:)) ooo balayina nereye gidiyosunuz :)
marmariste bi otel erken rezervasyon yaptırdım :)
Ayy ne guzell :) bir hafta degilmi :) bide sormasi ayip ne kadara satin aldin ?
evt canım 7 gün :) 1471 lira
Cok iyiymis fiyati :) insaallah gonlunuzce eglenirsiniz :) biz daha ayarlamadik hersey nisanlim gelince insaallah :) dun de beyaz esyalara baktim bende :) simens de karar kildim :) digerlerine gore biraz daha pahaliydi ama cok hosuma gitti :) sen hangi markayi tercih edeceksin ? Bide ben camasir makinesini LG dusundum hani su direct drive teknolojisi vardi ya 11 kg lik o cok hosuma gitti ama markaya guvenemiyorum iste
aldık tatlım biz bulaşık makinem simens
çamaşır makinem hotpoint ariston 9 kilo bende bunda tereddütte kaldım ama adam memnun kalmazsan değiştiririz abla dedi
kurutma makinem arçelik
buzdolabı var onu almıcaz nişanlımın kullandığını kullancam bi müddet
Ariston'da iyi bir marka. İnsaallah memnun kalirsin:) bulasik makinesini ne kadara aldin peki :)
aaaa benim haberim yok hastaneye gideceğinden
bende nerelerde bu kız diyorum
600 tl ama 2 programlı simens olsun diye ısrar ettim 2 programlısını aldım bide bu simensin çelik tabanlı olanlarından ben plastik istemedim
Aa fiyatı çok çok iyiymis yaa :)
ahh bir de yazabilsem kusura bakmayın bir çok harfi yutmuşum:)) bu bilgisayar çok çok yavaş :))
yarın görüşürüzz
kuzularr ben geldim ama ne yazık ki çok vaktim çıkcağım birazdan ezberbozan aramıza hoşgeldin benm adım gülçin:))
ben evdeyim bugün canımcımlarım doktor beni genel cerraha sevk etti allahtan o da kadındı neyse muayene oldum çatlak varmış
ilaç verdi 15 gün sonra tekrar geldi ama ciddi bişey yokmuş kolayı yasakladı:)) ayy ben kolayı çoook severim neyse içmeyeceğim artık bende durum bu dün çok güzel geçti tubi keşke sende gelebilseydin ama elbette tanışacağız kuzum yaa bu arada ben günde 2 lt su için bir tipimdoktor su içmene rağen böyleysen bunu artırabilirsin bişey olmaz dedi neyse artık dikkat edeceğim inşallah düzelir
sizi çoook öpüyorumm
ahh bir de yazabilsem kusura bakmayın bir çok harfi yutmuşum:)) bu bilgisayar çok çok yavaş :))
yarın görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?