347. Dönem Yareni TRİPLİİİ'nin Çeyiz Topiğine Buyrun...

nena ya senin şu lafların yok mu
ecee baharatlık almadınmıydııı
bir de battaniyelerin vardıııı :)

valla laflarım spontane gelişio sonra bnmde hoşuma gidio ama öyle napim (fil,filinta)

ya bnde çeyizliklerimi paylaşmak istiyorum extra topic mi açmam lazım şimdi triplinin topicne konamıomuyum acepppp tripliii beni kovacak yakında topiclernden bence

Cok guzel olmus hepsi birbirinden guzel ve şirin Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsinn ceyiz hazrligina baslayamayanlarada yardimci olucak insallah teskr edrz bizimlede paylastigin icin zaten diger topicte soylemistim kelebekli takimindan alicam harika duruyolar gule gule kullan tekrardan:) devamini bekliyoruzzz

bize 347ler diye bölüm açsınlar biz orda topic açalım bencee çeyiz kına düğün bebek 347. döenm çeyizcii güzeller ayrı topicler açın lütfen fikir oluyooo başlamayanlaraa ben gibi nenacım senden de bekliyoruuzzz

Baştaki nevresimin çok güzelmiş güle güle kullan çeyizlerini canımm

Hepsi çok güzel güle güle kullan

Ben özellikle Taç Butterfly yatak örtüne,

Bernardo butterfly pasta setine,

Nehir can canan çay kaşıklarına

Tepsilerine

Terliklerine

Yumurtalığına

B A Y I L D I M

nena ya senin şu lafların yok mu
ecee baharatlık almadınmıydııı
bir de battaniyelerin vardıııı :)

Ayy unuttum ya hangi battaniye ki acaba? Hani yılbaşı için olan mı? Bizimkinin kuzeninin evine ev hediyesi olarak aldığım gri üzerinde geyikler olan mı acaba English Home'dan aldığımı mı diyorsun ki yoksa minki paylaştım.

Baharatlık olarakta cam kavonozları aldım ama onları dolabın içine koyucam. Mutfak tezgahının üzerine koymak için güzel bir şey arıyorum.

Hahahahah canım benim senin topic benim topic ne demek. Başımın üstüne sizsiz topiklerin tadı tuzu yok.

ceyızının hepsı bırbırınden gusel ıı gunlerde kullanmanı dılerım.. elektrık supurgelerımız aynı ve ben cok memnunumm .. cok kalıtelı ve cekıs gucu cok kuvvetlıı .omur boyu mutluluklar dılerım

ben hem mink hem geyiklileri diyorum canım yılbaşında alırken kendine de almamışmıydın ben mi yanlış hatırladım:26:

ben hem mink hem geyiklileri diyorum canım yılbaşında alırken kendine de almamışmıydın ben mi yanlış hatırladım:26:

Canım minki paylaştım sende resim mi çıkmadı acaba? Ecobellanın var bir de tam takım boncuklu falan ama resmini bulamıyorum onun. Yılbaşı için kırmızı beyaz tv için olandan almamıştım ben grininde resmini bulamıyorum.

yazısı var ama resim yok canım evet çıkmıyo sen söyleyince farkettim.tam takım boncuklu dediğin özel şık gbi geldi isminden dolayıı nası bişeeyyy keşke fotosuu olsaydıı

yazısı var ama resim yok canım evet çıkmıyo sen söyleyince farkettim.tam takım boncuklu dediğin özel şık gbi geldi isminden dolayıı nası bişeeyyy keşke fotosuu olsaydıı

Ecobella'nın canım o çok güzel bir şey. Mümkün olsa resmini çekip paylaşsam keşke ama çok altlarda kalmıştır diye düşünüyorum 2-3 sene oldu galiba alalı. Çıkarabilsem çekip eklerdim buraya resmini.

onu kendi evine geçerken görürüz artık bebişim ozaman çekip eklersinn

cok sade ve şık bi çeyiz olmuş valla helal olsun btnm ya cok zevklisinnn

canım hepsini iyi günlerde kullan.. ben de çok beğendim zevkli seçimler, eksikliklerimizi de görmüş oluyoruz böylelikle

Bak burayı da yeni görüyorummm.Zaten parça parça hepsini görmüştük ama böyle toplu halde guzel olmuş.
Allah hepsini güzel günlerde kullanmayı göstersin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…