343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dua sırası ilk senin kuzu inş askerini bırakırlarda sende rahat rahat görürsün canımcımm

çok üzüldüm kuzu yaa bu ne biçim iş allahım hayırlısıyla bitirselerde gelseler

offff ya allah yardımcıları olsun
gülçincan üzülme kuzum inşallah iptal olmaz çarşısı ve inşallah sorunlar hallolur

inşallah görüşebilirsiniz canım

hepsi çok sıkılmaya başladılar. haklılar da sanırım. ben bile iyice sabırsız olmaya başladım.
neyse kızlar moral verelim ki terslik olmasın!
saoulun kuzular işalla görürümm.

kuzular benim bilgisayar vardı ya asus ona değişim kararı geldi paramı geri alıorum o para ile yatak çeyizime :)

Kızlar merhaba bişey danışacaktım sizlere..Bu nisan ayında gitmek için başvuruson başvuru tarihini biliyormusunuz.. Bi kardeşim gidecek ben 331. dönem asker eşiyim bayaaa uzaklaşmışız konudan hiç aklımda deil... Sizlerden acil yardım istiyorum..

ayyyyyyyy yeni gelebildim ya bankalardan bıktım valla
hele şükür bitti bu haftalık
siz ne yapıyorsunuz kuzucuklar

ayyyyyyyy yeni gelebildim ya bankalardan bıktım valla
hele şükür bitti bu haftalık
siz ne yapıyorsunuz kuzucuklar

bendme işim yok bugün yalnızımda herkes gitti ama patron gelecekmiş hala gelmedi
tam benm çıkışıma gelir kesin neyse bende fırsat buldum ders çalışmaya çalışıyorum
kuzum ama uykum geliyo gözlerim kapanıyo kitaba bakarken askerde aradı iyiyim dedi ama aklım onda

tubişim hani sen patlıcanlı bir tarif vermiştin ya bana bu benm rahatsızlığım için
ben onu yazdığım kağıdı kaybettim onu bana tekrar söyler misin delireceğim yaa
ilaçlar hiiç çare etmedi sadece kanamam olmuyo ama tık yok 5 gündür karnım taş gibi ya offf

Biliyor musun?
Senden ayrılalı sakal bıraktım,
Zamanın akışına koy verdim kendimi
Gömleklerim kolalı değil artık,
Pantolonum ütülü değil,
Ayakkabım boyalı değil,
Öylesine değiştim ki,
Görsen tanıyamazsın!

Sabahları gün doğarken kalkıyorum
İlk işim bir sigara yakmak oluyor
Ve bir süre denizin hışırtısını dinliyorum
Sonra, sonra apansız sen geliyorsun aklıma
Gözlerin, dudakların, ellerin geliyor
Şimdi nerdesin kim bilir?
Yatağında uyuyor olmalısın
Artık beni görme rüyalarında
Korkarsın!

Mevsim sonbahar
Ve malum ya serde de kör olası şairlik var
Boyna hüzünlü şeyler düşünüyorum
Ağaçların yaprakları dökülmeye başladı
Keskin poyrazlar esiyor kuzeyden
Kuşlar durmadan göç ediyor
Ara sıra düşenler oluyor, yorgun ya da yaralı
Gagalarından öpüyorum
Ve diyorum ki;
Sana kavuşmak için bir göçmen kuş olmalı

İşte böyle, günler, haftalar geçip gidiveriyor
Saçım sakalım birbirine karıştı
Yinede de her geçen gün kendime biraz daha alışıyorum
Ve biliyor musun?
Seni unutmayacağımı bile bile,
Seni unutmaya çalışıyorum!
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

ÇOK BEĞENDİM BU ŞİİRİ

Son düzenleme:

offf canım ya bu hafta bende de kabızlık var çok kötüyüm
5 patlıcanın sapını 5 su bardağı suyla kaynatıyosun suyunu içiyorsun günde 3 kere tatlım
inşallah şifa olur

offf canım ya bu hafta bende de kabızlık var çok kötüyüm
5 patlıcanın sapını 5 su bardağı suyla kaynatıyosun suyunu içiyorsun günde 3 kere tatlım
inşallah şifa olur

su iç bol bol canım stresten oluyo iştee ben doktora gitmeden önce su içerdim zorda olsa giderdim lavaboya
ama ilaçları kullandım günde 2 lt yi geçiyo içtiğim su yok bana mısın demiyo sadece yara geçti galiba acımıyo(

kızlar benim akrabalarımdan biri demişti. akşamları 10 tane badem çok çok iyi geldi diye.
herşeyi denemiş ilaç falan alıyomuş ama badem çözmüş tamamen. yağlı bişey ya iyi gelmiş ona. hamile arkadaşıma da söyledim o da memnun kaldı sanırım. istersen dene biraz akşamları 10 15 tane badem ye tuzsuz belki o iyi gelir.

ben sinamekili bitki çaylarından içiyom biraz şişince. gerçi bende ileri boyutta bişey yok,ama doğadan form çayları bana çok iyi geliyo. gerçi seninki daha ileri düzeyde olabilir.

ben sinamekili bitki çaylarından içiyom biraz şişince. gerçi bende ileri boyutta bişey yok,ama doğadan form çayları bana çok iyi geliyo. gerçi seninki daha ileri düzeyde olabilir.

canım bende bitki çayı falan içiyorum ama yok duu bakalım şu patlıcanı deneyeceğim birde arkadaşım kayısı ile mürdüm eriğini
akşam bir bardak suya koy sabah aç karna suyu iç kayısı ve eriğide ye dedi her sabah yapacakmışım deneyeceğim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…