343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aaaaa bende deneyim bari ya saol

mürdüm eriği yazın olur diye biliyorum ben ama

fatma olmayınca sessizlik çökmüş foruma da. çık çık çık olmadı kızlar :))
bu hafta gene çok yorgunum ben uyumayım diye türk kahvesi içtim az önce,iyi geldi.
kahve içmeden günüm geçmiyo artık

kızlar merhaba.. aranıza biraz geç katıldım ama :) benimde nişanlım askerde ve çok özledim onu.Neyseki 73 günümüz kaldı deyip teselli etmeye çalışıyorum kendimi.

günaydın canlar bursayı fethetttim geldimm :)
bugün şırnaktayım 73 mehtap 11 :)

Şırnak, Türkiye Cumhuriyeti'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan bir ildir.
İsminin Şehr-i Nuh'tan geldiği söylenir.[kaynak belirtilmeli] Nuh'a ait olduğu öne sürülen bir türbe, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunur. Tufandan sonra Nuh'un ilk yerleştiği şehir olduğu rivayet edilir.
İl, Irak ve Suriye'ye komşudur.

günaydın
mini mini birler
çalışkan ikiler
Hayırlı haftalar oosun su gibi akıp geçsin inşallah
bende bugün kilisteyim çok şükür rabbime 79

Günaydınn kuzular ben güne yoğun başladım nasılsınız
tubiiiş durumlar nasıl
fatmaa nasıl geçti hafta sonu izmit güzel miydi:))

fıstıklar ben izmitten bursaya geçtim bursada alışveriş yaptım çok mutluyumm
dün akifle biraz kavga ettik eşya yüzünden offf ya her evlilik öncesi olur heralde dimi canlarım

dün akifle biraz kavga ettik eşya yüzünden offf ya her evlilik öncesi olur heralde dimi canlarım

kuzuuum ben evlilik hazırlığı henüz yapamıyorum ama ablamdan biliyorum tartışma illa ki oluyo
bir de senin nişanlın askerde sizde olması çok çok normal herşey güzel olacak:))

delimisin her evlilik öncesinde yaşanan sıkıntıalr bunlar iki tarafta çok strese giriyo birbirinizden çıkarıyorsunuz çok normal
bide akif şuan burda olamadığı için kendini eksik hissediyo herşeye sen koşturuyorsun
onunda etsiki ile sinirleri geriliyo
takma sen kafaya ancak balayında ohhhh dersiniz biraz sabır

kuzuuum ben evlilik hazırlığı henüz yapamıyorum ama ablamdan biliyorum tartışma illa ki oluyo
bir de senin nişanlın askerde sizde olması çok çok normal herşey güzel olacak:))

off varya gülçin yoruluyorum artık bi sözümü cımbızlıyor ordan kavga başlıyor off offf oysaki haftasonum ne güzeldi ayrıca dün bizim yıl dönümümüzdü kötü geçti

kıyamam olur tabi. hem yanında da olamıyo alışverişlerde belki onu kafasına takıyodur.
günaydın kuzucanlar! :) cumartesi günü sevgilimi gördüm çok mutluyumm :))) annemle de aramız iyileşti artık o da soruyo nasıl iyi mi askerin diye :))
benimki bu ara nöbet tutmuyo çok mutlu. yeni uzun dönemler gelince kalabalıklaşmışlar.
şafak:73 yuppiiiiii :)))

evet kendini çok eksik hissedior bende dün dilimi tutamadım burda tek başıma uğraşıyorum dedim hay demez olaydımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…