343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bencede kızgın olduğun için kızgınlık duygusu özlemden daha ağır basıyor
ve çok acı ki alışıyoruz kızlar alışıyoruzzzzz

yandık yavrum bi sene askerlik anısı dinleriz artık :)

ne bi senesi ömür boyu anlatıyorlar ya, hele benimki doğuda , kahramanlık hikeyeleri vardır bir sürü şimdi :)

geçen gün komutanları anlatıyormuş, uzun dönem asker annesiyle konuşuyormuş telefonda , annesine " geçen gün helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim" falan diye sallıyormuş çok güldüm ya . annesi de inanıyorsa mahvolmuştır heralde

hahahahahaha koptum yaaaaaa

ya ben çok merak ediyorum gelnce bana komutanım dicek mi genelde öyle oluyomuş sivilde herkese komutanım diyorlermış genelde :)

benimki diyo ki gelince ben burdakilerden rütbeli olucam, hayırdır diyorum niye? hürgeneral olucam o zaman da o yüzden diyo

bende şeyi merak ediyorum benim eşim uykusunda çok sayıklıyo
gelince askerlikle ilgili çok şey konuşur ben koparım gece gece

şeyi anlatmayı unuttum yemin töreninde gitmiştimya
gece uyuyoruz uyurkende şeyi konuştuk işte herşeyi çalıyorlarmış gece makara olsun diye yorganları falan alıyorlarmış üstlerinden falan diye konuştuk
o uyuyodu ben duramadım yavaşca yorganını çektim noluyo lan diye bi kalktı ama yorganı sımsıkı tutuyo
hahahahaha ben nasıl koptum ama gözlerimden yaş geldi gülmekten

hahahaha allahım ya , benimkinin ayıklama huyu yoktur ama orda olmuş yavrum tekmil veriyormuş rüyasında komutana

ayyy size bişi anlatayımda gülün
biz yeni evlendiğimiz sıralar yani 1 yıllık falan evliydik
bigün gece bi kalktım eşim yok yanımda
lavaboya gitti sandım b,iraz bekledim yok adam kalktım bütün odaları mutfağı banyoyu gezdim eşim yok
Allahım kıyafetleri duruyo kapı kitli ama eşim yok kafayı yicem ağlamaya başladım bi taraftanda üstümü giyiuorum komşulara haber vericem
en son aklıma balkona bakmak geldi
salona geçtim tam balkona çıkıcaktım ki orda yatıyo balkon kapısının önünde ordada koltuk var tam onun arkasınada yatmış ilk girdiğimde hiç fakedemedim
iki büklüm yatmış oraya
ben nasıl ağlıyorum ne yapıyorsun sen delimisin ne işin var burda diye
bide beni azarlamasın mı niye uyandırıyprsun ya uyuyorum ben diye

ayyyyyy çok uyur gezer bi kocam var benim ya be yapıcam bilmem

puhahah sabahları içtima var diyip kaldırırz askerleri :) koğuş kalk

off baya korkmuşsundur ama :9 valla bunlar iyi korkutulur şimdi hep pohpohlanmak yok öyle , özellikle şımarık olanlara askerlik iyi gelir bence

off baya korkmuşsundur ama :9 valla bunlar iyi korkutulur şimdi hep pohpohlanmak yok öyle , özellikle şımarık olanlara askerlik iyi gelir bence

hemde nasıl korktum
ama şimdi hatırladıkça gülüyorum
recep gelsin çekeceği var elimden çok dalga geçerim çok

fıstıklar ben gidiyrum mesai bitti yarın görüşürüz sizi seviyorum bu arada recebe çok güldüm :)
öpüldünüz kuzular
bu arada ay başı yoğunlaştım yine ben

fıstıklar ben gidiyrum mesai bitti yarın görüşürüz sizi seviyorum bu arada recebe çok güldüm :)
öpüldünüz kuzular
bu arada ay başı yoğunlaştım yine ben

güle güle kuzucum yarın görüşmek üzere çok öpüldün
akife çok naz yapma

ahahah yorgan hikayesi çok iyimiş tuğbaa koptum ben de :)))
ben 3 hafta bir görüyorum genelde ama dönerken iyice zorlaşmaya başladı. gittikçe artıyo. şafak sıkıştırıyo diye geğik yapmaya başladık :))
burcucum benimki de cumartesi aynısını söyledi. oğlu olursa kesinlikle askere yollamıcakmış,bedelli olsun gene yollamam diyo
benimkinin en yakın arkadaşı da askerde aynı anda. geldiklerinde 3-5 ay bitmez askerlikleri pff :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…