343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet sakinleşiyorum. sabahtan beri iyice germişim kendimi. 232li numara görünce başladım ağlamaya zaten. şimdi biraz daha iyiyim canım saol. anladı sanırım bi daha yapmıcak.

Çooook sevindim aslıcım ya yapmaz bidaha yapmaz o da düşünememiştir senin ne kadar merak ettiğini şaşırmıştır :)

Bende muhasebeciyim, halkla ilişkiler mezunuyum. Askerdeki sevgilim iktisat mezunu.. askerden dönünce neyim olucak bilmiyorum durumumuz biraz karışık:)

Gözün aydın canımmm inşaallah birdaha yasamazsiniz boyle bir durum :) kpss'ye bu sene mutlaka girin cunku devlet bu sene cok memur alacak :)

aslı can çok sevindim canımcım gözün aydın bi daha yapmaz anlamıştır seni ne kadar üzdüğünü

bende kpss ye hazırlanıyorjum bi yandan da bi kamu kurumunda sözleşmeli çalışıyorum nişanlımda benimle aynı kurumda çalışıyor.

öğlen tavuk salataı yapmıştımya akşam hepsini yemedim demiştim hani
kalanını buraya getirmiştim onu yedim ama çok azdı
sabahta sadece bir bardak süt içtim
o yüzden başım döndü
şimdi diyet bisküvi atıştırıyorum

aaa çok az yemişsin ama sabah ekmek ve peynirini ye sütü ara öğün yap.
öğlende tavuklu salata ile 2 dilim ekmek yiyebilirsin

çok yoğun işler ya ancak gelebildim toplantım vardı yine yeni bitti
bıktım bu nakliyecilerden ne yalaka insanlar

kızlar haklısınız çok dengesiz besleniyorum artık akşamları evde sebze yemeği yapıp iş yerinede onu getirmeyi düşünüyorum olmayack böyle

canım mutlaka bi öğün sebze bi öğün et yemeye çalış tabi bu her zaman olmaz ama dengelemeye calış mesela öğlenleri ton balığı ye salata yap üstüne 160 gr ton balığı 2 dilim çavdar ekmeği ohh miss akşamada bi sebze tamam

canım genelde zaten akşamları et türü yemeye çalışıyorum
balık çok tüketiyorum ve tavuk
bu akşamda et sote yapıcam yoğurtla yerim
yarın içinde pırasa yapıcam zeytinyağlı onu getiricem

canım genelde zaten akşamları et türü yemeye çalışıyorum
balık çok tüketiyorum ve tavuk
bu akşamda et sote yapıcam yoğurtla yerim
yarın içinde pırasa yapıcam zeytinyağlı onu getiricem

tamam işte çözmüşsün sen aralardada meyve ve süt filan falan
zaten yemek yapmayı seven hatunsun ohh yap yap yeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…