343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offff ya askeriyenin adı ne internetten arayıp bulalım bi ara illaki söylerler nerde olduğunu

Canim oranin ankesorlusunden ara ve bekle seninki tele gelene kadar. Cagirsinlar telefona gelmesini soyle. Bekliyorum ben telefona gelsin cok acil falan de. Zaten cagirirlar. Merak etme endiselenme insaallah bisey olmamistir

Canim oranin ankesorlusunden ara ve bekle seninki tele gelene kadar. Cagirsinlar telefona gelmesini soyle. Bekliyorum ben telefona gelsin cok acil falan de. Zaten cagirirlar. Merak etme endiselenme insaallah bisey olmamistir

Bencede öyle yap tatlım ben bi kere arayıp bağırmıştım meraktan delirmiştim çünkü ölüm kalım meselesi acil görüşmem lazım demiştim çağırmışlardı hemen bizim yapabilceğimiz bişey varsa söyle tatlım bende çok merak ettim

kuzummmm merak ettim seni gülçin söyledi eğitimde olduğunu
evden salata getirdim onu yicem birazdan
kamyon çarpmış gibiyim heryerim ağrıyo

Kızlaaaaaaaarrr :) kimler calışıyo kimler kpssye hazirlaniyo kimler ev hanimi, esleriniz nisanlilariniz, sevgililerinizin meslegi nee :)) calisanlar ne is yapiyo :)) ben kpss ye hazirlaniyorum :) dersaneye falan da gidiyorum. Nisanlım da inşaat mühendisi :)

az önce aradı. allahtan şirkette yalnızım nasıl bağırdım. hem bağırdım hem ağladım. ilk kez bu kadar çok bağırdım.
ama deliye dönmüştüm artık sabahtan beri ağlıyorum resmen. şimdi bile sesini duydum ama etkkisindeyim ağlıyorum.
çok yoğunlarmış. denetleme,arama olmuş. akşam nöbetten gelince bile çalışıyomuş. sigara da mı içmiyosun dedim içiyom dedi. başladım yine bağırmaya o zıkkım iççeğine beni ara diye.

yeni gelen uzun dönemler ankesörlüye yapışmış kaç kez aradım hem tanımadıkları için haber vermemişler hep tel de meşgul. neyse. bunu da atlattım ama ağlıyom daha :)

ben çalışıyorum.kimyagerim.malzeme mühendisliğinde master yapıyorum aynı zamanda. kpss ye hiç çalışmadım,şansın çok düşük olduğunu düşünüyorum.
erkek arkadaşım da ön lisans elektronik mezunu,açık öğretim işletme mezunu.

kıyamam canım benm ağlama çok şükür iyiymiş ders olmuş askerine de bir daha seni bu kadar merakta bırakmasın
sende rahatla artık canım benm toprla kendini eminim bir daha yapmaz

kızlar merak ettiğiniz için teşekkür ederim,kıyamam size.
benimkinin olduğu yer baya büyük. yazıcı olduğu için yazhanede bütün gün,komutanla aynı odada. öyle çağırsalar bile gelemez. kargo yolladım geçen hafta onu bile askeriyeden başkalarına aldırtmış. komutan çıkmasına izin vermemiş. o yüzden gelemiyo

canım ben çalışıyorum bir şirketin muhasebesindeyim iktisat son sınıftayım askerim sevgilimdir:))
inşallah gelince nişanlım olacak kendiside muhasebeci işletme mezunu hedefimiz mali müşavirlik
kpss ye bende hazırlandım kursa gittim ama olmadı bu sene tekrar girsem mi bilemiyorum
karar veremedim henüz:)

kıyamam canım benm ağlama çok şükür iyiymiş ders olmuş askerine de bir daha seni bu kadar merakta bırakmasın
sende rahatla artık canım benm toprla kendini eminim bir daha yapmaz

evet sakinleşiyorum. sabahtan beri iyice germişim kendimi. 232li numara görünce başladım ağlamaya zaten. şimdi biraz daha iyiyim canım saol. anladı sanırım bi daha yapmıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…