343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben gelebildim şükür ama kimsecikler kalmamış
ayyyy nasıl iş vardı ya hala bitiremedim ama hafiflettim

Mervecan hiç gelmedi bugün.. Yarın şafak doğan güneş :)

Mervecim iyi yolculuklar şimdiden iyi haberlerini bekliyoruz :)

çalış bakiyim evladım sen gelme forumlara :):)

tum derslerim ingilizce zaten, buralara gelmeden calissam iyi olcak...
yaa kizlarr iyi bakin kendinizee!! olmaz boyle salmayin kendinizi. dikkat edin,sicak tutun kendinizi. sicak su topbasiyla yasayin. yarin herkes iyi olsun!!

fatmacım yazmadığını görünce bu kıza noldu diye düşünmeye başlıyorum zaten bi daha girdiğimde gene yazmamış olursan mesaj atarım diye düşünüyom :)) o kadar bütünleştin forumla benim gozumde :)

gülçincim okulda daha ilk haftamdı. bütün ders notlarım ve sınavlarım ingilizce olcak sadece dersi türkçe anlatıyolar. bütün ders yazıyorum ben de. ingilizce altyapım var ama çok unuttum. kitaplarla ilerletçem mecburen. o yüzden çok çalışmama gerekiyo (

tuğbayı ben de anlamadım. yorum yazdım altına onu da silmiş. özel bi durum sanırım,bilmiyorum. bizim teskereler de atar mı onu düşündüm görünce.

ne güzel işte canımcım ingilizcen ilerlemiş gelişmiş olacak zor olacak senin için ama bence güzel olacak
hiç yoktan ingilizce için kurs derdine düşmeyeceksin:)) ben hazırlık okumama ve o yıl çok iyi ingilizce
konuşmama rağmen unutmuş bir kişi olarak ingilizceyi tekrar çözdükten sonra kitapla falan destekleyip unutmamanı öneririm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…