tubi gmailde nasıl sohbet kısmını göreceğini öğrendim
sayfanın sol alt köşesinde sohbet ve gadgetler diye iki küçük kutucuk var onlardan sohbet olanı tıklıcan
yok tatlım işte hafif hissetmişler. bornovada duymamıştır bile. ben tepkilere kızdım sabah sabah.
Merhaba herkese :) bende kısa dönem yareniyim safağımız 87 :)
Kırıkkale'de askerimsizin ?
Merhaba herkese :) bende kısa dönem yareniyim safağımız 87 :)
o izmirde ben istanbuldayım
öff brokoli yedim
Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun inşa'Allah. Ben de İstanbul'dayım. Sanki geçmiyor bu günler yaa artik aksamda olmuyo sanki( ne biliyim ben özledim galiba bu yüzden mızmızlanıp sıdalanıyorum (( nişanlıyken beklemek daha da bi kotü ( gelir gelmez düğün hazırlıklarına başlıyoruz inşaallah. Ama isi bile yok henuz ( kaygılar endiseler düsünceler.... Biran önce gelir inşaallah (
yemekte kuru fasülye pilav vardı ben sevmem kurufasülyeyi yani sadece annem ve ananem yaparsa yerim
topkek yicem şimdi bitane
Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun inşa'Allah. Ben de İstanbul'dayım. Sanki geçmiyor bu günler yaa artik aksamda olmuyo sanki( ne biliyim ben özledim galiba bu yüzden mızmızlanıp sıdalanıyorum (( nişanlıyken beklemek daha da bi kotü ( gelir gelmez düğün hazırlıklarına başlıyoruz inşaallah. Ama isi bile yok henuz ( kaygılar endiseler düsünceler.... Biran önce gelir inşaallah (
bak işte bu dengesiz beslenmeneyse bende bilir kişi oldum karışmıyım yeme olayına
akşam mümkün olduğunca az ama senin kilon yok gayet iyisin bende veriyim senin gibi olcamfarkındayım canım akşamda tıka basa yiyorum işte bu yüzden veremiyorum kiloları
İstanbul kağıthane. Benimkide bi hengamenin icine dusuvericek ama kendi istegi hemen olmasi. Ustelik ev bulma esya alma surecimiz icin sadece 1.5 ayımız olacak. İnşallah yetisir. Biz daha gun almadik ama 1 temmuz gibi dusunuyoruz en gec nasipse. Ne kadar zor evlenmek yaaRabbim yardimcimiz olsun inşa'Allah
:)) ooo balayina nereye gidiyosunuz :)aynı tarihlerde evleneceğiz allah yardımcın olsun canım. ben baya bişeyi kendim hallediyorum balayımızı bile satın aldım :) evimizde var bi tek büyük eşyalar alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?