tripliciğim çeyizlerin çok güzel inşallah hep mutlu olursun,ağız tadıyla kullanırsın hepsini,mutlu ve huzurlu bir şeklide
maşallah ne kadar özenlı ne kadar şık bir çeyiz güle güle kullan ınşallah ama ne kadarda çok hediye gelmiş öyle şanslısın bana hiç hediye gelmiyo doğrusu:)
Kızlar kanca ev'in dondurma kaşıkları bir yerde indirime girdiğinde bana haber verir misiniz?
tatlım şu emsanın seramik setinden bende almayı düşünüyrm.gecenlerde nette rastgeldi rengini çok sevdim.netten alıcam büyük ihtimal. ama sorum olucak sana bazı sitelerde rengi daha farklı daha tatlı bi mor görünüyo bazılarındada senin koyduğun resimdeki gibi..gerçek rengi nasıl cnm bide kalitelimi sence..
Canım rengi mor değil kesinlikle. Vişne çürüğü gibiydi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel bir rengi var. Sapları da çok şeker. Eminim çok keyifli yemekler yapılır bu tencerelerde. Nerede olduğunu bilsem, inan senin için açıp bakardım tam olarak rengine ama yanılmıyorsam anlattığım gibiydi. İstersen git yakından gör, beğenmezsen almazsın sanmıyorum ama bana hediye geldi ve kolay beğenmeyen biri olmama rağmen çok beğendim ben. Çokta kaliteli gözüküyor, ben geldiğinde bayağı bir incelemiştim.
cnm bi sitede aynen bu şekilde..renge bakar mısın böyde geliceni bilsem hemen alırım.Eki Görüntüle 647901 sana nasıl hediye geldiki 150 liralık set..
Canım bu rengi yok bu takımın sitenin yanıltması. Vişne çürüğü gibi bir rengi var, senin paylaştığın patlıcan moru gibi bir renk ama aslı böyle değil. Bana bu setin dışında aynı kişiden taç'ın kelebekli yatak örtüsü ve internette resmini bulamadığım için paylaşamadım yine taç'ın dışı mikrofiber iç tarafı polar yorganda geldi.
cnm aynı kişiden hediye geldi derken netten alışveriş falan mı yaptında bunları hediye ettiler?? öyleyse bende yapıyım bari ..?? nerden hediye geldi
terliklerini nereden aldın bayıldımmm
Hahahah Anelia güldürdün beni.Hayır canım ofisten çok sevdiğim bir çalışma arkadaşımdan, ablamdan, hatta 2. annem diye tabir ettiğim birinden geldi. Yaza düğünüm olduğu için bir parça bana yardımcı olmak istemiş. Gördüğümde paketleri bende inanamamıştım. Bak o 1. sayfada paylaştığım Taç Butterfly takımı da ondan ama net demişken çoğu şeyimi internetten alıyorum canım daha indirimli oluyor.
KAnca evin dondurma kaşıkları markafonide canım
güle güle kullan inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?