günaydın kuzular. için uyuyodu otobüsteyken enerji doldum :)
bide otobüste askeriyeden çıkmış çocuk vardı. heralde başka bi yere gidiyo bissürü şey taşıyodu. ahh benimki aklıma geldi kapıdan gidişi(((( oooooof offf
yarın görüşelim diye dua ediyorum ben de. galiba görüşme ihtimalimiz var. en kötü kapıya gidicem ama oda hiç rahat değil herkes sana bakıyo resmen.
işte bende bundan korkuyorum diğer dengesizlerini cezasını da bizimkiler çekiyor akif bu aralar sıkıntılı burdan yazamam nedenini askeri bişi bi ara anlatırımçok korkuyorum biri yüzünden başı yancak diye
kuzular yaa moralim çok bozuk askerim dün gece 2 den beri ayaktaymış benm asker hava meydanda olduğu için
helikopterlerin iniş kalkısında görevli olabiliyolar gece arama kurtarma ekipleri köyde doğum yapmak üzere kardan
mahsur kalan bir kadını kurtarmaya gitmiş askerlerde uçuşu organize edyolarmış helikopter gelene kadar da beklemek durumundalar
neyse kurtarmaya gitmişler kadını yer yokmuş helikopterde kocasını alamamışlar adam askerlere silah çekmiş askerler adama gece
baya uğraştırmışlar insanımız ne kadar cahil yaa sonra sabahta kavga olmuş askerler çavuşlardan birini dövmüş komutan
çok kızmış doğal olarak çarşıları iptal edebilirmiş erken yat veriyolardı bizimkilere artık erken yat vermezler dedi çok moralim yaa
çok üzgünüm off off askerim diyo ki askım herşey pamuk ipliğine bağlı bir sıkıntı olmadan kurtulmaya çalışıyorum diyo
günaydın kuzular. Için uyuyodu otobüsteyken enerji doldum :)
bide otobüste askeriyeden çıkmış çocuk vardı. Heralde başka bi yere gidiyo bissürü şey taşıyodu. Ahh benimki aklıma geldi kapıdan gidişi(((( oooooof offf
yarın görüşelim diye dua ediyorum ben de. Galiba görüşme ihtimalimiz var. En kötü kapıya gidicem ama oda hiç rahat değil herkes sana bakıyo resmen.
offff ya allah yardımcıları olsun
gülçincan üzülme kuzum inşallah iptal olmaz çarşısı ve inşallah sorunlar hallolur
cvpvercek kimse yomkmu
ayyyyyyyy yeni gelebildim ya bankalardan bıktım valla
hele şükür bitti bu haftalık
siz ne yapıyorsunuz kuzucuklar
YedekSubay.tk : 345. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
buraya bakarsanız sanırım 345. dönemde gidecek
tubişim hani sen patlıcanlı bir tarif vermiştin ya bana bu benm rahatsızlığım için
ben onu yazdığım kağıdı kaybettim onu bana tekrar söyler misin delireceğim yaa
ilaçlar hiiç çare etmedi sadece kanamam olmuyo ama tık yok 5 gündür karnım taş gibi ya offf
offf canım ya bu hafta bende de kabızlık var çok kötüyüm
5 patlıcanın sapını 5 su bardağı suyla kaynatıyosun suyunu içiyorsun günde 3 kere tatlım
inşallah şifa olur
su iç bol bol canım stresten oluyo iştee ben doktora gitmeden önce su içerdim zorda olsa giderdim lavaboya
ama ilaçları kullandım günde 2 lt yi geçiyo içtiğim su yok bana mısın demiyo sadece yara geçti galiba acımıyo(
su iç bol bol canım stresten oluyo iştee ben doktora gitmeden önce su içerdim zorda olsa giderdim lavaboya
ama ilaçları kullandım günde 2 lt yi geçiyo içtiğim su yok bana mısın demiyo sadece yara geçti galiba acımıyo(
ben sinamekili bitki çaylarından içiyom biraz şişince. gerçi bende ileri boyutta bişey yok,ama doğadan form çayları bana çok iyi geliyo. gerçi seninki daha ileri düzeyde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?