343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ablam amerikada yaşıyo benim, eşi de amerikalı. daha önce yazmış mıydım bilmiyorum. zaten onlarla ingilizce konuşuyorum onlar geldiğimde yada ben gittiğimde. o yüzden yaşama dili olarak iyiyim. ama bilim ingilizcesi daha farklı bişey. terimler falan var. ben lisanstayken tez çalışmasında da fena değildim ama kelime olarak acayip eksiğim. şimdi de korkum o. yanında google translate tarzı sitelerle kitabı okuyup anlamam lazım. ondan çok korkuyorum. ama zaten bunu yapmak zorundayım gene bitirme tezim olcak,kaynak tarama olcak. neyse kafanızı şişirmiyim :)

günaydınnn kızlar

evet şafağım değişti 89 bugün
ama rica ediyorum kimse bununla ilgili bişi sormasın özel bi durum
beni yanlış anlamayın sakın ama konuşmak istemiyorum bu konuyu
inşallah anlayışla karşılarsınız

anladım canım allah kolaylık versin:))

Yanlış anlamayız tabikide kuzu bi mayıs gelse 17si 23ü çok farketmicek birlikte sayıcaz senin şafağınıda bitiricez :) sen iyi ol da geri kalan herşey düzelir

Yanlış anlamayız tabikide kuzu bi mayıs gelse 17si 23ü çok farketmicek birlikte sayıcaz senin şafağınıda bitiricez :) sen iyi ol da geri kalan herşey düzelir

canım benim çok sağol iyiki sizler varsınız askerleriniz gelince buraya gelmeye devam edin olurmu benimkinide bekleyelim

canım benim çok sağol iyiki sizler varsınız askerleriniz gelince buraya gelmeye devam edin olurmu benimkinide bekleyelim

benimkinin annesiyle ablası yapışır zaten. ben ikimizin şafağını bilmiyorum daha. gelirim ben yanına foruma :))
sevgilim askerdeyken çok üzdüler beni kızlar. biraz anlattım ama anlatmadıklarım da var. sevgilim ara yolu buluyodu bişeyler söylüyodu. şimdi o da yok çok üzüldüm. böyle kendi halimde yaşamak çok daha iyi.

canım ya daha evlenmedenmi başladılar sana
hiç görüşmemek en iyisi ben evli olmasam hiç görüşmeyeceğim inan
ben ne zaman onları görsem moralimi bozuyorlar evimde tek kaldığım zamanlar çok daha rahat kafam

Tabikideeee :) burdan faceten telefondan konuşuruz hepimiz ohh be bitti demedikten sonra hiçbirimizin içi rahat etmez şubatıda bitiriyoruz artık mayısı saymayalım 2 ayımız kaldı sadece :)

Tabikideeee :) burdan faceten telefondan konuşuruz hepimiz ohh be bitti demedikten sonra hiçbirimizin içi rahat etmez şubatıda bitiriyoruz artık mayısı saymayalım 2 ayımız kaldı sadece :)

az kaldı Allahın izniyle bugünlerde geçecek alıştık çok şükür
345 lerin sınav tarihine 36 gün kalmış onlar gelince izim askerlik bitti sayılır

Çok sık görüşmüyosunuz dimi aslıcım ? elinden geldiği kadar azalt kendi kafanı dinle en güzeli eğer ordan lafta gelmiyosa en iyisi bu bence.. Ben dün gece o kadar kötü oldum ki sayelerinde artık yeter ayrılsam mı diye düşündüm sonra pes etmek istemedim.. Kapadım kulaklarımı artık herşeye olacak olan neyse onu bekliyorum..

evet işte garip olan o. evli nişanlı hiçbişey değiliz ama üzebilecek laf söyleme haklarını kendinde görüyolar. ben ilk kez ters cevap verince de görüşmüyoruz,haksızım. hep dünya böyle dönmez mi zaten :) takmıyorum. böyle yaparak bana değil oğullarına zarar veriyolar. kendileri bilir.

az kaldı Allahın izniyle bugünlerde geçecek alıştık çok şükür
345 lerin sınav tarihine 36 gün kalmış onlar gelince izim askerlik bitti sayılır

eveeet 12 nisanda teslim oluyolar bizim için mutluluk yeni asker yarenleri için mutsuzluk olucak ama onlar da bizim gibi destek olup atlatıcaklar.. senin böbreklerin nasıl oldu tatlım? benim dünden beri ağrımadı bidaha...

tatlım dediğim olay oldu ya izmire gitmeden bana verdikleri. o olaydan sonra aradım açmadı. bi daha da konuşmadık bile. en iyisi bu bence de.

ben böyle bişeyi sevgilime anlattığımda o annesine bişey söylüyo yada bişey oluyo onu bilmiyorum herşey düzeliyo. hep dizginleyen o oldu. ama bu ilişkinin alttan alan tarafı ben oldum hep.

size bişey anlatıyım bu konuyla ilgili. ben edirnede arkadaşıma kalmaya gittim bi 15 tatilde. sonra 1 gün önceden sevgilimi görmek için ist.a geldim. sevgilim de tutturdu bizde kal diye,hep o izmire gelip kalıyodu sen de bizde kal dedi. tamam dedim ama çok istekli değildim. neyse geçti o gece. sabah kahvaltıdan erken kalktı benimki. annesi ne dese beğenirsin: senin annenin geldiğinden haberi var mı ben olsam kızıma hayatta izin vermezdim. lafa gel şimdi. uzun süre hiç söylemedim,arkadaşlarıma anlattım sadece. sonra yüzüm düştü ister istemez evden çıktık bizi arıyo aslı bu gece de gelsin diye. bi daha hiç kalmadım onlarda. sokakta yatçağımı bile bilsem. daha 2. 3. görüşmemizde bana bunu söyledi kadın düşünebiliyo musun evdeki halimi. ama taşındıktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi ben davrandım ama gene aynı.

İşte ne yazık ki böyle canım. Haklısın çok haklısın ama elden bişey gelmiyo. Ters davransan tavır alıyolar bu sefer hem oğluna hem ilişkiye zarar veriyolar hiçbişey olmamış gibi davransan herşeyi söyleme hakkını buluyolar kendilerinde. Tam yukarı bıyık aşağı sakal durumu.. Alttan alınca susunca farkına varmıyolar bişeylerin keşke öyle olsa. Tek yapabileceğimiz sevgilimiz için kulakları tıkamak ama buda bişeylerin birikmesine yol açıyo en sonunda yine sevgilimize dert yanıyoruz. off ne biliyim aslıcım kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş :) insan ilişkileri çok karışık..

evet canım. benim tek şansım şu ki sevgilim hiçbi zaman bana 2kez söyletmedi olanları. tavrını aldı ve susturdu hep. çünkü kendi annesini biliyo ve beni biliyo. seninki de askerden gelince böyle olur umarım,olması gerektiği gibi.

Çok şanslısın canım hep böyle devam etsin. Ne yazık ki benim ki öyle olamaz tatlım ailesi çok farklı. Benimki tavır aldığında susmuyolar yok sayıyolar laf sokuyolar dışarı çıktığımızda rahat bırakmıyolar bişey yapmaya kalktığımızda taş koyuyolar ve biz bi kişiye karşı değil 5 kişiye karşı savaşıyoruz. Bunun için en baştan önlem almak en başta bişeylerin arkasında durmak gerekirdi ama yapmadı benim askerim şimdi de önüne geçilmiyo. En sağlıklısı en güzeli en olması gerekeni senin sevgilinin yaptığı..

kızlar ya ben bi koptum geri gelemedim
bu arada bilgisayarımı tamire göndermiştim geri geldi ama tamir edilmemiş onla uğraştım sonra askerim aradı çarşıya çıkmış onla konuştum
bu arada akif sigarayı arttırmış çok kızdım dün gece acayip konuştum çok söz söledim bugün aradı bırakcam sigarayı dedi günde 1,5 paket içmeye başlamış

offff canım askerden gelene kadar gitme üstüne sıkıntılanıp daha fazla içiyorlar
gelene kadar sabret benimkide gelince bırakacağım söz dedi akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…