343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzu neşen yerine gelsin diye öyle yazdım seni kırmak istemezdim kusura bakma
evet hepsi asker ama bak aslının ki çiçek göndermiş benim odun dün küs olmasak gece aramazdı ben biliyorum bu karşımızdaki adamın karakteri ile ilgili olabilir bence
üzme kendini canım iyice azaldı şafak bak 2li rakamlara düştük

big boss sizi düşünmüş :)
ben de hiç beklemezdim daha bugüne kadar yaptığı şey de değil. yanlış anlamayın. ilk kez bi çiçekçi bana çiçek getiriyo :))
özlüyorum mutlu olayım diye yaptı heralde. daha günün bitmesine çok var durun bakalım :)) benim gibi süprizle sevindirik olursunuz.

canım kırılmadım, ben sizden güzel haberler alınca seviniyorum inan :) kıyaslamayı sadece şunun için yaptım, askerlik zor, tamam herkesin koşulları da başka olabilir ama benimki gibi bi adam yok ortada baksana. karakteri aştı canım artık bu, bence bu sadece kendini düşünmekle ilgili. moralim bozuk bugün diyorum, bi kere de sen güzel bişey söyle de moralim düzelsin diyorum. askerde olan benim ve moralini düzeltmemi bekliyosun öyle mi diyo senin orda ne derdin var da benden bunu istiyosun diyo. yeter artık, bu hafta denetleme var, bitince onla sağlam bi konuşma yapıcam, benimle böyle konuşacaksan bundan sonra arama diycem. bu kadarını haketmiyorum. 3 ay sonra bu sıkıntılar bitecek ama biz devam edicez. hayatında önceliğine karar versin, sürekli kendini düşünen bi adamla nereye gider bu evlilik? askerlik bitecek, sıkıntısı bitecek ama ben bana şuanda hissettirdiği şeyleri unutamıycam maalesef.. ((

benim için öyle bi ihtimal yok da.. inşallah hepiniz yazarsınız buraya, inşallah hepinizi çok mutlu edecek tatlı süprizler olur kızlaar :)

benim kocamda göndermez o yüzden hiç beklemiyorum zeynep fatma gülçin sizinkilerde inşallah gönderir biraz moralimiz düzelir

canım benm üzülme diyeceğim ama ne kadar zor olduğunu biliyorum ama anlatmaktan içini dökmekten çekinme
kıyamam sana dua ediyorum canım eminim kızlarda ediyodur inşallah herşey düzelecek...

Mervecim fatma çok haklı.. Hepsinin karakteri zorluklarla başetme gücü çok farklı.. Bak benimki aramadı gece, çiçekte göndermez.. Şimdi aradı asker sevgililer günümüzü kutladı.. Ama istanbul da olsa güzel plan yapıcağını hediye alıcağını biliyorum ama askerdeyken hiiiç aklına gelmez.. Herkes aynı değil tatlım herkesin sevgi anlayışı farklı yani benimki çiçek göndermedi seninki gönderdi diye bu senin sevgilinin daha çok sevdiği anlamına gelmez.. Düşünmekle alakalı bu, bizim aydönümümüz ayın 27si.. geçen ay 27sinde askerim aradı 5dk konuştuk kapattık 2dk sonra yine aradı aşkım aydönümümüz kutlu olsun diye bende ayy bitanem unuttun zannettim fln dedim ama ben unutmuştum yoğunluktan.. şimdi ben askerimi az mı seviyorum? Hayır.. bi anlık akıldan çıkma sadece.. bence cumhura ağır geldi askerlik alışamadı sabretmekten başka hiçbişey yapamıyoruz hiçbirimiz.. dayan mervecim ikili rakamlara düştük artık 10 gün sonra illere başlamak üzere olucaz

benim kocamda göndermez o yüzden hiç beklemiyorum zeynep fatma gülçin sizinkilerde inşallah gönderir biraz moralimiz düzelir

benmkide göndermez kuzu beklemiyorum geçen ay yıldönümümüzdü ben asıl o zaman beklemiştim ama
maktubu geldi:) bu seferde mektup geldi ama 2 gün önce geldi neden erken geldi yaa diye de dertlendi garibim:))

benim için öyle bi ihtimal yok da.. inşallah hepiniz yazarsınız buraya, inşallah hepinizi çok mutlu edecek tatlı süprizler olur kızlaar :)

benimki çiçeğe karşı :) benden önceki kız arkadaşı atmış çiceği çöpe benimkinin gözü önünde oda sinir olmuş kimseye çiçek almıyomuş :)

canım benm üzülme diyeceğim ama ne kadar zor olduğunu biliyorum ama anlatmaktan içini dökmekten çekinme
kıyamam sana dua ediyorum canım eminim kızlarda ediyodur inşallah herşey düzelecek...

canım benim, sağol.. biliyorum. bende hep dua ediyorum hepimiz için. inşallah güzel olsun herşey.. bitkinim artık

Canım ben bu dediklerine bişey demiyorum, sevgililer günü falan çok önemli değil zaten benim için, bunu kutlaması, çiçek yollamasıyla da ölçmüyorum sevgisini. Ama her telefonda o kadar kaba ve soğuk davranıyo ki.. sadece aramak olsun diye arıyo artık, bunu hissediyorum. ben karısıyım onun, orda daraldıkça bana koşması, sevgime ihtiyaç duyması gerekmez mi.. ben her anımı onu özleyerek geçiriyorum. benim için de zorlu sınavlar var burda. buraya herşeyi yazamıyorum ama o kadar saçma şeyler oluyo ki.. nelere katlanıyorum. ama her telefonda azar, buz gibi bi ses tonu, dümdüz konuşmalar.. bıktım artık inan zeynep. dayanamıyorumm yaa (( insan sevdiği insana, sırf kendi darda diye, böyle eziyet eder mi? ((

Peki tatlım cumhur askere gitmeden nasıldı? davranışları , sıcaklığı ? Olumsuz bişey yaşadığında sana olan tavrı?

Peki tatlım cumhur askere gitmeden nasıldı? davranışları , sıcaklığı ? Olumsuz bişey yaşadığında sana olan tavrı?

Karışıkk Sinirlendiğinde çok kırıcı oluyodu, sonra gelip özür diliyodu, bi daha yapmıycam diyodu ama gene yapıyodu. İlgisizleşmişti iyice. Sürekli arkadaşlarıyla.. Dışarda.. Bazen gerçekten çok güzel davranıyodu, bazen de çok acımasız.. Haksızlık ediyodu çok. Çok hatalı davranıyodu, hep düzelteceğini söylüyodu. Bende hep inanmak istiyodum ama en sonunda elimde bi hayalkırıklığından başka bişey kalmıyodu
Hele askerlik yaklaştıkça, artık yüzüme bile bakmaz olmuştu..
Böyle yorgun ve karışık bi ruh haliyle gönderdim ben onu. Ayrılık iyi gelir, beni seviyosa özler, hem sorumluluk hissi gelişir, evliliğimizde iyi sonuçlar doğurur diye düşünmüştüm.. Ama halim ortada işte..
Böyle bi kaç satırla yorumlanacak bi soru değil tabi sorduğun. Ama genel manada evliliğimiz çok sorunluydu.. Ve o da sorunları görmezden gelmekten başka bişey yapmıyodu.. Askerlik çok yaklaşmadan önce, son zamanlar biraz biraz sorunları görmeye başlamıştı ama çözüm adına hiç bi gelişme yaşanmadı..
Karışık zeynep.. Çok karışıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…