Gülçincimm kıyamam sana yaa çook özür dilerimm kuzu dalgın olduğum zamana denk geldi demek ki((
aslında bi işim yokta kayınvalidemler plan yaparlar diye korkumdan söz veremiyorum şimdi size gelrim derim onlar bi yere çağırırlar arkadaşlarımla buluşucam dersem çok bozulurlar geçen seferde gitmedim ya ama büyük ihtimal gelmeye çalışırım dediğim gibi cumartesi belli olur haber veririm size
Kadıköy banada uyar en son askerimle gitmiştim bende :) tubişş niye gelemiyosun canım yaa ayarla noluuurrrrr noluurrrr
aslında bi işim yokta kayınvalidemler plan yaparlar diye korkumdan söz veremiyorum şimdi size gelrim derim onlar bi yere çağırırlar arkadaşlarımla buluşucam dersem çok bozulurlar geçen seferde gitmedim ya ama büyük ihtimal gelmeye çalışırım dediğim gibi cumartesi belli olur haber veririm size
kuzularr ben çıkıyorum yarın görüşürüz çalıştığım yerin güvenlğinden
aradılar bana bişey gelmiş çok heyecanlandım acaba çiçek mi
acaba askerim bişey mi yolladı ayy çok heyecanlı:))
Sanki bana gelmiş gibi heyecanladımm gülçinn haber ver mutlaka :)
gülçin mesaj at merak ederiz ayyy ben bile heyecanlandım
gülçininki çok romantik zaten ben bekliyodum ondan da :)) daha gün bitmiş sayılmaz. bi telefon bi çiçek belli mi olur :)) sabahtan beri dedim dedim bak oldu :))
yupppiiiii kadıköyyy! ben biraz öğrendim kuzucanlar. hava güzel olursa modaya çıkabiliriz. kötü olurda cafelerin olduğu yere gideriz. isterseniz bana da gelebilirsiniz,hava soğukmuş haftasonu da. ordan dolmuşla 10-15dakkada benim evde olunuyo. gelirseniz çok mutlu olurum,ama askerlerinizin ailenizin aklı kalır derseniz siz bilirsiniz. bana her yer uyar :) ben davetimi yapıyorumm :))
zeynep fatma aradı gülçinede çiçek gelmiş kuzummm
bi ikimiz kaldık ne dersin gidip askeriyeyi başlarına yıkalımmı
bencede evde buluşun dışarısı soğuk olursa bişi anlamazsınız gezdiğinizden
inşallah bende gelebilirim
inşallah canım ya çok istiyorum
eveet fadece özlemede çiçek geldi
oda odun odun diyip duruyordu askerine bak çocuk çiçek göndermiş maşallah hepsine düşünceli askerlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?