343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın
şimdi geldim işe sabaha karşı kasıklarımda bir ağrıyla uyandım ama nasıl ağrı
taş varya bende yerinden oynadı galiba 1,5 2 ayda bir bu şekilde sancım oluyo
ölüyorum sandım hemen ilacımı içtim ama saat 5,30 dan 8 e kadar sancı çektim çok kötüydü
bide üstüne receple akşam çok fena kavga ettik bayağı şiddetli
hiç iyi değilim kızlar ne olur dua edin üstümdeki kara bulutlar gitsin ne olur

canım benm dualarım hep seninle herşey yoluna girecek inşallah sıkıntı yapıyosun kendine ondan da sancılanıyosun

canım benm dualarım hep seninle herşey yoluna girecek inşallah sıkıntı yapıyosun kendine ondan da sancılanıyosun

saol canım ya yaaaa ben hiç böyle biri değildim biliyormusun
ben neşeli cıvıl cıvıl yerinde duramayan biriyim normalde
etrafımdakiler beni tanıyamıyo artık
asla olumsuz düşünmem hep iyi düşenelim iyi olsun modundayımdır
ama recep gittiğinden beri çok karamsar oldum böyle oldukçada sorunlar peşimi bırakmıyor
ama artık silkelenme vakti kendime geleceğim artık
ucunda ölüm yok Allah şükür şurda 2,5 ay sonra kavuşacağız

haah şöyle kuzum yaa bu hepimiz için geçerli bu süre bitecek gelecekler bu şekilde sadece kendimizi
üzüyoruz hasta olacağız daha kötü olacak kendini çok yıpratma canım benm herşey yoluna girecek eminim
artık pozitif olmak zorundayız gelecekler mutlu moda geçelim artık:))

aynen canım artık mutlu olmak vakti
recep aradı biraz önce akşam çok züdü beni
şimdide yalakalık yapıyo hiç yüz vermedim sürünsün biraz

canım ne oldu ya aaa geçmiş olsun önce kavga neden oldu canım yazmak istemezsen yazma buraya
bende merak etmiştim seni nerde kaldın diye

okuldan selamlar!
gecmis olsun tugbacan.. uzuldum vallaha.
aradan uzun sure gecince derse girmek garip oluyomuss deeer isime geri donerim :)
opuyorum

Merhaba kızlar
Bende gece 5te sancılandım 8e kadar geçmedi bayılıcam zannettim doktora gittik yine iğne yaptı böle böle düşürüceksin yapıcak bişey yok dedi tubiş sanada çok geçmiş olsun canım anlayabiliyorum ilaç ve iğneden sersem gibiyim şuan bende çok stresliyim kaç gündür asker soğuk konuşuyo anlamıyorum stresten mi oluyo acaba bu taş oynamaları yeni asker yarenleri sizede sabır diliyorum ilk 1 ayı atlattıktan sonra daha iyi olucaksınız inşallah allah yardımcınız olsun..

aynı anda aynı sancıyı çekmişiz canım recep yanımda olsak kesin bizde giderdik acile ama evde yanlızdım çektim o acıyı
doktor bana demiştiki doğum sancısınız 10 katını çekiyorsun şuanda
gerçekten çok betr bişi yerleri tırmalıyorum resmen

geçmiş olsun canımcım allah yardımcın olsun

geçmiş olsun kuzuu inşallah bir an önce düşürürsün askerinde yoğunluktan öyle davranıyodur belki sordun mu neden böyle konusuyosun diye

Bende öyleydim arabada koltukları yumruklayarak gittim aynısını söyledi bana daha düşürmemişsin düşürürken doğum sancısının kaç katını çekiyosun dedi.. genelde sabaha karşı oluyo nedense bu kadar sancıya düşürseydim bari çektim kurtuldum derdim aynı sancıyı çekmek istemiyorum bidaha tubişş doktor sıcak komposto iç bol bol özellikle üzümden yap daha rahat düşürürsün dedi

geçmiş olsun canımcım allah yardımcın olsun

çok teşekkür ederim tatlım buaralar çok stresliyim nedense içimde kötü bi his var bişey olucak sanki.. aslında iyi olmam lazım dün askerin kuzeni aradı cumartesi asker ziyareti yapıcakmış ailesi pazar günüde görümce gidiyomuş.. e ben niye böyleyim anlamadım

geçmiş olsun kuzuu inşallah bir an önce düşürürsün askerinde yoğunluktan öyle davranıyodur belki sordun mu neden böyle konusuyosun diye

teşekkür ederim gülçincim sordum yo sana öyle geliyo bunaldım sadece bitsin artık dedi bende bidaha sormadım üstüne gitmedim ama var bişi sanki söylemiyo bi garip ses tonu..

teşekkür ederim gülçincim sordum yo sana öyle geliyo bunaldım sadece bitsin artık dedi bende bidaha sormadım üstüne gitmedim ama var bişi sanki söylemiyo bi garip ses tonu..

anladım canım sağlığını düşün oluruna bırak herşeyi nasıl olsa olacak olan oluyo
düşünüp kendini hasta etme kuzu

anladım canım sağlığını düşün oluruna bırak herşeyi nasıl olsa olacak olan oluyo
düşünüp kendini hasta etme kuzu

Öyle yapmaya çalışıyorum tatlım ben düşünsem de düşünmesem de olacak olan olacak nasıl olsa... ama bazen de kendi kendimi yiyorum görüştüğümüzde demiştim ya çok inişli çıkışlıyım bi stres oluyorum bi amaan nolucaksa olsun ya ben yapabilceğim son fedakarlığımı yapıyorum kendi bilir bu saatten sonra diyorum.. ben kendimi çözemedim daha kuzuu :) senin telefonun noldu tatlım halledebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…