343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çatlıcaz sabır diye diye :) sabreden derviiş muradına ermiş mi olcak sabrederken gebermiş mi olacak :)

ne çok şeye sabrediyoruz deme ben de şaşırıyorum bazen.
abisinin yaptığı şey çok saçma geldi bana da. madem öyle istedi önce evlendi kendisi otursaydı evde. aradan bu kadar zaman geçmişken komik oluyo biraz.
insanlar konuşurken nereye gitçeğini hiç tartmıyolar umurları değil. zaten hasretlik çekiyoruz. hepimizin kendine göre zorlukları var. bazı şeyleri söylemeleri çok lazımsa bile tutmuyolar çenelerini ona çok kızıyorum.

abisi bu aralar beni çok kırıyo insan 2 kere düşünmeli nişanlı bi kızım ve ben onların yakınında yalnız başıma yaşıyorum.
geçen günde bi kuzenleri var onun karısı evde yalnız kalmış onu düşünüyolar kalabilir mi diye . dedim ki ben 2 senedir yalnız yaşıyorum sen alışıksın diyo

üff sinir oluyom böyle erkek ailelerine gittikçe kusura bakmasın kimse ama. yarın bigün bizim de oğlumuz olabilir,nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz böylece!

kızlar yoğunmusunuz yavrular nerdesiniz

ben bugün çok yoğun değilim. zaten gece 12 de eve geldim yarımda falan uyudum hiç uykumu alamadım.
izmire gidince de annemleri daha uzun göreyim diye erkenden kalkıyorum hemen. ayakta uyuyorum desem yeri bugün.
senin izmirden dönüşün kaç uçağıyla?

iş yerinde nette sorun oluyodu şimdi bilgi işlemden geldiler masamı yeni alabildim ohh ya
fatma sen dert etme onlar dengesizler işte

üff sinir oluyom böyle erkek ailelerine gittikçe kusura bakmasın kimse ama. yarın bigün bizim de oğlumuz olabilir,nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz böylece!

sabah ilk uçak 07.15 canımcım

345 lerin sayfasını açtım allahımmmm kim derdi bugünleri göreceğimizi çok duygulandım

yoooo erken değil bizim sayfayı açan arkadaşta bu zamanalrda açmıştı ben sürekli aratıyordum zati google 2 ay öncesinden burayı bulunca çok sevinmiştim

evet ya baya heyecanlanmaya başladım sürekli akifi rüyamda görüyorum :)

kıyamam yaa ama inan çok mutlu geçicek. bide komutanının evci vermesi çok iyi olmuş. benimki de tutturdu konuşçam şansımı denicem evci için çok sıkıldım diyo. bu aralar iyice şikayet etmeye başladı. denetleme için spor yaptırıyolarmış bissürü koş sürün bilmemne ondan heralde.

rahatları biraz bozulsun hemen sızlanıyolar bu erkekler :) inş komutan vazgeçmezse çok güzel olacak inanıyorum biliyosun kafaları kızıyor hemen acısını askerden çıkarıyolar

345 lerin sayfasını açtım allahımmmm kim derdi bugünleri göreceğimizi çok duygulandım

ayy tuubii açtın mı kız ben açacaktım :)
herkese merhaba kızlar.. komşular gelecek bugün, sabahtan beri koşturmacadayım.. sizler napıyosunuz?
sabahın köründe cumhur un çiçeğiyle uyandım bugün.. ayy yaa, kafam karıştı.. ankara dönüşü çok abuk subuk konuşmuştu o günden beri biraz tavırlıydım bende. daha doğrusu artık üstüne düşmüyodum hiç. çok kırdı beni çünkü.. nerdeyse bana sarma, git kendine bi uğraş bul dedi gibi bişey oldu, böyle demedi tabii de.. off bende işte biraz daha kendimle ilgilenmeye, kendi hayatıma bakmaya başladım.. en son iki gün önce ne kadar kendimi tutsam da tartıştık. çok kötü kapattık telefonu. ben ona seni eskisi gibi özlemiyorum bile dedim. o da çok bozuldu ama napiyim o da beni az kırmadı.. neysee, dün aramadı. bu sabah da çiçeği geldi.. çok duygulandım ama tavrımı da devam ettirmem gerekiyo. böyle bi çiçekle düzelecek bişey değil bu. öte yandan da asla yapmayacağı bişey yaptı nerdeyse, annemlerin evine bana çiçek göndermek.. aman ne derler demeden hareket etmiş ilk defa.. off, kafam karışık ( bi msj yazdım sadece, teşekkür ettim, beni çok mutlu ettin dedim o kadar.. iyi mi ettim sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…