343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

rahatları biraz bozulsun hemen sızlanıyolar bu erkekler :) inş komutan vazgeçmezse çok güzel olacak inanıyorum biliyosun kafaları kızıyor hemen acısını askerden çıkarıyolar

evet bide severse farklı davranıyolarmış. benimkinin odasında oturduğu komutan uzun dönemlerin hemen hepsini dövüyomuş. ama benimkinin istediklerine tamam diyo genelde. akif de anlaştıysa sorun olmaz heralde,işllah:)
zeynep napıyo kızlar konuştunuz mu hiç askerle arası düzelmiş mi? gelmiyo hala foruma.

aferin sana bebek böyle davranınca o senin üstüne düşücek

valla ben facebooka giremediğim için bilmiyorum zeynebi
komutan akifi seviyor aklı başında hiç kimseye bişi yapmıyo bu komutanlar

ben olayları bilmiyorum tatlım sadece buraya yazdığın kadarını biliyorum. anladığım kadarıyla sen çok alttan aldın ve bişeyleri düzeltmeye çalıştın hep. ama eşin bile olsa seni kırmamayı öğrenmesi için bölye şeyler yapman gerekebiliyo. umarım tekrar toparlarsınız.
eğer bana sarma kendine uğraş bul anlamında konuştuysa sen de öyle davran, seni çok takmıyorum gibi. anlayacaktır o zaman verilen değerin kıymetini.

gayet güzel bir türk deyişi vardır "kaçan kovalanır"

bende işte öyle yapmaya çalışıyorum ama öyle 3-5 gün değil. bunu hayatıma uygulamaya çalışıyorum gerçekten, kendime bi uğraş bulmak ve hayatımı yeniden düzenlemek istiyorum canım, bakalım..

gayet güzel bir türk deyişi vardır "kaçan kovalanır"

evet canım aynen öyle.. çiçek göndermek gerçekten de pek yapmayacağı bişey, bu sefer sağlam durursam belki bişeyleri değiştirebilirim..

oo burcucan nasılsn hoşgeldin :)

Burcucum hoşgeldin, ne var ne yok, nasılsın canım?

iyiyim canlarım ya sizin yazılarınızı okudum da 345. dönem sayfası açılmış falan, ay ne güzel valla bitirdik yarısından fazlasını resmen

ama gittikçe daha çok koymaya başladı özlem be

aynen canım özlemler artık tavan yaptı ama şafak azaldıkça mutluluk artıyor

aynen canım özlemler artık tavan yaptı ama şafak azaldıkça mutluluk artıyor

gelsinler artık ya, ödüm kopuyo yanlış bişey söylerim de üzerim diye askerimi ,
bu arada benimkinin oğlu olursa göndermicekmiş askere :) öyle diyo , bıtkınlık belirtileri

birde orada yaşadıklarını çok açmadan yazıyormuş, burda yaşadıklarımı bir daha ömrüm boyunca yaşamayamam çok ilginç şeyler oluyor diyip duruyo , bakalım çok hikaye dinlicem galiba :)

ben de çok özlüyorum.

ben o kadar özlemiyorum kızlar gerçekten yaa ilk ayrıldığımda çok kötü oldum ama sonradan hafifledim. yeni gördüğüm için mi yoksa kızgın olduğum için mi böyleyim sizce? beni o kadar üzüp kırıyo ki, acaba böyle böyle sevgim mi azalmaya başladı diye korkuyorum (

kesin kızgın olduğun içindir, özlem gittikçe artan bişey çünkü

yandık yavrum bi sene askerlik anısı dinleriz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…