evet sakinleşiyorum. sabahtan beri iyice germişim kendimi. 232li numara görünce başladım ağlamaya zaten. şimdi biraz daha iyiyim canım saol. anladı sanırım bi daha yapmıcak.
Kızlaaaaaaaarrr :) kimler calışıyo kimler kpssye hazirlaniyo kimler ev hanimi, esleriniz nisanlilariniz, sevgililerinizin meslegi nee :)) calisanlar ne is yapiyo :)) ben kpss ye hazirlaniyorum :) dersaneye falan da gidiyorum. Nisanlım da inşaat mühendisi :)
az önce aradı. allahtan şirkette yalnızım nasıl bağırdım. hem bağırdım hem ağladım. ilk kez bu kadar çok bağırdım.
ama deliye dönmüştüm artık sabahtan beri ağlıyorum resmen. şimdi bile sesini duydum ama etkkisindeyim ağlıyorum.
çok yoğunlarmış. denetleme,arama olmuş. akşam nöbetten gelince bile çalışıyomuş. sigara da mı içmiyosun dedim içiyom dedi. başladım yine bağırmaya o zıkkım iççeğine beni ara diye.
yeni gelen uzun dönemler ankesörlüye yapışmış kaç kez aradım hem tanımadıkları için haber vermemişler hep tel de meşgul. neyse. bunu da atlattım ama ağlıyom daha :)
kuzummmm merak ettim seni gülçin söyledi eğitimde olduğunu
evden salata getirdim onu yicem birazdan
kamyon çarpmış gibiyim heryerim ağrıyo
burdayım bacım kan şekerim düştü atıştırıyorum
aslı can çok sevindim canımcım gözün aydın bi daha yapmaz anlamıştır seni ne kadar üzdüğünü
evet kuzucumm yapmasın bi daha hiçbiri. canımızı sıkmasınlar, hepimiz bi anda kızarsak dünya yerinden oynarr
öğlen tavuk salataı yapmıştımya akşam hepsini yemedim demiştim hani
kalanını buraya getirmiştim onu yedim ama çok azdı
sabahta sadece bir bardak süt içtim
o yüzden başım döndü
şimdi diyet bisküvi atıştırıyorum
kuzular diyet yapalım derken sağlıktan olmayalım tubim çok az yemişsin hasta olursun
çok yoğun işler ya ancak gelebildim toplantım vardı yine yeni bitti
bıktım bu nakliyecilerden ne yalaka insanlar
kızlar haklısınız çok dengesiz besleniyorum artık akşamları evde sebze yemeği yapıp iş yerinede onu getirmeyi düşünüyorum olmayack böyle
canım genelde zaten akşamları et türü yemeye çalışıyorum
balık çok tüketiyorum ve tavuk
bu akşamda et sote yapıcam yoğurtla yerim
yarın içinde pırasa yapıcam zeytinyağlı onu getiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?