343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

fatmaacım çook sevindim valla gördün mü ummuyodun ama şaşırttı:))

Bak karşı diyodun diilmiş işte çoook sevindim wallaa :) hadi kızlar hepinizden böle güzel haberler duyalım :)

yaaa söyledim ben sanaa benimki de almazdıı askerlik yaradı

ayyy canıımmm :) almaz diyodun bi de bak.. :) bende duygulandım walla çok sevindiimm canım benimm..

ofistekilere siz mi aldınız diyorum akifin aldığına inanamadım :) askerlik yaradı valla hepsine :)

Gerçekten karışık canım.. Askerlikten kaynaklanmıyo demek ki askerlik daha kötü yapmış herşeyi sadece.. Mervecim şimdi senin yapman gereken tabi bence sadece sabretmek, telefonda he he diyip geçmek yada dayanabilirsen bisüre konuşmamak şu askerlik bitmeden çözülmez ne yazık ki.. geldiği zaman konuşup bi karar verilicek beklemek ne kadar zor biliyorum bu durumda bende belirsizlik içinde bekliyorum çok iyi anlayabiliyorum ama dua ve sabırdan başka çaremiz yok.. sen içine atma yeter ki bunaldığında gel yaz bize anlat rahatlarsın birazcık da olsa..

Sağol canım dediğin gibi, başka yapacak bişey yok. Aslında bende konuşmak istemiyorum. Elinin altında canı isteyince arayacağı biri olmak istemiyorum. Beni kaybetmekten korksun istiyorum. Tabi korkacak kadar his besliyosa.. Ama yine dayanamıyorum. Arayınca açmıycam diyorum ama yapamıyorum iştee
Dua dua.. Başka hiçbişey gelmiyo elden..

canım ya ben senın arkadaslık ıstegını kabul edıyorum ama olmuyo

yine gönderdim canım
tatlım sen istanbul da mı oturuyosun malatya ya gitmeyi düşünür müsün
merak ettim ve asker eşin mi nişanlın mı sadece malatya da olduğunu
hatırlıyorum eğer bunları daha önce sorduysam kusuruma bakma (

merve biraz yoğunum kısa kısa yazıyorum senle sonra dertleşicem canım yarıda bırakmış gibi olmasın allah yardımcımız olsun üzülme sen

kayserıde oturuyorum erkek arkadasım oluyo kendısı malatyaya gıtme gıbı bı ıhtımalım yok olsada gıtmezdm
daha once sormadın canım bende sormamıstım sana senın esınmı yada nısanlınmı

Evet aslıcım yaa 19şubat güzel olurdu ama fatma izmite gidiyo 26şubatta kimsenin planı yoksa ayarlıyalım..

kayserıde oturuyorum erkek arkadasım oluyo kendısı malatyaya gıtme gıbı bı ıhtımalım yok olsada gıtmezdm
daha once sormadın canım bende sormamıstım sana senın esınmı yada nısanlınmı

benmde erkek arkadaşım canım bende gitmek istiyorum ama tek başıma gitmem
cesaret edemem çünküü:)) hani belki kendime suç ortağı bulursam diye umutlanmıştım:)))
uçakla 1,5 saat sürüyoda burdan malatya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…