla benimde umrumda diil evet bi sebeple önemli oda evraklarımızı kapama tarihimiz:)

Sor fatmacm bütün ankesörlülerde geçerlidir :)

Bitanecik kayınvalidem aradı kızlar yarın gel bende kal pazar sabah kuzen burdan alır bizi özledim seni dedi süper olurdu yaa hem konuşurduk annesiyle durumları ama bizimkiler hayatta izin vermezler (

şişşşştttttt yüz verme bu kadar kaynanaya ne işin var onun evinde otur oturduğun yerde bi yerde çok kalmak istiyorsan orası benim evimden başka bi yer olamaz
bende pijama partisi yapcaz ona göre askerlerizden ananızdan babanızdan şimdiden izin alın

offf ya benim babam hayatta izin vermez.. (

:)))) oyy kuzuu aileden tek o seviyo benii amaa :)) annemle asker bişi demez kalmamada şu babaym napcam ben yaa ama güzel bi bahane bulabilirsek 1 seferliğine izin alabilirim birazcık da duygu sömürüsü olursa ayarlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…