tatlım topiğin hayırlı olsun.. herşeyin çok güzel.. birömür boyu sağlıkla, mutlulukla, aşkla kullan
Duyguşum sağol canım benim. Hepimiz huzurla kullanalım inş. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın.
Ben geldimmmmmmmTopikin hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullan hepsini
Öncelikle hayırlı olsun topiğin, çok çok güzel tercihler yapmışsın süper bi giriş yaptın. Çoğu bitmiş zaten :)
canımmmmmm topiğin hayırlı uğurlu olsun nazar değmesinnnnnnnnnnn
Ececim yeni topiğin hayırlı olsun. Zaten çoğunu bizimle daha önce paylaşmıştın ama hepsini bir arada görmek iyi oldu. Çok zevklisin maşallahAllah sevdiğinle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Hümeyram hoşgeldin, sefalar getirdin bir topiğimden diğer topiğime. :)
Siz hemen hepsini biliyorsunuz zaten aldıklarımın. Hep güzel günlerde kullanalım inşallah.
HoşbuldukBen bundan daha fazlalarını da gördüm sankimmmm
talımm aldıkların çok güzel ve devamını bekliyoruz iyi günlerde sevdiklerinle kullan inşallah...
hayırlı olsun canım
eceeeeeeeeee topic harika hyrlı uğurlu olsunnnnnnn
her şeyi çok beğendim ağzınızın tadıyla kullanın sağlıkla,huzurla inşallah egemene bollll yemekler yap eniştem incecik olmuşşşşş kızzzz
Kızııııım askerden döndü zayıflıcak tabi ama burda annesi besiye çekiyor 1 haftaya kalmaz eski haline döner diye korkuyorum sanki yavaştan almaya başladı. Bu arada teşekkürden bir demet kuzum hayırlısıyla kullanacağız çok yakında.
nena ya senin şu lafların yok muya sorma filinta geldiler fil olarak evlenecekler bnmki bile kilo aldı heyyy maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?