kızlar benim akrabalarımdan biri demişti. akşamları 10 tane badem çok çok iyi geldi diye.
herşeyi denemiş ilaç falan alıyomuş ama badem çözmüş tamamen. yağlı bişey ya iyi gelmiş ona. hamile arkadaşıma da söyledim o da memnun kaldı sanırım. istersen dene biraz akşamları 10 15 tane badem ye tuzsuz belki o iyi gelir.
canım bende bitki çayı falan içiyorum ama yok duu bakalım şu patlıcanı deneyeceğim birde arkadaşım kayısı ile mürdüm eriğini
akşam bir bardak suya koy sabah aç karna suyu iç kayısı ve eriğide ye dedi her sabah yapacakmışım deneyeceğim bakalım ne olacak
aaaaa bende deneyim bari ya saol
mürdüm eriği yazın olur diye biliyorum ben ama
günaydınn kuzular ben güne yoğun başladım nasılsınız
tubiiiş durumlar nasıl
fatmaa nasıl geçti hafta sonu izmit güzel miydi:))
süpsüper kuşum süpsüperrr
ayy çok sevindimm ayrıntıları mail alabilir miyim:)))
fıstıklar ben izmitten bursaya geçtim bursada alışveriş yaptım çok mutluyumm
dün akifle biraz kavga ettik eşya yüzünden offf ya her evlilik öncesi olur heralde dimi canlarım
dün akifle biraz kavga ettik eşya yüzünden offf ya her evlilik öncesi olur heralde dimi canlarım
kuzuuum ben evlilik hazırlığı henüz yapamıyorum ama ablamdan biliyorum tartışma illa ki oluyo
bir de senin nişanlın askerde sizde olması çok çok normal herşey güzel olacak:))
delimisin her evlilik öncesinde yaşanan sıkıntıalr bunlar iki tarafta çok strese giriyo birbirinizden çıkarıyorsunuz çok normal
bide akif şuan burda olamadığı için kendini eksik hissediyo herşeye sen koşturuyorsun
onunda etsiki ile sinirleri geriliyo
takma sen kafaya ancak balayında ohhhh dersiniz biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?