delimisin her evlilik öncesinde yaşanan sıkıntıalr bunlar iki tarafta çok strese giriyo birbirinizden çıkarıyorsunuz çok normal
bide akif şuan burda olamadığı için kendini eksik hissediyo herşeye sen koşturuyorsun
onunda etsiki ile sinirleri geriliyo
takma sen kafaya ancak balayında ohhhh dersiniz biraz sabır
kıyamam olur tabi. hem yanında da olamıyo alışverişlerde belki onu kafasına takıyodur.
günaydın kuzucanlar! :) cumartesi günü sevgilimi gördüm çok mutluyumm :))) annemle de aramız iyileşti artık o da soruyo nasıl iyi mi askerin diye :))
benimki bu ara nöbet tutmuyo çok mutlu. yeni uzun dönemler gelince kalabalıklaşmışlar.
şafak:73 yuppiiiiii :)))
evet ya hemde nasıl takıyo kafaya bide ben dilimi tutamadım dedim ki burda twek başıma uğraşıyorum al başına belayı uğraşma bilmem nebende abisinden laf duyuyorum salak saçma
canım ya takma kafana abisi ne diyo
geçen gelmiş diyoki şükret sizin kira depozito derdiniz yok filan diyo onlar kiradalar şimdi kendileri istedi kiraya çıkmayı ve biz onların kiralarına katkıda buluyoruz bizim evin taksidini ortak ödüyolarya. Benim evimde bazı eşyalar eski olacak akiflerin evine evleniyorum diye ben buna gocunmuyorum ama onlar kira diyince çıldırdım kendiniz gelip otursaydınız o evde ben çıkardım şimdi kiraya bu sene boşuboşuna kira verdiler bizim evleneceğimiz eve evlenirlerdi bizde mayısta kiraya çıkardıksalak saçma şeyler yaaa
eltimede sinir oldum geçen gün bana diyoki bimde klozet takımı varmış 13 liraya bana onu söylüyor çeyiz için alınır mı ki ya en azından ben almam yani
keşke deseydin siz keşke burda otursaydınız başından beri ben evlenince kiraya çıkardım diye
ama denilmiyo işte ayy sinirlenmek te çok haklısın tatlım
dengezilker işte nerde ne konuşulacağını bilmiyorlar tövbe ya ben bile sinir oldum
ama yapacağın tek şey idarwe etmek düğüne kadar ttalım sıkma canını
geçen gelmiş diyoki şükret sizin kira depozito derdiniz yok filan diyo onlar kiradalar şimdi kendileri istedi kiraya çıkmayı ve biz onların kiralarına katkıda buluyoruz bizim evin taksidini ortak ödüyolarya. Benim evimde bazı eşyalar eski olacak akiflerin evine evleniyorum diye ben buna gocunmuyorum ama onlar kira diyince çıldırdım kendiniz gelip otursaydınız o evde ben çıkardım şimdi kiraya bu sene boşuboşuna kira verdiler bizim evleneceğimiz eve evlenirlerdi bizde mayısta kiraya çıkardıksalak saçma şeyler yaaa
eltimede sinir oldum geçen gün bana diyoki bimde klozet takımı varmış 13 liraya bana onu söylüyor çeyiz için alınır mı ki ya en azından ben almam yani
amaan takma kuzu kafana onlar pişman olmuşlar belli ki senden çıkarıyolar duymamazlıktan gel
geçecek bu günler askerin yanında olamıyo yaa o yüzden gergin ve sende gerginsin geçecek kuzum
allahım yardımcımız olsun
saolun canlar sizin dualarınızla daha iyi olucak inanıyorum gelsinler otursunlar ben yeni eve çıkarım hiç gocunmam
diyemem akif ordayken onu üzcek bişi yapamam sinir bozucu bişi yaa sesimi çıkartmıcam düğüne kadar
yeter ki senin huzurun yerinde olsun kuzuum
akif arayana kadar içim rahat olmucak bugün
recep tam zamanlı şoförlüğe terfi etmiş :)))))
çocuk sabah akşam araba kullanıyo
dün gece devriyede olucam gündüzde uyuyacam diyordu sanırım şuan uyuyo
ayyy keşke arasa çok özledim ya
akşam arıyo demi genelde
ahhh keşkem keşkemm keşkemm arasaydı keşkemmm :)
böyle bi şarkı vardı ben sana uyarladım :)
bide yallah şoför yallahh var :)
akif arayana kadar içim rahat olmucak bugün
recep tam zamanlı şoförlüğe terfi etmiş :)))))
çocuk sabah akşam araba kullanıyo
dün gece devriyede olucam gündüzde uyuyacam diyordu sanırım şuan uyuyo
ayyy keşke arasa çok özledim ya
evt 8-8,30 arası
gece 12de aradı ama uyumuşum o yüzden pek anlamadım ne dediğini
arar canım sabredelim bakalım sabır taşına döndük ama napalım:))
:)) hemencecik arar inşallah ama uyuyup dinlenmesi de güzel tabi
o zaman akşamı bekleyelim zaten o kıyamaz sana arar tatlı tatlı konuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?