343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben calısmıyorum calıssam belkı gıderdım . sanırım aynı kıslada degıller senın askerın rahatmı orda

ben calısmıyorum calıssam belkı gıderdım . sanırım aynı kıslada degıller senın askerın rahatmı orda

evet ben sordum senin söylediğin yeri askerim orası bize biraz uzak dedi
rahat çok şükür senin askerin rahat mı
yazıcı oldu benmki arayabiliyo çarşıları düzenli çok şükür sorunsuz gidiyo

evet ben sordum senin söylediğin yeri askerim orası bize biraz uzak dedi
rahat çok şükür senin askerin rahat mı
yazıcı oldu benmki arayabiliyo çarşıları düzenli çok şükür sorunsuz gidiyo
Ben anlayamadım rahatmı degılmı gece koguscusu benım asker her zaman aramıyo bı konu actım ordan okuyup bana akıl verebılırmısın bıraz komutanları takmıs sanırım benım askere bıraz ters davranıo sanırım bıde uzun donemler sıkıntı cıkarıyormus

pazar günü ben de ist.dayım.şimdilik hiçbi işim yok.
gülçinle bizi karıştırıyon zeynep. ben aslı olanım :))

Doğru yaa biliyorum aslında da niye karıştırdım ben sizi kusura bakmayın kızlar

Tamam kızlar pazar buluşuyoruz o zaman yer belirleyelim.. benim anne durumu olmasa bizde olalım dicem ama bizde askerin "a"sını söyleyemeyiz :) taksim uyar mı size ?

bence kadıköy olsun herkes karşıda çünkü zeynep ne dersiniz kızlar

evet zeynooo ama ikimize de aslı diyo anlıyorum hangimize söylediğini takmıyorum
aslıcım bir kere konusu olmuştu baktım kafası karışık kuzumun nasıl istiyosa öyle desin dedim
zeyno için aslı oldum aslıcım sende idare edersin artık:)))

banada uyar kuzular kadıköy de olur taksim de fark etmez
kadıköy olursa haydarpaşa dan gelirim askerimle anılarımızı yaşarım askerimi ordan bir trene
bindirip yollamıştım ailesiyle orda tanışmıştım noltalji olur bana da ama taksim de olur
askerimle sürekli gittiğimiz bir yer orda da anılar var her türlü nostalji olur yani:))

ben kocaeliden gelcem ya bence kadıköy daha iyi olur siz bilirsiniz ama :)

size çok imrenıyorum keske bende istanbul da olsamda gorusebılsem sızınle

ben kocaeliden gelcem ya bence kadıköy daha iyi olur siz bilirsiniz ama :)

olur canım bence sorun yok kızlar ne derse öyle yapalım

size çok imrenıyorum keske bende istanbul da olsamda gorusebılsem sızınle

ahh canım ne kadar çok isterdim bende ama belki bir gün yolun buralara düşer

ben gelemem galiba ama tam bilmiyorum cumartesi haber veririm size

kuzuu ne olur ayarla yaa tanışalım artık ben geçen sefer yoktum çok merak ediyorum aslında hepinizi

Gülçincimm kıyamam sana yaa çook özür dilerimm kuzu dalgın olduğum zamana denk geldi demek ki ((

neden ki kuzu ya

aslında bi işim yokta kayınvalidemler plan yaparlar diye korkumdan söz veremiyorum şimdi size gelrim derim onlar bi yere çağırırlar arkadaşlarımla buluşucam dersem çok bozulurlar geçen seferde gitmedim ya ama büyük ihtimal gelmeye çalışırım dediğim gibi cumartesi belli olur haber veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…