343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dün başak aradı kızlar hani 15ocakta giderken tanışmıştım ya hepinize slm söyledi.. İşyerinde interneti yokmuş o yüzden giremiyomuş akşam bakmış sayfamıza ama o saatte kimse olmuyo dedi.. Buarada ben askere kitap götürdüm ya mektup koydum içine bütün duygularımı yazdım.. okumuş üstünde taşıyomuş çok mutlu olmuş :) bide kek yapıp götürdüm canı çekiyodu kaç gündür dün konuşurken komutan geldi yanına aldı telefonu yenge hanım seni tanıyorum artık kek çok güzel olmuş çayla yedik bu sabah ellerine sağlık dedi afiyet olsun fln dedim ama yaa ben sana hep kek yaparım komutanım doğum gününde evci çıkarsanız bi babalık yapsanız bize dicektim

işte ben akife bunu anlatmaya çalışıyorum komutanlar çok acımasız değil ama bizimki işte çekiniyor bence sizin komutan izin verir :)
sende başağa selam söle

okumucam ne olur sil bunu çok kötü okumayın bunları moralizi bozuyor zaten normal diiliz

Aşkolsunn kuzum benimm benim ki bırakıp gelme bunalımı işte dediğin gibi 3-4 gün sonra geçiyo.. seninki önemli asıl sabır demekten başka bişey diyemiyorum tatlım bi kocan gelse biticek o zaman hepsi dün sen %40ı bitmiş yazmıştın ya onu görünce çok mutlu oldummm bu ayı bitirsek rahatlıcaz 90lar bitmek üzere :)

Tubişş uzun dönem asker bekleyen birinin yazısı zannettim hani bakın bizimkisi az diye düşünelim diye.. Yazının yarısından sonra koptum ben çok fena oldum yaa bencede okumayalım tuvalete zor attım kendimi gözyaşlarımı işyerinde kimse görmesin diye.. Allah bütün askerlerimizi korusun sağsalim kavuşalım hepimiz..

10 gün sonra 80leride bitiriyo olucaz aşklarımız sayesinde bütün illerin plakasını öğrenicez :)) ben sizi çooook özledimm kızlar yaa herkesin müsait olduğu bigün ayarlayıp görüşelim yine

selam kızlar ben geldimm moralim bozuk yaa işler karışık yazamıyorum size bunaldım iyice
askım dün gece tam 12 de aradı çok mutlu oldum ama askerim hasta kızlar inatla bişeyim yok diyo sesinden anlıyorum
sevgililer günümüz kutlu olsun inşallah bir ömür sevdiklerimizle yaşarız ve bu son ayrılık olur
benm bir rahatsızlığım var son günlerde iyice arttı stresten oluyo sanırım doktora gideceğim bayan doktor
bulamıyorum deli olmamak içten değil iç hastalıklar bölümünde istanbul anadolu da bildiğiniz iyi bir
bayan doktor var mı size sorayım dedim(

bu hafta sonu ben izmitteyim ama bende çok özledim sizi

kızlaaar çok mutlu oldum size yazasım geldi :)))
sevgilim kıyamam gül yollamış bana az önce geldi elime :)) çok mutlu oldum çok :)

O zaman ondan sonraki hafta kimsenin planı olmazsa ayarlayalım fatmacm birlikte olmak iyi geliyo bize..

selaaamm..
nasılsınız kızlar? bende hiç yazamıyorum bu aralar, çünkü ancak geceleri uzun kalabiliyorum bilgisayar başında. gündüz iş güç olduğu için arada yazabiliyorum..
ben pek kutlamamam ama burda herkes kutlamış, bende söylemeden geçmiyim bari.. :) sevgililer günümüz kutlu olsunn.. en büyük yalnızlığımız bu olsun, Rabbim bi daha sevdiklerimizden ayırmasın inşallahh..
ne güzel askerleriniz arıyo hep. benim 3. günüm bugün sesini duymayalı

kızlaaar çok mutlu oldum size yazasım geldi :)))
sevgilim kıyamam gül yollamış bana az önce geldi elime :)) çok mutlu oldum çok :)

ay ya ne romantik :) çok sevindim yavru kendime gelmiş gibi oldu :)
bizede en büyük patron göndermiş birer karanfil :) siz tanıyosunuz ben isim vermiyim

Son düzenleme:

hoşgeldin kuzu h.sonu faceden konuşuruz uzun uzun.
biz iyiyiz şükür sen nasılsın
arıyoda ne oluyo bak kavga kıyamet devam ediyoruz :)

canım benim Allah sabır versin inşallah bugün arar inşallah

hoşgeldin kuzu h.sonu faceden konuşuruz uzun uzun.
biz iyiyiz şükür sen nasılsın
arıyoda ne oluyo bak kavga kıyamet devam ediyoruz :)

kavga kıyamet deme hiç, aramış ya gece sevgililer gününü kutlamış :) tatlıya bağlanmış bi şekilde canım. bizde kavga ettik son konuşmada, kendimi yendim yine de aman üzülmesin diye, yumuşattım ortalığı ama pat diye ben yatmaya gidiyorum dedi. nasıl moralim bozuldu anlatamam. artık aramasın diyorum bazen yaa, o kadar saçmalıyo ki.. tamam zor anladık da, bi tek o mu askerlik yapıyo. sanki dünya başına yıkılmış.. bu kadar fedakarlık yapıyorum, aramaları azalttı bişey demiorum, sıkıntılarımı anlatmıyorum.. ama sonuçta işittiğim şey, bi 5 ay idare edemiyosun beni burda dimi, oluyo. yeter artık, iyice bunaldım bende. bi özledim demek, yorgun da olsa bi iki güzel laf söylemek bu kadar mı zor.. sizin askerleriniz asker değil mi, aradıklarında ne güzel konuşuyolar.. ben ondan ne uzun uzun konuşma bekliyorum, ne günde bi kaç kere aramasını.. sadece benim hissime, derdime ortak olsun. bu kadar bencillik fazla artık ((((
offf döküldüm birden yaa, böyle bişey yazmayacaktım ben aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…