Dün başak aradı kızlar hani 15ocakta giderken tanışmıştım ya hepinize slm söyledi.. İşyerinde interneti yokmuş o yüzden giremiyomuş akşam bakmış sayfamıza ama o saatte kimse olmuyo dedi.. Buarada ben askere kitap götürdüm ya mektup koydum içine bütün duygularımı yazdım.. okumuş üstünde taşıyomuş çok mutlu olmuş :) bide kek yapıp götürdüm canı çekiyodu kaç gündür dün konuşurken komutan geldi yanına aldı telefonu yenge hanım seni tanıyorum artık kek çok güzel olmuş çayla yedik bu sabah ellerine sağlık dedi afiyet olsun fln dedim ama yaa ben sana hep kek yaparım komutanım doğum gününde evci çıkarsanız bi babalık yapsanız bize dicektim
neymiş kuzu ya uzun dönemlerle ilgili mi[/Q
işte bu ayyy nasıl ağlıyorum varya
MutLuLuğα ' 4 6 o ' KαLα.
OKUYUN VE ŞÜKÜR EDİN !!!
Benim günlerime gam yağmurları yağıyor. İçimde tarifi imkânsız fırtınalar kopuyor. Anlatsam anlayabilir misiniz? Yaşamayan anlayamaz bu acıyı. Siz 21 yaşında hayatınızı uğruna feda edebilecek kadar çok sevdiğiniz bir insanı hiç beyaz kefende gördünüz mü? Hayır görmediniz ve dilerim ki hiç görmezsiniz. Ben gördüm. Dağ gibi aslanımı askeri hastane morgunda beyaz kefen içinde gördüm. Sağ tarafından yaklaşmıştım. Yüzünde bir huzur tıpkı melekler gibi uyuyordu. Yaklaştım yanına sol yanağındaki yarayı gördüm. Yüzüstü düşünce taşların kestiği sol yanağını Ben bakmaya bile kıyamazdım ama o cansız öylece yatıyordu önümde. Siz sevdiğiniz insanın cansız yattığını gördünüz mü hiç? Ben gördüm. Yanağındaki yarayı da gördüm. Bir kıyamet koptu içimde. Haykırdım bağırdım
Abla ben bakmaya kıyamazdım abla
Abla nasıl kıydılar
Abla paramparça yapmışlar abla
Ellerim saçlarımı yoldu. Tırnaklarım yüzümü parçaladı. Eli iğneliler başucumda belirdi. Siz onu bir tabut içinde morgda bırakabilir miydiniz? Bırakın dedim bırakın yanında kalayım bırakmadılar kucaklayıp aldılar beni ondan. Doyamadım kıyamadım bakmaya. Uyan sevgilim uyan ayırıyorlar beni senden uyan dedim uyanmadı. Saçlarımı yoldu ellerim yüzümü parçaladı tırnaklarım uyan dedim uyanmadı dağ gibi aslanım
Al bayrak içinde Adananın en büyük camisinde hala uyuyor tabut içinde. Ablası tuttu kolumdan kalk kardeşim bak sevdiğini getirdim sana. Beyaz gelinlikle getiremedim kara yazmalarla yanında bak Uyan Tutmuyor dizlerim yığıldım olduğum yere. Sahi sizin hiç dizlerinizi hissetmediğiniz bir an oldu mu?
Siz hiç Aşkınızın üzerine toprak atılırken izlediniz mi? Ben izledim. Gözlerim kan çanağı yüreğim gam durağı Sarıldım toprağına anlamıştım artık uyanmayacaktı bir daha sesini duyamayacaktım yüzünü göremeyecektim Öptüm toprağını sarıldım kapandım üstüne. Yine bırakmadılar tuttular kolumdan. ben onu burada bırakıp gidemem yapamam. Bırakın beni yatayım yanına O yerinde duramazdı kıpır kıpırdı duramazda burada bende kalayım bırakın beni ben dağ gibi aslanımı toprağa verdim. Kucaklarda taşıdılar tutmuyordu dizlerim
zeynebim günaydın kuzummm nasılsın ben dün sana bişi yazamadım kendi derdimden etrafı göremedim kusura bakma
akşam seni arayacaktım uyuyup kalmışım nasıl oldun kuzummm daha iyisin değilmi perşembe düzelmeye başlarsın geçen seferde böyle olmuştu kendimden de biliyorum
facede hanife mutluluğa 460 kala diye bişey paylaşmış okumaz olaydım nasıl içim yandı
ewetttttttt 90 ları ham yapmak üzereyiz gelsin 80 ler onlarıda afiyetle yiyelim inşallah
81 gelsin artık :):)
Tubişş uzun dönem asker bekleyen birinin yazısı zannettim hani bakın bizimkisi az diye düşünelim diye.. Yazının yarısından sonra koptum ben çok fena oldum yaa bencede okumayalım tuvalete zor attım kendimi gözyaşlarımı işyerinde kimse görmesin diye.. Allah bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuşalım hepimiz..
10 gün sonra 80leride bitiriyo olucaz aşklarımız sayesinde bütün illerin plakasını öğrenicez :)) ben sizi çooook özledimm kızlar yaa herkesin müsait olduğu bigün ayarlayıp görüşelim yine
kızlaaar çok mutlu oldum size yazasım geldi :)))
sevgilim kıyamam gül yollamış bana az önce geldi elime :)) çok mutlu oldum çok :)
selaaamm..
nasılsınız kızlar? bende hiç yazamıyorum bu aralar, çünkü ancak geceleri uzun kalabiliyorum bilgisayar başında. gündüz iş güç olduğu için arada yazabiliyorum..
ben pek kutlamamam ama burda herkes kutlamış, bende söylemeden geçmiyim bari.. :) sevgililer günümüz kutlu olsunn.. en büyük yalnızlığımız bu olsun, Rabbim bi daha sevdiklerimizden ayırmasın inşallahh..
ne güzel askerleriniz arıyo hep. benim 3. günüm bugün sesini duymayalı
selaaamm..
nasılsınız kızlar? bende hiç yazamıyorum bu aralar, çünkü ancak geceleri uzun kalabiliyorum bilgisayar başında. gündüz iş güç olduğu için arada yazabiliyorum..
ben pek kutlamamam ama burda herkes kutlamış, bende söylemeden geçmiyim bari.. :) sevgililer günümüz kutlu olsunn.. en büyük yalnızlığımız bu olsun, Rabbim bi daha sevdiklerimizden ayırmasın inşallahh..
ne güzel askerleriniz arıyo hep. benim 3. günüm bugün sesini duymayalı
hoşgeldin kuzu h.sonu faceden konuşuruz uzun uzun.
biz iyiyiz şükür sen nasılsın
arıyoda ne oluyo bak kavga kıyamet devam ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?