rahatları biraz bozulsun hemen sızlanıyolar bu erkekler :) inş komutan vazgeçmezse çok güzel olacak inanıyorum biliyosun kafaları kızıyor hemen acısını askerden çıkarıyolar
ayy tuubii açtın mı kız ben açacaktım :)
herkese merhaba kızlar.. Komşular gelecek bugün, sabahtan beri koşturmacadayım.. Sizler napıyosunuz?
Sabahın köründe cumhur un çiçeğiyle uyandım bugün.. Ayy yaa, kafam karıştı.. Ankara dönüşü çok abuk subuk konuşmuştu o günden beri biraz tavırlıydım bende. Daha doğrusu artık üstüne düşmüyodum hiç. çok kırdı beni çünkü.. Nerdeyse bana sarma, git kendine bi uğraş bul dedi gibi bişey oldu, böyle demedi tabii de.. Off bende işte biraz daha kendimle ilgilenmeye, kendi hayatıma bakmaya başladım.. En son iki gün önce ne kadar kendimi tutsam da tartıştık. çok kötü kapattık telefonu. Ben ona seni eskisi gibi özlemiyorum bile dedim. O da çok bozuldu ama napiyim o da beni az kırmadı.. Neysee, dün aramadı. Bu sabah da çiçeği geldi.. çok duygulandım ama tavrımı da devam ettirmem gerekiyo. Böyle bi çiçekle düzelecek bişey değil bu. öte yandan da asla yapmayacağı bişey yaptı nerdeyse, annemlerin evine bana çiçek göndermek.. Aman ne derler demeden hareket etmiş ilk defa.. Off, kafam karışık( bi msj yazdım sadece, teşekkür ettim, beni çok mutlu ettin dedim o kadar.. Iyi mi ettim sizce??
fatma hanım özel mesaj kutunu boşaltabilirmisin
evet bide severse farklı davranıyolarmış. Benimkinin odasında oturduğu komutan uzun dönemlerin hemen hepsini dövüyomuş. Ama benimkinin istediklerine tamam diyo genelde. Akif de anlaştıysa sorun olmaz heralde,işllah:)
zeynep napıyo kızlar konuştunuz mu hiç askerle arası düzelmiş mi? Gelmiyo hala foruma.
ayy tuubii açtın mı kız ben açacaktım :)
herkese merhaba kızlar.. komşular gelecek bugün, sabahtan beri koşturmacadayım.. sizler napıyosunuz?
sabahın köründe cumhur un çiçeğiyle uyandım bugün.. ayy yaa, kafam karıştı.. ankara dönüşü çok abuk subuk konuşmuştu o günden beri biraz tavırlıydım bende. daha doğrusu artık üstüne düşmüyodum hiç. çok kırdı beni çünkü.. nerdeyse bana sarma, git kendine bi uğraş bul dedi gibi bişey oldu, böyle demedi tabii de.. off bende işte biraz daha kendimle ilgilenmeye, kendi hayatıma bakmaya başladım.. en son iki gün önce ne kadar kendimi tutsam da tartıştık. çok kötü kapattık telefonu. ben ona seni eskisi gibi özlemiyorum bile dedim. o da çok bozuldu ama napiyim o da beni az kırmadı.. neysee, dün aramadı. bu sabah da çiçeği geldi.. çok duygulandım ama tavrımı da devam ettirmem gerekiyo. böyle bi çiçekle düzelecek bişey değil bu. öte yandan da asla yapmayacağı bişey yaptı nerdeyse, annemlerin evine bana çiçek göndermek.. aman ne derler demeden hareket etmiş ilk defa.. off, kafam karışık( bi msj yazdım sadece, teşekkür ettim, beni çok mutlu ettin dedim o kadar.. iyi mi ettim sizce??
ben olayları bilmiyorum tatlım sadece buraya yazdığın kadarını biliyorum. Anladığım kadarıyla sen çok alttan aldın ve bişeyleri düzeltmeye çalıştın hep. Ama eşin bile olsa seni kırmamayı öğrenmesi için bölye şeyler yapman gerekebiliyo. Umarım tekrar toparlarsınız.
Eğer bana sarma kendine uğraş bul anlamında konuştuysa sen de öyle davran, seni çok takmıyorum gibi. Anlayacaktır o zaman verilen değerin kıymetini.
selamlar arkadaşlaaar,
nasılsınız ?
oo burcucan nasılsn hoşgeldin :)
selamlar arkadaşlaaar,
nasılsınız ?
ben olayları bilmiyorum tatlım sadece buraya yazdığın kadarını biliyorum. anladığım kadarıyla sen çok alttan aldın ve bişeyleri düzeltmeye çalıştın hep. ama eşin bile olsa seni kırmamayı öğrenmesi için bölye şeyler yapman gerekebiliyo. umarım tekrar toparlarsınız.
eğer bana sarma kendine uğraş bul anlamında konuştuysa sen de öyle davran, seni çok takmıyorum gibi. anlayacaktır o zaman verilen değerin kıymetini.
gayet güzel bir türk deyişi vardır "kaçan kovalanır"
oo burcucan nasılsn hoşgeldin :)
iyiyim canlarım yasizin yazılarınızı okudum da 345. dönem sayfası açılmış falan, ay ne güzel valla bitirdik yarısından fazlasını resmen
ama gittikçe daha çok koymaya başladı özlem be
aynen canım özlemler artık tavan yaptı ama şafak azaldıkça mutluluk artıyor
aynen canım özlemler artık tavan yaptı ama şafak azaldıkça mutluluk artıyor
ben de çok özlüyorum.
ben de çok özlüyorum.
ben o kadar özlemiyorum kızlar gerçekten yaailk ayrıldığımda çok kötü oldum ama sonradan hafifledim. yeni gördüğüm için mi yoksa kızgın olduğum için mi böyleyim sizce? beni o kadar üzüp kırıyo ki, acaba böyle böyle sevgim mi azalmaya başladı diye korkuyorum (
gelsinler artık ya, ödüm kopuyo yanlış bişey söylerim de üzerim diye askerimi ,
bu arada benimkinin oğlu olursa göndermicekmiş askere :) öyle diyo , bıtkınlık belirtileri
birde orada yaşadıklarını çok açmadan yazıyormuş, burda yaşadıklarımı bir daha ömrüm boyunca yaşamayamam çok ilginç şeyler oluyor diyip duruyo , bakalım çok hikaye dinlicem galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?