en yakın zamanda tanışırız inş. Canım bende istiyorum çok
akşam telde fatmayla muhabbete bi daldık bi saat konuşmuşuz nasıl vakit geçti anlamadık çok çenemiz düşük çokkkkk
tamam canım al buna senin için gülçine bi yumruk
amaninn ne konuştunuz kuzu o kadar yaw
ama yazık bana yaaa
sende akıllı ol o zaman bi daha kiloluyum deme
hala aramadı! ben deilrmek üzereyim! ankesörlüyü aradım haber vermediler galiba. ooof of!
hala aramadı! Ben deilrmek üzereyim! Ankesörlüyü aradım haber vermediler galiba. Ooof of!
offff ya askeriyenin adı ne internetten arayıp bulalım bi ara illaki söylerler nerde olduğunu
Canim oranin ankesorlusunden ara ve bekle seninki tele gelene kadar. Cagirsinlar telefona gelmesini soyle. Bekliyorum ben telefona gelsin cok acil falan de. Zaten cagirirlar. Merak etme endiselenme insaallah bisey olmamistir
Kızlaaaaaaaarrr :) kimler calışıyo kimler kpssye hazirlaniyo kimler ev hanimi, esleriniz nisanlilariniz, sevgililerinizin meslegi nee :)) calisanlar ne is yapiyo :)) ben kpss ye hazirlaniyorum :) dersaneye falan da gidiyorum. Nisanlım da inşaat mühendisi :)
Kızlaaaaaaaarrr :) kimler calışıyo kimler kpssye hazirlaniyo kimler ev hanimi, esleriniz nisanlilariniz, sevgililerinizin meslegi nee :)) calisanlar ne is yapiyo :)) ben kpss ye hazirlaniyorum :) dersaneye falan da gidiyorum. Nisanlım da inşaat mühendisi :)
kıyamam canım benm ağlama çok şükür iyiymiş ders olmuş askerine de bir daha seni bu kadar merakta bırakmasın
sende rahatla artık canım benm toprla kendini eminim bir daha yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?