343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merveeeee hoşgeldin tatlım nasılsın? Var mı bi gelişme? Konuştunuz mu tekrar?

Zeynebimm, bi ara bakıp çıkmıştım, kaçırmışım yazdığını..
Konuşuyoruz arada bir, hatta dün çarşıdaydı. 45 dk falan görüntülü konuştuk telefondan. Ben konuyu açmadığım için henüz bişey yok ama daha sakinim. Gittiğimde de sakin sakin konuşup işin aslını öğrenicem inşallah.. Ondan sonra da en sağlıklı kararı vermeye çalışıcam. Dua ediyorum hep, Rabbim yüreğimi hafifletti. Hatta o çok kötü kavga ettiğimiz gece, çok ağladım ve çok içten dua ettim, Yarabbim sen bana doğru olanı göster, bu çektiğim acıya dayanamıyorum diye.. Gece 3 buçukta telefonum çaldı, açtım. Askere gittiğinden beri hiç duymadığım, öyle duygulu ve ağlamaklı bi ses tonuyla beni kırdığı için defalarca af diledi. Nolur bişey söyleme çok pişmanım dedi.. Bilmiyorum, bende bunun olumlu bi anlamı olduğunu düşündüm. İnşallah korktuğum şeyler yaşanmaz, inşallah herşeyin benim göremediğim çok anlamlı açıklamaları vardır diyorum artık.. Bu cuma gidicem inşallah. Tek korkum izin çıkmaması ama o da çok küçük ihtimal.. Hayırlısı bakalım.. Nolur dualarınızı eksik etmeyin gene.. Çok inanıyorum ben dualarla böyle biraz topladım kendimi, huzur buldu içim.. İnşallah dualar beni korktuğum ihtimallerden de koruyacak.. İnşallah..

Gülçincim çok geçmiş olsun canımcımm.. Gündüz acele girince yazamadım şimdi yazayım dedim :)

genelde uzaktan takip ediyorum sizi,her akşam da mutlaka okuyorum aslında.. :)

merve,sizin durumunuzu da okuyorum. askerden önce ilişkiniz ne durumdaydı bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla askerlik psikolojisi diye düşünüyorum ben.. yani aslında o da her an düşünüyor seni ama orda olmanın acısını,hırsını senden çıkarıyor sanki.. gece araması.. uyanıp seni,sadece seni düşünmesi.. kendimi senin yerine koydum. içim parçalanırdı o halini düşününce.. evet çok kızgın olurdum tüm o tavırlarından dolayı ama, ben hiçbir zaman onun üzülmesine dayanamadığım için,gece kalkıp o sesle beni araması da beni kahrederdi aslında.. sen şu an ne yapacağını bilemez durumdasın di mi? seviyorsun,çok seviyorsun,candan öte senin için.. sen de onun için öylesin mutlaka,ama bu tavırları? neden diye düşünüyorsun belki.. ben olsam böyle düşünürdüm yani.. neden?? ama biraz sabır bence,her şey yoluna girecek.. cumaya da 3 gün kaldı diyebiliriz artık,umarım her şeyi halledebileceksiniz askerinle

hepinize,hepimize su gibi geçen günler diliyorum.. bugün de geçti artık,şafak 86 diyebiliriz

Günaydınnnn kuzular ben geldim çook moralim bozuk yaa.((
telefonumu düşürdüm sabah ve sim kartı tanımıyo napacağımı
bilmiyorum askerim erken aradı onunla konuştuktan sonra düşürdüm
tekrar aradığında ulaşamayacak50:

öbür numaranı bilmiyomu onu arar canım

Günaydınnn

Mervecim gece seni araması çok güzel bence, birşeyleri anlıyo yavaş yavaş gibi geldi bana.. Biz dua ediyoruz canım sende bol bol dua etmeye devam et allah büyüktür hayırlısını nasip eder inşallah çok az kaldı cumaya yüzyüze güzel bi konuşma yaparsınız inşallah aklında olan bütün soruları sor tatlım mantıklı açıklamalarını yapsın sana mutlaka güzel olucak herşey içini ferah tutmaya çalış..

Gülçin 2 telefonun vardı senin asker diğerinden arar belki ulaşamayınca yada hattını işyerinde başka birinin telefonuna tak tatlım 2dk ordan diğer telefonuna yönlendir...

Fatmaa rüyamda senin kınandaydık kına çok güzelmiş ya hemen tuttu diye konuşuyoduk bitek tubiş kına yakmıyodu 6.5 aylık hamileydi doktor yasaklamış boya kına gibi şeyleri bana ayırın doğumdan sonra yakarım diyodu... çok enteresan bi rüyaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…