nena ya senin şu lafların yok mu
ecee baharatlık almadınmıydııı
bir de battaniyelerin vardıııı :)
bize 347ler diye bölüm açsınlar biz orda topic açalım bencee çeyiz kına düğün bebekvalla laflarım spontane gelişio sonra bnmde hoşuma gidioama öyle napim (fil,filinta)
ya bnde çeyizliklerimi paylaşmak istiyorum extra topic mi açmam lazım şimdi triplinin topicne konamıomuyum acepppptripliii beni kovacak yakında topiclernden bence
nena ya senin şu lafların yok mu
ecee baharatlık almadınmıydııı
bir de battaniyelerin vardıııı :)
valla laflarım spontane gelişio sonra bnmde hoşuma gidioama öyle napim (fil,filinta)
ya bnde çeyizliklerimi paylaşmak istiyorum extra topic mi açmam lazım şimdi triplinin topicne konamıomuyum acepppptripliii beni kovacak yakında topiclernden bence
ben hem mink hem geyiklileri diyorum canım yılbaşında alırken kendine de almamışmıydın ben mi yanlış hatırladım:26:
yazısı var ama resim yok canım evet çıkmıyo sen söyleyince farkettim.tam takım boncuklu dediğin özel şık gbi geldi isminden dolayıı nası bişeeyyy keşke fotosuu olsaydııCanım minki paylaştım sende resim mi çıkmadı acaba? Ecobellanın var bir de tam takım boncuklu falan ama resmini bulamıyorum onun. Yılbaşı için kırmızı beyaz tv için olandan almamıştım ben grininde resmini bulamıyorum.
yazısı var ama resim yok canım evet çıkmıyo sen söyleyince farkettim.tam takım boncuklu dediğin özel şık gbi geldi isminden dolayıı nası bişeeyyy keşke fotosuu olsaydıı
onu kendi evine geçerken görürüz artık bebişim ozaman çekip eklersinnEcobella'nın canım o çok güzel bir şey. Mümkün olsa resmini çekip paylaşsam keşke ama çok altlarda kalmıştır diye düşünüyorum 2-3 sene oldu galiba alalı. Çıkarabilsem çekip eklerdim buraya resmini.
onu kendi evine geçerken görürüz artık bebişim ozaman çekip eklersinn
cok sade ve şık bi çeyiz olmuş valla helal olsun btnm ya cok zevklisinnn
Bak burayı da yeni görüyorummm.Zaten parça parça hepsini görmüştük ama böyle toplu halde guzel olmuş.
Allah hepsini güzel günlerde kullanmayı göstersin inşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?