offfff burdada tavuk döner pilav varmış hiçte canım istemiyo salata yemek istiyorum
neyse yicem artık azcık
Kızlaar askerim aradı 14 şubatta ankesörlü telefonlarda ilk 15 dakika ücretsizmiş :))
merhaba kızlar, nasılsınız?
bende dün cumhurla tartıştım gibi. aslında tartışmadım, o kızdı ben sustum yine.. neyseee diyorum, denetleme bitene kadar ağzımı açmıycam..
tuğbacım ne güzel arıyo konuşuyosunuz, benimki artık 2 günde bir arıyo ve konuşmuyo da doğru dürüst..
fatmacım, afiyet olsun canım. ya senin diyet listeni bana da mail atabilir misin? gerçi herkese başka uygulanıyo ama yine de bi fikir verir diyorum. artık vermem lazım şu kilolarıı(
cidden miiii? :) ay ne romantik bi kışlaymış orası yaa :))
merve senin mailin varmıydı bende
yalan ciddimisin :)
cidden miiii? :) ay ne romantik bi kışlaymış orası yaa :))
öyleyse tüm ankesörlerdir kız tek kışla için diildir
öyleyse tüm ankesörlerdir kız tek kışla için diildir
canım fotoğrafları atmıştım ya sana. yoksa özelden atayım.
Ciddiyim canlar beni aradığında ankesörlü telefonun ekranından yazı geçmiş.. 14 şubatta sevdiklerinizle doya doya konuşun diye ilk 15 dakika bedava yazıyomuşş :))
14 şubatı bayaa ciddiye alıyolar o zaman. ben o kadar ciddiye almıyorum yaa :))
tamam gönderdim canım
sağol canım. Biraz inceledim, karışık geldi ama çözücem :) muhtemelen benim ritmim daha yavaş olduğu için bana daha az kalorilik bişey verirdi ama bakalım, ben bunu kendime göre uygulamaya çalışayım yine :)
şişşşştttttt yüz verme bu kadar kaynanaya ne işin var onun evinde otur oturduğun yerde bi yerde çok kalmak istiyorsan orası benim evimden başka bi yer olamaz
bende pijama partisi yapcaz ona göre askerlerizden ananızdan babanızdan şimdiden izin alın
şişşşştttttt yüz verme bu kadar kaynanaya ne işin var onun evinde otur oturduğun yerde bi yerde çok kalmak istiyorsan orası benim evimden başka bi yer olamaz
bende pijama partisi yapcaz ona göre askerlerizden ananızdan babanızdan şimdiden izin alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?