343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tubi gmailde nasıl sohbet kısmını göreceğini öğrendim
sayfanın sol alt köşesinde sohbet ve gadgetler diye iki küçük kutucuk var onlardan sohbet olanı tıklıcan

yok tatlım işte hafif hissetmişler. bornovada duymamıştır bile. ben tepkilere kızdım sabah sabah.

aman ii bari insanın aklı orda kalıyo ben depreme 2 kat hassasım bide 99 da annemler izmitte ben bursadaydım onlardan haber alana kadar çok kötü olmuştum

o izmirde ben istanbuldayım

Rabbim hepimizi sağsalim kavuştursun inşa'Allah. Ben de İstanbul'dayım. Sanki geçmiyor bu günler yaa artik aksamda olmuyo sanki ( ne biliyim ben özledim galiba bu yüzden mızmızlanıp sıdalanıyorum (( nişanlıyken beklemek daha da bi kotü ( gelir gelmez düğün hazırlıklarına başlıyoruz inşaallah. Ama isi bile yok henuz( kaygılar endiseler düsünceler.... Biran önce gelir inşaallah (

bende nişanlıyım düğün tarihimiz belli 30 haziran direkt hengamenin içine düşücek benimki
ama önce bi sağsalim gelsinler hepsi olur

herşey olur Allahın izniyle sen takma kafana
neresindesin istanbulun

İstanbul kağıthane. Benimkide bi hengamenin icine dusuvericek ama kendi istegi hemen olmasi. Ustelik ev bulma esya alma surecimiz icin sadece 1.5 ayımız olacak. İnşallah yetisir. Biz daha gun almadik ama 1 temmuz gibi dusunuyoruz en gec nasipse. Ne kadar zor evlenmek yaa Rabbim yardimcimiz olsun inşa'Allah

aynı tarihlerde evleneceğiz allah yardımcın olsun canım. ben baya bişeyi kendim hallediyorum balayımızı bile satın aldım :) evimizde var bi tek büyük eşyalar alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…