tamam işte çözmüşsün sen aralardada meyve ve süt filan falan :d
zaten yemek yapmayı seven hatunsun ohh yap yap yeee
valla çok seviyorum yapmayıda vaktim yok ya sinir oluyorum ders çalışmam gerek nisanda sınav ben daha bi dersi bile bitiremedim daha 9 ders var ne yapcam bilmiyorum
gülçinnnn ikinci dönem harçları ne zaman yatırıyoruz
benmde kepek ekmeği zeytinyağlı yemekler yemem gerekiyomuş doktor söyledi beyaz ekmek yasak kola yasak(
ayy tubişim bilmiyorum yaa onunda az kaldı gününe değil mi
yarın bakarım ben ona kuzularım ben çıkıyorum çok öptüm hepinizi
valla çok seviyorum yapmayıda vaktim yok ya sinir oluyorum ders çalışmam gerek nisanda sınav ben daha bi dersi bile bitiremedim daha 9 ders var ne yapcam bilmiyorum
gülçinnnn ikinci dönem harçları ne zaman yatırıyoruz
canlar bende ufaktan gidiyorum artık zaten bugün pek müdahil olamadım yarın görüşürüz inş. öpüldünüz
ne okuyodun sen ya kuzu
Hoşgeldiniz, isminizi bilmiyorum ama yorumlar için çok teşekkür ederim. İnşallah söyledikleriniz dua yerine geçer, inşallah herşey gerçekten güzel olur.. Bizim durumlar biraz karmaşık ama cuma günü netleşecek inşallah..
Canım bende bişeyleri anladığını düşünmeye başladım ama tam da anlam veremiyorum bu tavırlara. 2 gecedir aramıyodu, bugün aradı bi ara kısacık. İzin işini hallettiğini söyledi bugün. Bakalım.. Cuma Ankaradayım Allah ın izniyle..
Dilacığım hoşgeldin.. Evet sıkıntılar var biraz. İnşallah dualarla atlatırım bu günleri..
naber gülçincan ikimizden başka kimse yok yine :d
iyidir canım sabah yoğunluğu işte senden nbr canımcım
ne olsun işte yavaş yavaş çalışıyorum yormadan kendimi :d
aynen canım bende yavaş yavaş çalışıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?