343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

allah allah arayacağın bi numara yok mu ki

Zeyno sen naptın o gün modaya gittin mi fal baktırdın mı

hakkaten zeynocum sormayı unuttuk sen gittin mi moda ya baktırdın mı fal

gittim canlar hatta ekremle gittim :) Ben sizin bıraktığınız yerde tramvay bekledim 5dk sonra geldi ama durmadı orası durak diilmiş meğer ilerdeymiş orda da 20dk fln bekledim gelmedi sonra ekrem aradı aldı beni çok zaman geçmemiş olsaydı seni arıcaktım fatmacım alalım arabayla seni eve bırakırız diye ama yarım saat olmuştu karşıya geçmişsindir diye düşündüm..

geçmiştim heralde canım
ee ne dedi falcı

hemen kötü düşünme canım belki nöbetleri yoğundur fırsat olmamıştır senin arayabileceğin bi numara yok mu askeriyeyi fln arasan

geçmiştim heralde canım
ee ne dedi falcı

2 aydır çok bunalmışsın ayrı yerlerdesiniz şuan dimi dedi isminin harfleri N I ve L görüyorum dedi tipini tarif etti sizin bi sorununuz yok ki bi kadın var istemeyen dedi sen hiç güveniymiyosun bu çocuğa daha önce yarı yolda bırakmış ama bu sefer sen bile inanamıcaksın değişmiş bu çocuk baya ne sen onsuz olabilirsin ne o sensiz bu sefer yanında durucak senin çok güçlü bi şekilde haziranda güzel şeyler başlıcak hatta öyle bi süpriz yapıcak ki sen bile inanmıcaksın dedi aile ikna olucak en sonunda yapıcakları başka bişey kalmıcak çünkü ve sonunuz evlilik dedi...

Ben terapi diye gittim zaten tatlım güzel şeyler duyuyim keyfim yerine gelsin diye kötü bişey söylerse napardım bilmiyorum tabii :) allahtan başkası bilemez geleceği.. Öyle eğlence benim için işte :)

Hoşgeldiniz, isminizi bilmiyorum ama yorumlar için çok teşekkür ederim. İnşallah söyledikleriniz dua yerine geçer, inşallah herşey gerçekten güzel olur.. Bizim durumlar biraz karmaşık ama cuma günü netleşecek inşallah..

Canım bende bişeyleri anladığını düşünmeye başladım ama tam da anlam veremiyorum bu tavırlara. 2 gecedir aramıyodu, bugün aradı bi ara kısacık. İzin işini hallettiğini söyledi bugün. Bakalım.. Cuma Ankaradayım Allah ın izniyle..

Günaydın kızlar hepinize :) Dila ben bu arada. İsmimi söylemeyi unutmuşum :) sanitim Merve arkadaşımızin bir sıkıntısı var. Mevla en kısa surede derdine derman versin.

Dilacığım hoşgeldin.. Evet sıkıntılar var biraz. İnşallah dualarla atlatırım bu günleri..

ben iyim kuzumm sen nasılsın
iki gündür eve yürüyerek gidiyorum çok fena hamlamışım heryerim ağrıyo

40 dakika sürüyo işte eve gitmek
yan binada bi arkadaşım yakın yerlerde çalışıyoruz onunla yolda buluşup gidiyoruz daha iyi oluyo
senin fazla bi kilon yokbe ihtiyacın yok senin yürümeye

ayyyy bırak ya 5 kiloymuşş onu mu dert ediyon
benim göbeğimi gören hamilemisin diyo hemen
ben bile senin kadar dert etmiyom boşver düğün telaşı başlayınca zaten kendiliğinden gidiyo kilolar

Günaydınnn kızlaar

İkinizide döverim yaa :) Gülçin sen 5 kilo fazlam var diyosan ben en yakın köprüye gidiyorum :) Tubişş ne hamilesi yaa ayva göbeğinden hamile mi olunurmuş ikinizde fıstık gibisiniz maşallah :)

gell kuzu yaa gel pataklamaya da olsa gel çok sıkıldım tek başıma hem tanışamadık bir türlü

en yakın zamanda tanışırız inş. Canım bende istiyorum çok
akşam telde fatmayla muhabbete bi daldık bi saat konuşmuşuz nasıl vakit geçti anlamadık çok çenemiz düşük çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…