arar canım sabredelim bakalım sabır taşına döndük ama napalım:))
:)) hemencecik arar inşallah ama uyuyup dinlenmesi de güzel tabi
çatlıcaz sabır diye diye :) sabreden derviiş muradına ermiş mi olcak sabrederken gebermiş mi olacak :)
çatlıcaz sabır diye diye :) sabreden derviiş muradına ermiş mi olcak sabrederken gebermiş mi olacak :)
ne çok şeye sabrediyoruz deme ben de şaşırıyorum bazen.
abisinin yaptığı şey çok saçma geldi bana da. madem öyle istedi önce evlendi kendisi otursaydı evde. aradan bu kadar zaman geçmişken komik oluyo biraz.
insanlar konuşurken nereye gitçeğini hiç tartmıyolar umurları değil. zaten hasretlik çekiyoruz. hepimizin kendine göre zorlukları var. bazı şeyleri söylemeleri çok lazımsa bile tutmuyolar çenelerini ona çok kızıyorum.
abisi bu aralar beni çok kırıyo insan 2 kere düşünmeli nişanlı bi kızım ve ben onların yakınında yalnız başıma yaşıyorum.
geçen günde bi kuzenleri var onun karısı evde yalnız kalmış onu düşünüyolar kalabilir mi diye . dedim ki ben 2 senedir yalnız yaşıyorum sen alışıksın diyo
kızlar yoğunmusunuz yavrular nerdesiniz
üff sinir oluyom böyle erkek ailelerine gittikçe kusura bakmasın kimse ama. yarın bigün bizim de oğlumuz olabilir,nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz böylece!
üff sinir oluyom böyle erkek ailelerine gittikçe kusura bakmasın kimse ama. yarın bigün bizim de oğlumuz olabilir,nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz böylece!
ben bugün çok yoğun değilim. zaten gece 12 de eve geldim yarımda falan uyudum hiç uykumu alamadım.
izmire gidince de annemleri daha uzun göreyim diye erkenden kalkıyorum hemen. ayakta uyuyorum desem yeri bugün.
senin izmirden dönüşün kaç uçağıyla?
345 lerin sayfasını açtım allahımmmm kim derdi bugünleri göreceğimizi çok duygulandım
yoooo erken değil bizim sayfayı açan arkadaşta bu zamanalrda açmıştı ben sürekli aratıyordum zati google 2 ay öncesinden burayı bulunca çok sevinmiştim
ay inş bulurlar sayfamızı bizde onlara destek oluruz :)
sabah ilk uçak 07.15 canımcım
akşam uçakları rötarlı oluyo sürekli bu aralar. O yüzden daha iyi yapmışsın :))
mehtap 11 mi bugün? Heyecan var mı heyecan?? :)))
evet ya baya heyecanlanmaya başladım sürekli akifi rüyamda görüyorum :)
kıyamam yaa ama inan çok mutlu geçicek. Bide komutanının evci vermesi çok iyi olmuş. Benimki de tutturdu konuşçam şansımı denicem evci için çok sıkıldım diyo. Bu aralar iyice şikayet etmeye başladı. Denetleme için spor yaptırıyolarmış bissürü koş sürün bilmemne ondan heralde.
345 lerin sayfasını açtım allahımmmm kim derdi bugünleri göreceğimizi çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?