347. Dönem Yareni TRİPLİİİ'nin Çeyiz Topiğine Buyrun...

Öncelikle hayırlı olsun topiğin, çok çok güzel tercihler yapmışsın süper bi giriş yaptın. Çoğu bitmiş zaten :)

canımmmmmm topiğin hayırlı uğurlu olsun nazar değmesinnnnnnnnnnn

Ececim yeni topiğin hayırlı olsun. Zaten çoğunu bizimle daha önce paylaşmıştın ama hepsini bir arada görmek iyi oldu. Çok zevklisin maşallah Allah sevdiğinle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Öncelikle hayırlı olsun topiğin, çok çok güzel tercihler yapmışsın süper bi giriş yaptın. Çoğu bitmiş zaten :)

Eh bitti sayılır çok teşekkür ederim. Ufak tefek şeyler kaldı artık. Aslında aldığım çok şey varda resimleri bulmak sorun oluyor, bir de unutuyorum zamanla. Paylaştıklarımın hemen hemen hepsi askerimi beklerken aldığım çeyizler.

canımmmmmm topiğin hayırlı uğurlu olsun nazar değmesinnnnnnnnnnn

Sağolasın Merve'mmm.

Ececim yeni topiğin hayırlı olsun. Zaten çoğunu bizimle daha önce paylaşmıştın ama hepsini bir arada görmek iyi oldu. Çok zevklisin maşallah Allah sevdiğinle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Kuzum benim evet hemen hemen hepsini görmüştünüz. Topiğimiz malum 2000 küsur sayfa hep aldıkça paylaşmıştım burda hepsini bir arada görmek daha güzel oldu sanki. Hepimiz kıymet bilen insanlarla sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullanalım canım benim.

talımm aldıkların çok güzel ve devamını bekliyoruz iyi günlerde sevdiklerinle kullan inşallah...

eceeeeeeeeee topic harika hyrlı uğurlu olsunnnnnnn

her şeyi çok beğendim ağzınızın tadıyla kullanın sağlıkla,huzurla inşallah egemene bollll yemekler yap eniştem incecik olmuşşşşş kızzzz

Kızııııım askerden döndü zayıflıcak tabi ama burda annesi besiye çekiyor 1 haftaya kalmaz eski haline döner diye korkuyorum sanki yavaştan almaya başladı. Bu arada teşekkürden bir demet kuzum hayırlısıyla kullanacağız çok yakında.

ya sorma filinta geldiler fil olarak evlenecekler bnmki bile kilo aldı heyyy maşallahhhh

ya sorma filinta geldiler fil olarak evlenecekler bnmki bile kilo aldı heyyy maşallahhhh
nena ya senin şu lafların yok mu
ecee baharatlık almadınmıydııı
bir de battaniyelerin vardıııı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…