343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok görmedim fazla bakamadım biraz inceleyeceğim
bende alayım böle bişi benim romantik kocam bana kahvaltı hazırlar

incele bak çok güzelleri var akif balık hastası tutmaya bayılır o yüzden o balıklı çok şirin olur diye düşündüm yarın bitmezse şefin kartından alırım artık

günaydın kızlar korktuğum başıma geldi dün gece bu izmire gitme çarsıya çıkma evci kalma mevzusundan kavga ettik

günaydın. ohoo ben neler yazdım burdan bişey olmaz
tatlım üzmeyin birbirinizi ortak bi nokta bulunur elbet. daha vakit var o zamana belki görevi bile değişir

günaydın. ohoo ben neler yazdım burdan bişey olmaz
tatlım üzmeyin birbirinizi ortak bi nokta bulunur elbet. daha vakit var o zamana belki görevi bile değişir

ay canım ya akifin pimpirikliği
inş canım ortak nokta buluruz

bende biraz inadım akif bi şeye hayır derse ben komple kestirip atarım o evciye hayır dedi ya ben hiç gelmicem demeye başladım kavga bundan dolayı çıktı

pimpirik diye düşünme bence tatlım. kim bilir neler duyuyolar. komutanlara kimbilir kaç kez kaç numara denediler. zaten o 1 gece de olsa yanında kalmak istemez mi öyle düşün. elinden gelen bişey olursa yapar sen içini ferah tut.
inat yapıyosun ama çok da özledin. nasıl olsa gidersin üzme çocuğu :)
akif gelip bunu okuyunca bi kıyak yapar artık hep onu tuttum

Günaydınnnn sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun canlar ömürboyu aşk diliyorum hepimize :)

Fatmacım kavga etmenize üzüldüm barışmanıza çok sevindim. dün yeni askerler gelmiş dağıtım için.. sizin orayada gelsin görevleri biraz rahatlar diye düşünüyorum o zaman konuşursunuz tekrar canım benim sıkma canını

valla ya ne bu enişte sevgisi iki dakkada bıraktın kardeşini :) sana bi yemek ısmarlar artık akif

evet inat yapıyorum ama benim dediğimi yapsın diye tabiki gidicem bırak 4-5 saati 1 dakika görmek için bile giderim onca yolu

dün ağlattı beni yine yıldız kayıyomuş geceleri dilek tutuyomuş ikimiz için. çok ağlattı beni

günaydın kuzum teşekkür ederim inş çözeriz bu meseleyi

zeynebim günaydın kuzummm nasılsın ben dün sana bişi yazamadım kendi derdimden etrafı göremedim kusura bakma
akşam seni arayacaktım uyuyup kalmışım nasıl oldun kuzummm daha iyisin değilmi perşembe düzelmeye başlarsın geçen seferde böyle olmuştu kendimden de biliyorum

facede hanife mutluluğa 460 kala diye bişey paylaşmış okumaz olaydım nasıl içim yandı

neymiş kuzu ya uzun dönemlerle ilgili mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…